Renault sāk sadarbību ar Waze, lai uzlabotu autovadītāju lietotnes izmantošanu 1

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD | 30.septembris 2016 14:44

Renault nāk klajā ar paziņojumu par sadarbību ar Waze – populāro tiešsaistes pūļpakalpojuma navigācijas lietotni –, lai vēl vairāk uzlabotu braukšanas un navigācijas ērtības klientiem un autobraucējiem, kuri izmanto Renault automašīnas, to vidū Eiropā pārdotāko elektrisko spēkratu ZOE.

Waze izrādīs jaunās lietotnes demo versiju, kas paredzēta Android Auto sistēmai, ekskluzīvi Renault stendā pasaules lielākajā auto izstādē Parīzē, kas notiek šonedēļ. Waze, kas paredzēta Android Auto, būs pieejama no 2017. gada sākuma visās Renault automašīnās ar R-Link un R-Link 2 multimediju sistēmām, kas saderīgas ar Android Auto. Šī sadarbība ar Waze uzsver Renault mērķi atvieglot autovadītāju dzīvi, padarot ceļus drošākus un patīkamākus un dodot iespēju izvēlēties izdevīgo un ērtāko maršrutu.

“Renault vēlas padarīt braukšanu vienkāršu, un mēs esam gandarīti par iespēju sadarboties ar Waze, lai vienotu autovadītājus brīvā, populārā navigācijas lietotnē un tādējādi dotu klientiem lielākas izvēles iespējas,” sacīja Benuā Žolī, Renault Group Auto savienojamības un mobilitātes pakalpojumu daļas pārdošanas un mārketinga vadītājs.

Par godu ZOE Z.E. 40 laišanai klajā, sākot no 1. oktobra, Waze kartē parādīsies spraudņi ar Renault logotipu, kas norādīs 13 000 elektriskās uzpildes vietas Francijā, tāpat arī logotipi būs redzami meklētājā, lai būtu iespējams labāk atrast šīs vietas. 

Žeroms Martī, Ads Waze Country menedžeris Francijā, sacīja: “Mūsu, navigācijas lietotnes Waze, ko uztur pasaulē lielākā autovadītāju kopiena, misija ir palīdzēt autovadītājiem kļūt zinošākiem satiksmē. Zinot, ka Renault ielaužas jaunā teritorijā, popularizējot elektriskos automobiļus, uzskatījām par svarīgu spēju palīdzēt mūsu kopīgajiem klientiem atrast elektriskās uzpildes vietas tikpat viegli, kā degvielas uzpildes stacijas. Abas puses esam ieinteresētas padarīt autovadīšanu patīkamāku un vienkāršāku, un ar nepacietību gaidām jaunas sadarbības iespējas, līdzīgi kā izstrādājot Waze lietotni Android Auto sistēmai.”

 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 30.septembris 2016 20:11
0 0 Atbildēt

Waze nemaz "charging station" kategoriju nemeklē, nav rezultātu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti