Ķīnieši atklāj jaunā "Cadillac XTS" attēlus 8

 

Cadillac XTS jaunās paaudzes modelis Foto: Ekrānšāviņš no motor.ru

iAuto | 13.maijs 2017 8:49

Amerikāņu luksusa zīmols "Cadillac" gatavojas sedana "XTS" pirmizrādei. Tā plānota šogad un, visticamāk, notiks tuvākajā laikā, jo jaunā modeļa attēli jau publicēti Ķīnas medijos.

Zināms, ka jaunās paaudzes "XTS" sedana pamatā ir E2XX platforma (līdz šim Epsilon II), kas sola modernākus tehniskos risinājumus. Jaunievedumu skaitā būs deviņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas aizvietos līdz šim izmantoto sešu pakāpju AK, kā arī modernizēts sešu cilindru benzīna motors ar 3,6 litru tilpumu. Pašreizējās paaudzes modelī tas attīsta 304 Zs, bet jaunās paaudzes "XTS" to aizvietos modernāks agregāts no "Buick LaCrosse", kas attīsta 310 Zs.

Piedāvājumā saglabāta arī "XTS Vsport" jaudīgā modifikācija, kas var palepoties ar 410 Zs.

"Cadillac" interese par Ķīnas tirgu ir gluži likumsakarīga – 2017.gada pirmajos trīs mēnešos amerikāņu zīmols tur pārdevis 39 414 eksemplārus, kas ir puse no visa (78 649) pirmajā ceturksnī realizēto "Cadillac" skaita.

Cadillac XTS pašreizējā paaudze

 
Visi komentāri
 
viencexperc 13.maijs 2017 9:55
1 2 Atbildēt

Cerēsim, ka ķīnieši uzbūvēs kautko labāku par šo:

www.youtube.com/watch?v=WrnU_1gRFkI

viencexperc 13.maijs 2017 9:59
4 0 Atbildēt

Ja es liktu video, es ieliktu šito video:

www.youtube.com/watch?v=TBLL-4E99OI

viencexperc 13.maijs 2017 12:18
1 1 Atbildēt

Ja es liktu, tad ieliktu atkal biksēs... Ievēroji, ka viņa nemaz nepiešķīla to miskasti. Un kas tas par testu? Gavno!

Žoriks 13.maijs 2017 18:32
0 0 Atbildēt

Jā, nu šitā testēt auto, stāvot vai sēžot var tikai vecene. Runāt par lietām, tās nemaz neizmēğinot atgādina gatavos pantiņus no dīlersalonu pārdevējiem.

viencexperc 13.maijs 2017 9:55
5 0 Atbildēt

Izvēle skaidra. Es saprotu ķīniešus.

Vai nopirkt tādu zvēru, vai kaut kādu pseidoprēmiumu, piemēram audi. Bet tādā cenā audi būs ar logu atveramiem kloķīšiem, arhaistisku krēslu regulēšanu, ar mehānisko spoguļu regulēšanu, kā arī tādā cenā audi būs pat bez aizmugures kameras un citām lietām. Bet visi saprot, ka komunistiskajiem eiropiešiem prēmium modelis asociējas ar manuāliem kloķīšiem, kādus japāņi un amerikāni netaisīja jau no 90-to gadu sākuma. Citiem vārdiem - ja gribi labu cenas un performances attiecību, tad protams, ka kadillaks.

viencexperc 13.maijs 2017 10:14
1 1 Atbildēt

Ķīniešiem arī dos dotāciju auto iegādei un degvielai? Jo amerikāņiem šogad sāks dotēt arī trīskāršos burgerus un litrīgās kolas, pērkot dotēto pašmāju pagājušā gadsimta tehnoloģiju auto.

es 13.maijs 2017 12:49
2 0 Atbildēt

USA nedotē nevienu ne otru (ja ar dotācijām nesaprot valdības intervenci uzņēmumā). Viņiem vnk ir krietni mazāki nodokļi automotive sektoram, jo pārvietošanās ar auto ir tradicionālais dzīvesveids.

Lapzemē ziemeļbriežu īpašniekiem nav jāapmaksā to nodarītais kaitējums jaunaudzēm un transporta līdzekļiem.

Līdzīgi pie mums viensētām netiek paaugstināta elektrības piegādes maksa un iekasēta milzīga infrastruktūras uzturēšanas izmaksu kompensācija (kas IMO būtu tikai godīgi).

Tradicionālais dzīvesveids zinies...

BMW 13.maijs 2017 13:01
3 0 Atbildēt

Labāks auto ir bmw. Nopirki par 600 eiro un braukā bēdu nezinot pa servisiem, kamēr poliči neredz. Teorētiski, var iziet tehnisko apskati arī, bet kam viņa vajadzīga, tāpat tiesības par dzērumu atņemtas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti