Krievu sedans Eiropai - "AvtoVAZ" pastāsta par eksporta "Lada Vesta" 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 12.decembris 2016 13:42

"AvtoVAZ" vadība pastāstījusi par atšķirībām, kas piemitīs Eiropas tirgum paredzētajām "Lada Vesta", ko Krievijas autobūves kompānija sāks eksportēt 2017.gada sākumā.

Pamanāmākā eksporta “Vesta” iezīme būs citādas konstrukcijas mērinstrumentu panelis, kas būs apveltīts ar dienas apgaismojumu, oranžas krāsas skalām un labāk saskatāmu grafējumu.

Eiropas tirgum paredzētās “Vesta” būs apgādātas ar modernizētu optiku, riepu spiediena kontroles sistēmu, nepiesprādzētu drošības jostu atgādinājuma indikatoru vadītājam un visiem pasažieriem, kā arī multimediju sistēmu, kas atbalsta angļu un vācu valodas. Eksporta “Vesta” navigācija ir komplektēta ar Eiropas valstu kartēm, bet motortelpā iebūvēts Euro-6 atbilstošs motors.    

Zināms, ka pirmos Eiropas prasībām atbilstošos krievu sedanus saņems Ungārijas un Vācijas dīleri jau nākamā gada sākumā.

 
Visi komentāri
 
LMT 12.decembris 2016 15:01
8 3 Atbildēt

Nu pa brivu ari es tadu panemtu!

Janozaurs 12.decembris 2016 18:37
4 8 Atbildēt

Apskaties dzīvē, tad raksti. Ne viss ir tāds kā izskatās bildītē

dArtanjans 12.decembris 2016 20:24
14 27 Atbildēt

Pirms apdirst Vazu,pavandies pa netu un paroc infu par saviem rietumu un tālo austrumu favorītiem.Tā pat jūk ārā jau neizbraucot no dīlera salona.Jautjāums visiem,vai jums mozgas jau tik tālu sazombētas,ka esat kļuvuši par tupiem bezsmadzeņu radījumiem?Tiem ap 45-50,kādas bija jūsu pirmās AM?Mainu LR pret UAZ Patriot

protams 13.decembris 2016 15:54
5 1 Atbildēt

:D

dArtanjans 12.decembris 2016 20:30
3 13 Atbildēt

Arī X RAY tīri sakarīgs auto,visādi Qasķi,Huidaji,apmēram vienā līmenī.Ladu X ray pats aptaustīju.Vienkārš uzbūve,remontējās pie meistara Vaņas par polšu un desas luņķi.Qasķi un santu hren par folšu saremontēsi

dArtanjans 12.decembris 2016 21:39
5 13 Atbildēt

Par X-Ray,2metrīgam vecim vietas tik pat daudz,kā jeb kurā šamās klases aut o,motors nebija ar tādu atspērienu,kā it kā forsētais freelandera 1,8,bet pilnīgi pietiekams,lai varētu pārliecinoši apdžīt,kārba slēdžās nevainojami(robots),degvielas patēriņš atkarīgs no pleznas svara(kā jebkuram auto).Ja man jāizvēlās Opel moka,Chevrolet captiva vai nissan kašķis(par juke nerunāšu-pediņu auto),es par Ladu.uz priekšu mīnusotāji!

Trampedah 13.decembris 2016 0:17
18 4 Atbildēt

Kad krievs iemācīsies motora pārsegu, durvis un bagāžnieka vāku bez šķirbām divu pirkstu biezumā pieskrūvēt virsbūvei, tad būtu vērts nolaisties līdz viņu darinājumiem. Visas jēdzīgās detaļas šim lūznim ir no krievu tik ļoti ienīstajām civilizācijas valstīm.

Mārča 13.decembris 2016 8:39
23 3 Atbildēt

Ideāls auto, tiem, kuriem vairāk patīk skrūvēt nekā braukt un brīvajā laikā neko jēdzīgāku kā gulēšanu zem auto nevar izdomāt.

Patriots :) 13.decembris 2016 11:24
10 1 Atbildēt

Jā esmu redzējis un runājis , kas kļūdas pēc iepirka Patriotu... lielāku hujnu nav redzējuši :) Nekad mūža vairs nepirks + nevar pat reģistrēt LV jo nav sertifikāta. Klauns

driver 13.decembris 2016 11:27
12 3 Atbildēt

Tie paši novecojusie benzīnmotori nu jau ar iešprici ,par kuru dažus gadus atpakaļ krievi tā lielījās.Līdz dīzelim neaizsniegties.Tehnoloģijas par vāju.Par ko te lai sajūsminās!!!

drag 13.decembris 2016 13:55
2 4 Atbildēt

viennozimigi labaks neka bmw, pat soferi daudz gudrakineka bmw vaditaji...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti