Mazgāt un uzpildīt mājās - "Volvo" piedāvā neparastu servisu (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 23.novembris 2016 10:56

Zviedrijas autobūves kompānija "Volvo" ASV pilsētā Sanfrancisko sāk piedāvāt inovatīvu servisu – automobiļa mazgāšanu un uzpildīšanu ar degvielu mājās. Pagaidām tas testa režīmā pieejams sedanu "S90" un krosoveru "XC90" īpašniekiem.

No šī brīža minēto modeļu īpašnieki varēs izsaukt mobilo automobiļa mazgāšanas un uzpildes servisu pie sevis vai arī vienoties pat to, ka servisa nodrošinātājs nogādās automobili uz tehnisko apskati un atpakaļ.

Saskaņā zviedru markas veiktās aptaujas rezultātiem, vairāk nekā 70 procenti klientu vēlētos izmantot izbraukuma degvielas uzpildi, bet 56 procenti labprāt vēlētos nodod rūpes par automobiļa nogādi uz TA servisam, kas šo procedūru nokārtotu bez viņu klātbūtnes. Vēl vairāk – 49 procenti aptaujāto izteica gatavību izmantot servisu, kas ar algota vadītāja palīdzību nogādā viņa spēkratu īpašnieka norādītajā vietā.

Jaunais piedāvājums pieejams 300 "Volvo" īpašniekiem un to var aktivizēt, izmantojot mobilo lietotni. Pēc tam, kad pasūtītājs veicis apmaksu ar sava viedtālruņa palīdzību, servisa nodrošinātājs saņem vienreizējo ciparu atslēgu iekļūšanai automobiļa salonā, un, ierodoties pie klienta, var izpildīt iepriekš norunātās darbības. Pēc tam, kad darbi pabeigti, virtuālā atslēga tiek automātiski iznīcināta.

Zviedrijā jau kādu laiku, turklāt darba režīmā, darbojas serviss, kas piegādā iepirkumus līdz mašīnai. Tas strādā pēc līdzīga principa – ar vienreizējās atslēgas palīdzību, kas kurjeram ļauj atvērt mašīnu un atstāt tajā pirkumus.

Analogu servisu Vācijā drīzumā gatavojas piedāvāt "Smart" automobiļu klientiem. 

 
Visi komentāri
 
lynx85 23.novembris 2016 11:21
4 1 Atbildēt

skat, ko tik nepiedāvā lielajai govij xc90... bet fabijai nekā... :D

Michux 23.novembris 2016 14:47
0 0 Atbildēt

Vienīgais ko Fabia'i varētu piedāvāt ir to iestumt... =D

Tad 23.novembris 2016 14:29
0 1 Atbildēt

jāprasa, priekš kam vispār mašīnu vajag - lai brauc ar taksi

Volvists 23.novembris 2016 23:48
0 0 Atbildēt

hmm, cik ir jābūt naudas un laika aizņemtam lai ko tādu darītu...var jau būt, bet man kā LV to laikam nesaprast :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti