Super Bowl 2021 reklāmas; Jeep, Brūss Springstīns un apvainojumi par braukšanu dzērumā (+ VIDEO) 1

 
iAuto | 5.marts 2021 8:37

Super Bowl 2021 amerikāņu futbola līgas čempionāta fināls ar pasaulē dārgāko reklāmas laiku nu jau aizvadīts, taču atsauksmes par tām dzirdamas vēl tagad.

Visbiežāk pieminēta Jeep reklāma un tās galvenais varonis – rokmūziķis Brūss Springstīns. Tā nu sanācis, ka džipu reklamētājs iekūlies nepatikšanās, kas ražotājam lika atbilstoši reaģēt.

Viss sākās jau pērnā gada 14.novembrī, kad mūziķis tika arestēts Ņūdžersijā un apsūdzēts par braukšanu reibumā un pārgalvīgu motocikla vadīšanu. Jau pirms tam roka veterānam bija sastādīts protokols par aizliegtu alkohola lietošanu slēgtā nacionālā parka teritorijā.

Tiesa tika nozīmēta uz šī gada februāri. Acīmredzot Jeep par to uzzināja pārāk vēlu – līdz tam visnotaļ veiksmīgā reklāma trīs dienās bija paguvusi savākt 40 miljonus skatījumu, kļūstot par piekto populārāko no 2021.gada Super Bowl reklāmām. Kad Springstīna nepatikšanas nāca gaismā, Jeep izņēma rullīti no aprites, paziņojot, ka sagaidīs tiesas spriedumu. 

Tiesa galu galā atzina Springstīnu par vainīgu tikai alkohola lietošanā aizliegtajā zonā un piesprieda 500 USD naudas sodu, savukārt apsūdzības par braukšanu reibumā tika atceltas, jo izrādījās, ka mūziķa izelpā bijušas 0,2 promiles, kas ir krietni mazāk par Ņūdžersijas štatā atļautajām 0,8.

Turklāt tiesa ņēma vērā faktu, ka Springstīns, kuram ir autovadītāja apliecība kopš 1973. gada, iepriekš nav saukts pie atbildības par nopietniem pārkāpumiem: gadu gaitā fiksēti tikai trīs nelieli pārkāpumi, tostarp mobilā tālruņa lietošana braukšanas laikā.

Mūziķis atzina, ka pērnā gada novembrī pieļāvis kļūdu, izdzerot divas glāzītes tekilas kokteiļa ar sava talanta cienītājiem, bet Jeep reklāma ar Brūsu Springstīnu atkal redzama Youtube – galu galā ražotājs esot veselus desmit gadus centies panākt sadarbību ar vienu no amerikāņu nācijas elkiem.

Super Bowl reklāmas laiks ir dārgākais pasaulē – pērn uzņēmumi, kas vēlējās reklamēt sevi finālspēles laikā TV kanālam Fox samaksāja 448,7 miljonus dolāru. 

Visas autoražotāju reklāmas 12 minūšu rullītī zemāk:

 
Visi komentāri
 
viencexperc 5.marts 2021 12:29
3 1 Atbildēt

Uzreiz redzams - izdoma, fantāzija, skaisti uzņemts, ne tā, kā latviešu strādnieku sapnis - audī, - īstā komunistu stilā - nosper idejas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti