"Opel" un "Peugeot" automašīnu 24 stundu izpārdošana "Amserv" autocentros

 

Opel Mokka. Foto: iAuto

Hansa Auto | 7.jūnijs 2013 10:45

Šī gada 7.jūnijā un 8.jūnijā AMSERV grupas Opel un Peugeot autocentros Rīgā, Liepājā un Ventspilī notiks ikgadējā 24 stundu pārdošanas akcija, kas ir piemērotākais laiks jaunu un mazlietotu automašīnu iegādei, autorizēta autoservisa pakalpojumu izmantošanai un oriģinālo rezerves daļu iegādei.

Turpinot veiksmīgi uzsākto tradīciju AMSERV autocentros - Rīgā, Krasta ielā 66; Liepājā, Brīvības ielā 146b un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15 notiks ikgadējā 24 stundu pārdošanas akcija, kuras laikā jaunas Opel automašīnas tiks piedāvātas par rūpnīcas cenām, mazlietotas, dažādu marku automašīnas varēs iegādāties par speciālām 24 stundu cenām, bet pērkot jebkuru jaunu Peugeot markas automobili, pircēji ietaupīs un dāvanā saņems elegantu Peugeot velosipēdu!

Foto: iAuto

AMSERV autocentros pircējiem būs plašas izvēles iespējas, jo rūpnīcas cena tiks piemērota vairāk nekā 270 Opel automašīnām, tai skaitā, vieglajām pasažieru automašīnām un komerctransportam. Piemēram, Opel Insignia (Cosmo komplektācijā) varēs iegādāties par Ls 6 691 lētāk, bet mazlietotas dažādu marku automašīnas būs pieejamas sākot no Ls 3 165. Savukārt, AMSERV autocentros - Liepājā un Ventspilī, servisa pakalpojumi un oriģinālās auto daļas akcijas laikā būs iespējams iegādāties par 24% lētāk! Automašīnu iegāde būs pieejama ikvienam, jo sadarbībā ar DNB līzings piedāvāsim īpašu pievienoto līzinga procentu likmi - 1.99 %. Ietaupīt varēs arī Opel, Peugeot un Chevrolet automašīnu īpašnieki, kas akcijas laikā iegādāsies OCTA un KASKO polises.

Lai vairotu iepirkšanās prieku, par neformālu gaisotni ir padomājis katrs autocentrs. Piemēram, autocentrā - Rīgā, Krasta ielā 66 viesi varēs piedalīties radio vadāmo automašīnu sacīkstēs, lai cīnītos par galveno balvu - radio vadāmo Opel Ampera, savukārt bērniem piedāvāsim iespēju iejusties Opel ADAM dizaineru lomā vai iztrakoties atrakcijās! Peugeot automobiļu faniem un arī skeptiķiem akcijas laikā būs iespēja izmēģināt jaunākos Peugeot modeļus - sporta kupeju RCZ un 208Gti, lai novērtētu Peugeot autobūvētāju veikumu, bet 8.jūnijā arī pieredzējušus autovadītājus gaidīs Drošas braukšanas skolas komanda, lai padalītos ar ekonomiskas un drošas braukšanas noslēpumiem. Un protams, kā vienmēr - vēss alus, zemenes un DJ.

Foto: iAuto

Sekojot tradīcijām, AMSERV autocentru darba laiks akcijas dienās tiks pagarināts līdz pusnaktij, lai sev vēlamo automobili vai servisa pakalpojumu varētu iegādāties ikviens!

AMSERV autocentru darba laiks:

7.jūnijā 9.00 - 24.00 (autoserviss 8:00 - 20:00)

8.jūnijā 9:00 - 18:00 (autoserviss no 9:00 līdz 16:00)

Gaidīsim ciemos gan lielus, gan mazus!

Foto: iAuto

Foto: iAuto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti