Volkswagen izgatavo pēdējo e-Golf 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.decembris 2020 5:51

No Drēzdenes Gläserne Manufaktur rūpnīcas konveijera nobraucis pēdējais e-Golf eksemplārs. Elektriskā golfiņa vietu ieņems elektriskais hečbeks ID.3.

Kopš 2017.gada Drēzdenē tika izgatavots 50 401 automobilis, bet kopš 2014.gada, kad e-Golf tika pievienots Volkswagen modeļu piedāvājumam izlaisti 145 561 elektriskie golfiņi. Līdz 2020.gada vasarai e-Golf tika ražots arī Volkswagen galvenajā rūpnīcā Volfsburgā.

e-Golf bija lemts kļūt par vienu no populārākajiem savas paaudzes elektriskās piedziņas automobiļiem, kas īpaši iecīnīts kļuva tādās valstīs kā Vācija un Norvēģija.

Nākamās dažas nedēļas tiks veltītas konveijera pārkārtošanai, lai Gläserne Manufaktur (caurspīdīgā rūpnīca) varētu uzsākt Volkswagen pirmā plašām masām paredzētā elektroautomobiļa - ID.3 -ražošanu.

ID.3 ražošana sākās septembrī Volkswagen Cvikavas rūpnīcā. No jaunā gada tai pievienosies Drēzdene.

 

 
Visi komentāri
 
Asaris 27.decembris 2020 16:12
1 0 Atbildēt

Kad pēc 10 gadiem mainīs baču pret 3x lielāku, tad būs labs autiņš.

Krotow 28.decembris 2020 13:25
0 0 Atbildēt

Ja pēdējos gados solītās solid-state baterijas ar 3x lielāku ietilpību kā vidēji tagad pieejamās beidzot izvilks no laboratorijām un sāks ražot, varbūt tam pašam e-golfam varēs nomainīt bateriju un lādēšanas kontrolieri. Un iegūt jēdzīgu "klasiska izskata" e-auto ar 400 km no 1 uzlādes.

as 29.decembris 2020 9:11
0 0 Atbildēt

Kāds ir iemesls e-Golf nomaiņai pret ID.3? Kas tur labāks?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti