BMW iepazīstinājis ar jauno Z4 rodsteru (+ FOTO) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.augusts 2018 12:56

Peblbīčas elegances konkursā Vācijas autobūves kompānija BMW iepazīstinājusi ar jauno rodsteru Z4, kas tirgū kļūs pieejams no 2019.gada marta.

Kalifornijā prezentēts sērijveida modelis, kas gandrīz pilnībā atkārto Concept Z4 Roadster. Tā ir BMW Z4 M40i First Edition modifikācija ar Frozen Orange Metallic toņa virsbūvi un trīslitru sešcilindru turbo motoru, kas attīsta 387 Zs jaudu un 500 Nm griezes momentu un ļauj divvietīgajam automobilim līdz simtam paātrināties 4,4 sekundēs un sasniegt elektronikas atļautos 250 km/h. Vidējais degvielas patēriņš šai versijai ir 7,1 – 7,4 litri.

Saskaņā ar vācu Autobild.de informāciju Z4 būs vēl divas versijas: Z4 30i un Z4 20i, taču šo modeļu tehniskie dati vēl netiek atklāti. Jaunais Z4 ir 80 mm garāks (4321 mm) par savu priekšteci, 70 mm platāks (1861 mm), bet riteņu bāze saīsināta līdz 2470 mm.  

Jaunajam rodsterim ir zems smaguma centrs un ideāls izsvarojums uz abām asīm (50:50), bet šajā versijā - BMW Z4 M40i First Edition – arī BMW M sporta nodaļā izstrādāta balstiekārta ar elektroniski regulējamiem amortizatoriem, spēcīgākām bremzēm un M sporta diferenciāli aizmugures asī. First Edition rīcībā būs paplašināts ekstru klāsts, ieskaitot adaptīvos LED-matricu priekšējos lukturus, ādas salonu, mīkstā materiāla jumtu ar elektropievadu, Shadow Line dekorus, divkrāsu 19 collu riteņu diskus, divu augstas izšķirtspējas displeju BMW Live Cockpit Professional multimediju kompleksu, Harman Kardon audio sistēmu un projekcijas displeju, kas BMW rodsteriem pieejams pirmoreiz.

 

 
Visi komentāri
 
GB12 27.augusts 2018 17:03
1 1 Atbildēt

Nebūtu to gaisa tvērēju, padomātu, ka kaut kāds jaguārs... galīgi pēc BMW neizskatās.

bumeris 27.augusts 2018 17:27
25 15 Atbildēt

To sauc par dibenu:

A 27.augusts 2018 17:34
15 3 Atbildēt

Protams dibens par, ko gan citu Tu un "viencexperc" ir spējīgi domāt?

Katru dienu viens otram dirsas ar gurķiem urbiniet, tā arī būs, kāmēr nesāksiet tos resnos vēderus "dzīt" nost. Toties, kad nodzīsiet varēsiet viens otru īstā "homīšu" stilā ņemt priekšā.

Redz dillemma, lai nopelnītu naudu priekš bmw ir jāstrādā, tāpat, kā jums abiem ar "viencexperc" ir jāstrādā pie tā, lai nodzītu tos resnos vēderus, un varētu uzsākt pārošanās gaitas savā starpā. Par cik jūs abi esiet garā vāji homoseksuāļi un stulbi, kā zābaki, tad ne jauns bmw, ne pārošanas savā starpā jums nespīd. Brauciet vien ar saviem lūzņiem un turpiniet izmantot tos gurķus...

viencexperc 28.augusts 2018 1:12
2 14 Atbildēt

Jā. Jāstrādā. Tāpēc katram maksimas apsargam ir pa BMW. Vienam apsargam no lielveikala MEGO ir pat x5.

Tas jums ne jaunu KIA sorento nopirkt!

A 28.augusts 2018 1:38
22 11 Atbildēt

Bet tu, resnais, neglīteni, domā, ka viegli būt par apsargu?

Tu zini, kā tā nauda krājās? Tu vari sēdēt savā ofisā, pirst krēslā un pirkt kaut kādu dodžu. Bet mēs, apsargi, esam tie, kuri patiesām strādā. Tāpēc arī braucam ar BMW.

istaisA 28.augusts 2018 8:14
11 0 Atbildēt

Hah, jau otrais komentārs, nu Jūs homīši raujiet vaļā, pēc ši komentāra droši vien baigi priecīgi iebāzat pirkstu vien otram dirsā un smaidītjāt. Redz kārtējā dilemma, proti cilvēks kurš uzrakstija augstāk minēto komentāru piemin ofisu ar tādu, kā naidu, jo pats is standarta nabags, vienīgā vieta, kad "viencexperc" un "bumeris" ir bijis ofisā ir tad, kad abi pieteicās geju porno par aktieriem, lai varētu nopirkt jaunus gurķus un degvielu, bet diemzēl tik neglītus homīšus viņi nefilmē....

istaisA 28.augusts 2018 8:10
11 0 Atbildēt

Ko Tu te kvekšķi neglītais resnais homīt, kas tad nu šodien "bumeris" neiesprauda Tev gurķi dirsā, ka tāds uzvilkts?

Tu jau mums esi tas "experc" citu naudas skaitīšanaā, kāmēr pats bomzis parastais, sāk jau citēt zem cita nika, resno neglīto dvēselīti aizskāru? Fiksi skrien pie "bumera" dirsas pabirdi asariņas neglītēn..

viencexperc 28.augusts 2018 14:32
0 6 Atbildēt

Nugan dibenauto klubiņš ir uzbudinājies. Man pat prieks, ka esmu seksuālo fantāziju upuris.

Nevaru patikt tikai meitenēm. Lai jau mīkstie arī papriecājas....

istaisA 28.augusts 2018 19:45
5 0 Atbildēt

Protams, ka Tev prieks, kad par Tevi runā, kā nekā esi taču homītis un, kā izrādās arī pedofīls, ja piemini meitenes nevis sievietes, bet ja nopietni tad esi reāls! Ar tādu seju, kā Tev pat perkamās aizmuks

P.s.

Mikstais ir Tev biksēs, neglītais resni!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti