MG prezentē elektrisku rodsteru jauniešiem 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 6.aprīlis 2021 5:14

Ķīnas uzņēmējiem piederošais britu MG nācis klajā ar projektu Cyberster, rodsteru, kas paredzēts gados jaunāku pircēju lokam.

Britu marka MG, kas tagad pārgājusi ķīniešu koncerna SAIC paspārnē, parādījusi konceptuālu rodsteru ar nosaukumu Cyberster. Uzņēmums uzsver, ka jaunais produkts galvenokārt ir vērsts uz jauniešu auditoriju. Modeļa publiskā debija paredzēta Šanhajas auto izstādē 21. aprīlī.

Automašīnas dizains veidots, ņemot par paraugu klasisko sporta automašīnu MGB. Rodsters aprīkots ar apaļajiem Magic Eye LED lukturiem, diožu svītrām virsbūves sānos, kā arī aizmugures lukturiem ar LED elementiem un Lielbritānijas karoga rakstu.

MG elektromobiļa salona attēlu vēl nav. Tomēr, spriežot pēc iepriekš publicētā tīzera attēliem, rodsters tiks aprīkots ar viduskonsoles atdalītiem sēdekļiem un W formas stūri ar funkciju pārvaldes pogām.

Britu izdevumi vēsta, ka automašīnai iebūvēta elektriska spēka iekārta, kas 100 km/h ļaus sasniegt mazāk nekā trīs sekundēs, savukārt jaudas rezerve sniegsies līdz 800 kilometriem.

Šī gada maijā MG uzsāks elektriskā krosovera Marvel R pārdošanu. Tas apgādāts ar trīs elektromotoriem, kuru kopējā jauda ir 288 Zs (665 Nm). 100 km/h krosovers sasniedz 4,9 sekundēs, bet 50 km/h – nepilnās divās sekundēs.

 
Visi komentāri
 
GK1968 6.aprīlis 2021 6:16
3 1 Atbildēt

"MG brezentā elektrisku rodsteru..."

Kārtējā burtu "pērle" virsrakstā!

iAutolv 6.aprīlis 2021 7:43
0 0 Atbildēt

Labojam, tā bija automātiskā pareizrakstības korektora "pērle"

felix65 6.aprīlis 2021 6:31
1 0 Atbildēt

Tak būs tas brezentā, vai nebūs? Nesapratu.

Šīra banotā atrauga 6.aprīlis 2021 10:45
1 0 Atbildēt

Nīcas bomzis šo nerekomendē....

Ar cieņu,

Teslas īpašnieki

10.50 6.aprīlis 2021 10:56
0 0 Atbildēt

Būs, būs - viņam jāpiemeklē argumenti, kādēļ šis ir labāks par Porsche

Krotow 7.aprīlis 2021 12:19
0 0 Atbildēt

Ja braucamais tiešām daudzmaz atbilst minētajiem parametriem, tad tas būs kārtējais "jaunkrievu" pilotku vizināmais aparāts, kur pox vai tas kustas ar degvielu vai no rozetes.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti