Renault furgoniņu saimi papildina Express Van 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Renault | 16.februāris 2021 13:22

Renault sācis pieņemt jaunā Express Van pasūtījumus Francijā un citviet Eiropā.

Robusts un dinamisks ārējais dizains

      Jaunajam Express Van piemīt Renault zīmolam tik raksturīgā stilistika, piemēram, LED lukturu C veida (C-Shape) akcents.

      Vertikālais buferis un augstais režģis, rievotais motora pārsegs un plūstošās līnijas piešķir jaunajam Express Van vienlaikus robustu un dinamisku raksturu. Tā dizainā iekļauta arī pievilcīga apdare un hromēti ieliktņi.

Jaunais Express Van ir pieejams piecās virsbūves krāsās.

Funkcionāls, mūsdienīgs un praktisks salons

      Salonā ieraudzīsiet mūsdienīgu horizontālu vadības paneli ar tīrām līnijām, kas uzsver salona plašumu. Jaunajā Express Van īpaša uzmanība pievērsta uzglabāšanas nodalījumiem ar rekordlielu ietilpību – līdz 48 litriem.

Vieglāka iekraušana, izkraušana un pārkraušana, kas atvieglos profesionālo lietotāju ikdienu

       Jaunajam Express Van ir labākie izmēri kravu iekraušanai savā klasē: 1,91 m grīdas iekraušanas garums (ar cietu starpsienu) un 716 mm platas bīdāmās sānu durvis. Kravas nodalījuma ietilpība ir no 3,3 līdz 3,7 m³, un tā ir viena no lielākajām segmentā.

      Furgona kravnesība ir līdz 780 kg benzīna versijā un 650 kg dīzeļa versijā. Tas ir aprīkots ar sešiem grozāmiem stiprinājuma gredzeniem uz grīdas un četriem sānos.

Multivides sistēma ar visu, kas nepieciešams

      Express Van piedāvā trīs līmeņu multivides sistēmas aprīkojumus – Radio Connect R&Go, kā arī Renault EASY LINK multivides sistēma (ar 8 collu skārienekrānu un viedtālruņa replikāciju) divās versijās – ar navigāciju vai bez tās.

      Tajā ir arī viedtālruņa indukcijas lādētājs (līdz trim USB ligzdām un četrām 12 V kontaktligzdām, no kurām viena atrodas kravas nodalījumā).

Neaizstājamas braukšanas palīgsistēmas lielākai drošībai

      Jaunajā Express Van vadītājs daudz labāk kontrolē to, kas notiek automašīnas apkārtnē, izmantojot dažādas palīgsistēmas. Atpakaļskata asistents, kurš atrodas atpakaļskata spoguļa vietā, uz ekrāna parāda, to kas notiek auto aizmugurē. Aklās zonas brīdinājums uzlabo redzamību šajā zonā transportlīdzekļa abās pusēs, savukārt platleņķa spogulis samazina aklo zonu transportlīdzeklī. Atpakaļgaitas kamera atvieglo auto novietošanu – kameras attēls tiek parādīts multivides sistēmā vai salona atpakaļskata spogulī.

Četru benzīna un dīzeļdzinēju klāsts

      Express Van Eiropā būs pieejams ar 1,3 TCe 100 FAP benzīna un 1,5 Blue dCi 75 un 95 dīzeļdzinējiem ar manuālo 6 pakāpju pārnesumkārbu. Ecoleader 1.5 Blue dCi 75 dīzeļdzinējs palīdz samazināt degvielas patēriņu.

      Ārpus Eiropas jaunais Express Van būs pieejams ar 1,6 TCe 110 benzīna dzinēju (ar manuālo 5 pakāpju pārnesumkārbu) un 1,5 Blue dCi 95 dīzeļdzinēju (ar manuālo 6 pakāpju pārnesumkārbu).

Jaunais Renault Express Van tirdzniecībā Eiropā un ārpus tās nonāks šī gada aprīlī.

 

 
Visi komentāri
 
aizejošais 16.februāris 2021 15:28
0 0 Atbildēt

Despite appearances, this low-cost Renault Express isn't a third generation Kangoo, but a heavily updated Dacia Dokker

juriz 17.februāris 2021 7:35
0 0 Atbildēt

Nez vai tur pat ir heavily. OK, dzinēji ir pieejami labāki, tā izskatās, kāda cita maza fīča vēl varbūt.

Latvietis 19.februāris 2021 20:57
0 1 Atbildēt

Auto priekš pastniekiem un cilvēkiem kuriem dzīvē neveicās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis 2

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti