Vācijas TÜV nosauc 10 uzticamākos lietotos auto modeļus 23

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 25.aprīlis 2020 14:13

Vācijas Tehniskās inspekcijas asociācija (TÜV) nosaukusi 10 uzticamākos lietotos automobiļus, kas visretāk viesojušies servisā kādu tehnisku bojājumu dēļ.

TÜV nosaucis 10 labākos auto modeļus tiem, kas meklē drošu un uzticamu transportlīdzekli. Eksperti uzsver, ka tam nebūt nav jābūt tikai nedaudz pabrauktam vai tikai dažus gadus vecam automobilim.

Ekspertu vērtējumā nekļūdīsies tie, kas kārtis liks uz Audi – vai tas būtu sportiskais TT, dižpārdoklis A3 vai pieprasītais krosovers Q5 – šī ir uzticama tehnika, kas kalpos gadiem ilgi. Mīnuss ir Ingolštates automobiļu cena, kas turas augsta arī pēc salīdzinoši lieliem nobraukumiem.

TÜV desmitniekā iekļuvuši Audi A3, Audi TT, Audi Q5, Mercedes A-klase, Porsche 911, Ford C-Max, BMW X1, A3, Mini Countryman, Toyota RAV4 un VW Golf Plus/Sportsvan.

Nesen pētījumu par uzticamākajiem 2019.gada auto modeļiem publicēja ASV analītiskais centrs J.D. Power. Šajā gadījumā tika ņemta vērā statistika par trīs gadu veciem automobiļiem un problēmām, ar kurām īpašnieki saskārās divu ekspluatācijas gadu laikā.  J.D. Power par labāko atzina Dienvidkorejas zīmolu Genesis, bet pirmajā trijniekā iekļuva arī Lexus un Buick.

 

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Sk 25.aprīlis 2020 18:19
33 29 Atbildēt

Wow kāds Tu eksperts

Varbūt kādreiz izlien no alas, iemācies nopelnīt un tad nebūs jābomžo un jāpērk visādi nobraukti sūdi...

anonimikis 25.aprīlis 2020 16:10
23 42 Atbildēt

Aužus jau pamatā pērk ļauži, kuriem tas ir pirmais un vienīgais automobilis mūžā. Citu vairs nevarēs atļauties.

ceomp 25.aprīlis 2020 18:42
22 19 Atbildēt

Kad ir atrasts īstais un pareizais audi serviss, no tādas laimes vairs nevar atteikties. Tad katrs nākamais auto arvien ir audi. Servisam auto īpašnieka dzīvē ir liela nozīme, vai zin.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti