Īlons Masks plāno izvērsties Krievijā; piemin rūpnīcas celtniecību 3

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 22.maijs 2021 7:28

Tesla vadītājs Īlons Masks drīzumā varētu piedāvāt savus automobiļus arī Krievijas tirgū un pat izskata iespēju uzcelt šajā valstī rūpnīcu.

Īlons Masks uzstājoties foruma „New Knowledge” ietvaros atklājis, ka interesējas par Krievijas un Kazahstānas tirgu.

"Domāju, ka mēs drīz ienāksim Krievijas tirgū. Mums plašāk jāskatās arī uz Kazahstānu un citām NVS valstīm. Tas mums ir svarīgi, ”sacījis uzņēmējs.

Uz jautājumu par ražotnes izvietošanu Ķīnā, Masks atbildēja, ka viņiem ir rūpnīca Šanhajā, un atzīmēja, ka viņš vēlas, lai uzņēmuma rūpnīcas atrastos arī citās pasaules daļās. "Potenciāli mēs izskatām Krieviju," viņš piebildis.

Masks pieminējis komunikācijas stiprināšanu starp Krieviju un ASV. Uz jautājumu, kāpēc viņš nolēma piedalīties forumā, uzņēmējs paskaidroja, ka pēc viņa uzskatiem ir nepieciešams nodibināt kontaktus un stiprināt dialogu starp valstīm.

Tesla tirdzniecības biroji tagad ir atvērti ASV, Meksikā, Eiropā, tostarp Francijā, Lielbritānijā, Vācijā, Spānijā, Portugālē, kā arī AAE, Ķīnā, Japānā, Dienvidkorejā un Taivānā. Uzņēmuma ražošanas līnijas atrodas ASV (Kalifornijā, Nevadā, Ņujorkā, Teksasā), Ķīnā un Vācijā (drīzumā).

 

 
Visi komentāri
 
ok ok 22.maijs 2021 23:06
4 0 Atbildēt

Atņems viņam tur zavodu un vēl no bitokiem būs jāšķiras...Kremlis kad sajūt naudas smaku, izgudros likumu par nacionālajām interesēm, Masku pabāzīs zem tautas ienaidnieka šiltes un atņems biznesu, pašu iebāzīs cietumā kā Maiklu Kalvi.

msh 23.maijs 2021 11:17
2 0 Atbildēt

Šis ir labs joks - bez valsts atbalsta viņa piznesam, lasīt - pseido ekoloģijas normām, šāds gājiens ir bezjēdzīgs, bet pseido ekoloģijas normas Putins diez ko nevar atļauties - tas būs reāls iemesls cilvēkiem iziet ielās.

Vernons 24.maijs 2021 10:03
1 0 Atbildēt

Ilons Māsks nezin vēsturi! Lielās industralizācijas laikā pēc darbu pabeigšanas ārzemju inženierus nošāva un pārējos ārzemniekus uz gulagu aizsūtīja. Nevienam neļāva aizbraukt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti