Uz 90 gadu jubileju jauns sporta auto par 60 000 dolāru (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/CecilClarkChevy

iAuto | 19.janvāris 2021 5:37

ASV Floridas štata iedzīvotājs Čaks Kuks nosvinējis 90 gadu jubileju, uzdāvinot sev jaunu Chevrolet Corvette C8. 520 Zs jaudīgais spēkrats pievienosies kolekcijai, kurā jau ir vairāki citi amerikāņu sporta auto.

Bijušais ASV Gaisa spēku karavīrs arī 90 gados ir lieliskā formā un ne drusciņas nav zaudējis dzīvesprieku. Kārtējo gadskārtu viņš sagaidījis, pasniedzot sev 60 000 dolāru vērto Chevrolet Corvette C8 kupeju.

Pensionārs pastāstījis, ka pirmo Corvette iegādājies 1981.gadā un kopš tā laika ir uzticīgs koncerna General Motors ražojumiem. Ikdienas izbraucieniem viņš izmanto krosoveru Chevrolet Equinox, bet jaunais sporta auto pievienosies kolekcijai, kurā jau ir četri citi līdzīgas nozīmes auto.

Kuks neslēpj, ka ar nepacietību gaida pandēmijas atkāpšanos – viņš jau saplānojis braucienus uz specializētajām izstādēm, kur varēs nodemonstrēt savu jaunāko pirkumu.

Chevrolet Corvette C8  aprīkots ar 6,2 litru V8 motoru, kas attīsta 520 Zs un darbojas komplektā ar astoņu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu. 100 km/h kupeja sasniedz trīs sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 300 km/h.

 
Visi komentāri
 
mbr1 19.janvāris 2021 8:18
4 2 Atbildēt

neprāts tādā vecumā-piedodams!

viencexperc 19.janvāris 2021 10:38
5 0 Atbildēt

ASV tās specializētās izstādes notiek katru nedēļu. Parasti tas ir sestdienas rītā, kad auto cienītāji savācas kopā, patusēt. Un nabadzīgi auto cienītāji var iet aplūkot.

Eiropas komunistiem auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis.

anoagask 19.janvāris 2021 13:01
4 1 Atbildēt

respect par veselību, ja opīši var tajā corvetē ielocīties un izlocīties

Latvietis 19.janvāris 2021 19:31
1 0 Atbildēt

Vecais ka iedos gāzi grīdā tā ar sirdi aizies no pārlaimīga priekā un autiņš aizskries savus ceļus meklēdams. Eselību un spēku novēlu Korvetei.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO)

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti