Jaunais Toyota Land Cruiser jau internetā (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānbilde no instagram.com/shomegranbill/

iAuto | 27.aprīlis 2021 5:48

Globālajā tīmeklī jau var apskatīt Toyota Land Cruiser jaunās paaudzes modeli. Visos rakursos uzņemtie attēli atrodami dažādos auto jaunumiem veltītos resursos.

Saskaņā ar provizoriskiem datiem, apvidus auto pēc paaudzes maiņas saņems indeksu "300", kas no pašreizējā Toyota Land Cruiser 200 atšķirsies ar savādākas formas motora pārsegu un masīvāku priekšpusi, kur šaurāk kļuvušie diožu lukturi savienojās ar izmēros pieaugušo hromēto radiatora režģi.

Pie atšķirības pazīmēm jāpieskaita vertikālie gaisa pievadi zem priekšējiem lukturiem, jaunas formas miglas lukturi, sānu atpakaļskata spoguļi un aizmugures optika, kā arī aizmugures sānu logs, kas tagad kļuvis līdzīgs modelim Prado.

Paredzams, ka motoru klāstā būs jauns 3,5 litru divu turbo V6 benzīna dzinējs, kas attīsta 420 ZS, kā arī 3,3 litru dīzelis, kas attīsta 309 Zs. Abi spēka agregāti darbojas tandēmā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Vēlāk jaunā Toyota Land Cruiser saimi var papildināt īpaši jaudīga bezceļu modifikācija ar 500 Zs motoru, kā arī videi draudzīgāks modelis ar hibrīdiekārtu.

Eksperti paredz, ka jaunās paaudzes modeļa pirmizrāde tiks sarīkota tuvākajā laikā, bet tā sērijveida ražošana sāksies vasaras vidū.

 
Visi komentāri
 
šoferīc 28.aprīlis 2021 23:43
0 0 Atbildēt

jeņķiem patiks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti