Automazgātavas darbinieks sadauza futbolista Ferrari 812 Superfast (+ FOTO) 2

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com

iAuto | 16.janvāris 2021 5:46

Itālijas futbola kluba Genoa vārtsargam Federiko Marketi būs jāmeklē cits pārvietošanās līdzeklis – viņa Ferrari 812 Superfast no automazgātavas tā arī neatgriezās.

Kad Itālijas A sērijas futbola kluba Genoa vārtsargs Federiko Marketi nodeva savu 300 000 eiro vērto varenauto vienā no Dženovas automazgātavām, lai atjaunotu tās mirdzumu, viņam ne prātā nenāca, ka tas var beigties bēdīgi.

Jādomā, ka ļauns nodoms nebija arī automazgātavas darbiniekam, taču notika kā notika – stūrējot Ferrari atpakaļ uz futbola kluba treniņu bāzi, puisis pārāk strauji nospieda akseleratora pedāli, 800 Zs jaudīgais spēkrats izslīdēja, aizķēra piecas ielas malā stāvošas mašīnas un ietriecās apmalē.

Trieciena rezultātā tika pamatīgi bojāta varenauto priekšējā daļa, piekare un motortelpa, nostrādāja arī abi gaisa spilveni. Tagad ekskluzīvajai kupejai būs nepieciešams dārgs remonts.

Ferrari 812 Superfast debitēja 2017.gada Ženēvas autoizstādē. Automašīna aprīkota ar 12 cilindru 800 Zs motoru, kas darbojas pārī ar septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu. 100 km/h kupeja sasniedz 2,9 sekundēs, maksimālais ātrums ir 340 km/h.

 
Visi komentāri
 
bet 17.janvāris 2021 8:37
8 0 Atbildēt

Tā jau ir, ja uztic cilvēkm auto, kurš ir 20x jaudīgāks nekā viņa ikdienā lietotais fiat panda.

Latvietis 17.janvāris 2021 19:17
0 0 Atbildēt

Futbolistam pilnīgi uz to nospļauties, apdrošināšana no tā puisīti mazgātāja piedzīs vajadzīgo summu pat ja tam tirliņam nieres būs jāpārdod. Loham, Lohu, Problēmas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti