Кorejiešu "SsangYong" prezentējis jauno "Rexton" (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 31.marts 2017 11:26

Dienvidkorejas autoražotājs "SsangYong" iepazīstinājis ar krosovera "Rexton" jaunās paaudzes modeļa attēliem, publicējot arī tehnisko informāciju.

Vizuāli jaunais "Rexton" līdzinās konceptam LIV-2, ir 4850 mm garš, 1920 mm plats un 1800 mm augsts. Salīdzinājumā ar iepriekšējās paaudzes modeli jaunais ir 95 mm garāks, 20 mm platāks un 40 mm zemāks, savukārt riteņu bāze pieaugusi par 30 mm līdz 2865 mm.

Bāzes versijā "Rexton" būs aizmugurējo riteņu piedziņas automobilis, bet pilnpiedziņa ar pazeminošo pārnesumu pieejama par papildu maksu.

Atkarībā no tirgus "Rexton" tiek komplektēts ar 2,2 litru 181 Zs dīzeļdzinēju vai 2,0 litru 225 Zs spēcīgu četrcilindru benzīna turbo agregātu. Pirmais no tiem tiek kombinēts ar "Mercedes-Benz" septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, otrs – ar "Aisin" ražojuma 6AK.

No opciju saraksta "Rexton" pircējs varēs izvēlēties 20 collu riteņu diskus, "Infinity" audio sistēmu, multimediju kompleksu ar 9,2 collu ekrānu un "Apple CarPlay" un "Android Auto" atbalstu, 360 grādu apkārtskata kameras ar „putna lidojuma skata” funkciju.

Pieejama arī nappa ādas apdare, deviņi gaisa drošības spilveni, bezkontakta bagāžnieka vāka atvēršana, dažādas drošības sistēmas, ieskaitot automātiskās bremzēšanas funkciju.

Pašmāju tirgū jaunā "Rexton" tirdzniecība startē jau šajā pavasarī, citos tirgos – tuvāk gada beigām.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 31.marts 2017 14:37
5 2 Atbildēt

Glīts!

agijs 31.marts 2017 14:39
5 2 Atbildēt

Apbrīnojami, neviens gals nav sajāts. Laikam beidzot visai mašinai ir viens dizaineris.

es 31.marts 2017 15:16
1 4 Atbildēt

Uz kopējā fona dizains tāds atpalicis. Kādi 15 gadi šim pagājuši kā vējš. Salīdzinot ar 2 iepriekšējām paaudzēm, pazaudējis laikmetīgumu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti