Prezentēts jaunais "Suzuki Swift" (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.decembris 2016 10:55

Japānas autoražotājs "Suzuki" parādījis kompaktā hečbeka "Swift" jaunās paaudzes modeli. Eiropas pirmizrādi tas svinēs 2017.gada martā, kad darbu sāks Ženēvas autoizstāde.

Jaunās paaudzes modelis ir 3840 mm garš, 1695 mm plats un 1500 mm augsts. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli tas garumā pastiepies par 10 mm un tikpat daudz sarucis augstumā. Riteņu bāzei pielikti 20 mm un tagad tā sasniedz 2450 mm.

Japānas tirgū mazauto pieejams ar trim motoriem. Bāzes versijai tiek uzstādīts 1,2 litru četru cilindru atmosfēriskais agregāts ar 67 Zs (118 Nm), kas var strādāt pārī ar piecu pakāpju manuālo transmisiju vai variatoru. Pircējam tiek piedāvāta arī "Mild Hybrid" spēka iekārta, kas apvieno jau pieminēto 1,2 litru benzīna motoru un nelielu (3,1 Zs; 50 Nm) elektromotoru, kas palīdz brīžos, kad nepieciešama papildu enerģija, piemēram, apdzenot. Hibrīdversija komplektēta ar variatora transmisiju.

Trešais "Swift" dzinējs ir "BoosterJet" trīscilindru turbo agregāts, kas attīsta 102 Zs (150 Nm) un var strādāt arī tandēmā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

1,2 litru versijas var izvēlēties priekšpiedziņas vai visu riteņu variantā, bet jaudīgākajam motoram pilnpiedziņa nav paredzēta.

"Swift" var aprīkot ar diožu lukturiem, atpakaļskata kameru, parkošanās palīgu,  joslas uzturēšanas palīgsistēmu, multimediju iekārtu, kurai ir skārienjutīgs ekrāns un "Apple CarPlay" un "Android Auto" atbalsts.

 Japānā "Swift" jaunās paaudzes modelis maksās 1,34 miljonus jēnu (aptuveni 11 400 eiro).

 

 

 
Visi komentāri
 
msh 29.decembris 2016 0:46
0 0 Atbildēt

Suzuki Fabia... :D

Shamejais 2.janvāris 2017 0:58
0 0 Atbildēt

vai arī Suzuki - Micra ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti