Volkswagen atzīts par inovatīvāko sērijveida auto zīmolu 4

 

Foto: Publicitātes foto

Aleksandra Kostjukoviča | 16.maijs 2017 11:00

Volkswagen zīmols ir saņēmis Automobiļu vadības centra (Center of Automotive Management) prestižo Automobiļu inovāciju balvu (Automotive Innovation Award) kā „Inovatīvākais sērijveida zīmols”.

Papildus tam Volkswagen arī apbalvots kā inovatīvākais sērijveida zīmols kategorijās “Saskarne un savienojamība” un “Autonomā braukšana un drošība”.

Automobiļu vadības centra un PricewaterhouseCoopers (PwC) kopīgi veiktais pētījums apliecina, ka arī šogad Volkswagen zīmols ir saglabājis līderpozīcijas industrijā kā progresīvākais sērijveida zīmols. Katru gadu Automobiļu inovācijas pētījums nosaka dažādu automašīnu zīmolu nākotnes tendences un jauninājumu profilus, balstoties uz tehniskajām transportlīdzekļu inovācijām.

Automobiļu vadības centra un PwC oficiālajā ziņojumā uzsvērts, ka Volkswagen ar 60 dažādām inovācijām daudzkārt pārspēj konkurentus kā novatoriskākais sērijveida zīmols. Augstāko novērtējumu saņēmusi Volkswagen inovatīvā tehnoloģija Trailer Assist, kas pirmo reizi pieejama Golf un Tiguan modeļos, un kas ir pasaules mēroga inovācija attiecīgajos automašīnu segmentos.

Pētījuma oficiālajā ziņojumā arī uzsvērts, ka Volkswagen zīmola inovācijas spēks novērojams arī kategorijā „Saskarne un savienojamība”. Automobiļu vadības centra un PwC pārstāvji skaidro, ka pirmo reizi šajā klasē žestu vadība pieejama multimediju sistēmai jaunajā Golf modelī, nodrošinot intuitīvu vadību. Turklāt tādas inovācijas kā Doorbird aplikācija, kurā automašīna var savienoties ar mājas interkoma sistēmu, veicinājušas Volkswagen zīmola panākumus šajā kategorijā.

Saskaņā ar pētījuma rezultātiem Volkswagen zīmols arī apstiprinājis savu pioniera lomu autonomās braukšanas un drošības jomā. Ar Side Assist Plus tehnoloģiju Tiguan ir kļuvis par pirmo automobili šajā segmentā, kas ieguvis aktīvās palīdzības pakotni, kura papildus citām funkcijām, identificē un uzrauga aklos punktus. Turklāt Rear Traffic Alert brīdina autovadītāju par tuvumā esošajiem transportlīdzekļiem un spēj arī autonomi nobremzēt, ja autovadītājs nepaspēj noreaģēt.

Automobiļu vadības centrs, kas atrodas Vācijas pilsētā Bergišgladbahā, ir neatkarīgs zinātniskais institūts empīrisku automobiļu un mobilitātes pētījumu veikšanai, kuru vada profesors Štefans Bracela (Stefan Bratzel). Automobiļu vadības centrs sadarbībā ar PwC inovatīvākajiem autoražotājiem apbalvojumus piešķir jau vairākus gadus. Šī gada pētījumā tika analizēti 60 globāli automašīnu zīmoli.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 16.maijs 2017 12:31
0 0 Atbildēt

Pie viena noteikuma - ja mēs ņemam VW maksimāli aprīkotu un salīdzinam ar citiem auto bāzītē...

"

Bet uzreiz gribu brīdināt tos, kuri neinteresējas par šito lietu - ka tas "konkurss" notika tikai starp JAUNAJIEM auto. Tāpēc tur nav piemēram Tesla, MB, volvo, u.c.

es 16.maijs 2017 15:19
2 10 Atbildēt

Un 3/4 šo inovāciju ir pilnīgi liekas.... Kaut vai zem haubes ielienošās logu tīrītāju slotiņas. Cik zinu, tad labumu neviens no tām nav sajutis, bet mēslus gan. Īpaši ziemā. Nu nah šāda inovācija inovācijas pēc.

Kanibaals 16.maijs 2017 22:48
1 0 Atbildēt

kā reiz ziemā vajadzētu būt labāk

rudens68 17.maijs 2017 10:09
0 0 Atbildēt

Tojotai zem haubes smidzinātāji . Tā ir problēma . Slotiņas zem haubes būtu smaga problēma .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti