Itālija arestē krievu oligarha Meļņičenko pusmiljardu vērto jahtu (+ VIDEO) 5

 
Nozare.lv | 12.marts 2022 10:10

Itālijas finanšu policija arestējusi gigantisko jahtu "Sy A", kas pieder krievu oligarham Andrejam Meļņičenko, sestdien ziņo itāļu mediji.

Pasaulē lielākā privātā motorjahta "Sy A", kuras garums ir 143 metri, platums - 25 metri, bet cena sasniedz aptuveni 500 miljonus eiro, bija pietauvota Triestes ostā.

Kā ziņots, Eiropas Savienība (ES), reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, trešdien izsludināja jaunas sankcijas pret Maskavu. Starp sankcijām pakļautajiem krievu amatpersonām un uzņēmējiem bija arī Meļņičenko.

Par vienu no iemesliem sankciju noteikšanai kalpoja viņa piedalīšanās sanāksmē ar Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu 24.februārī, dienā, kad sākās jaunais iebrukums Ukrainā.

Tiek uzskatīts, ka Meļņičenko pieder pie visietekmīgāko krievu uzņēmēju loka, kam ir ciešas saites ar Krievijas valdību.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Krotow 12.marts 2022 19:47
2 1 Atbildēt

Diez cik tajā jahtā iegāztas vienkāršo krievu pensijas? Un investīcijas zinātnes attīstībai un moderniem biznesa veidiem?

wons 12.marts 2022 12:29
1 2 Atbildēt

Vai nevar pieteikties apsaimniekot to mantu ? Līdzīgi, kā Mērons, apsaimnieko Lembergam atņemto?

WALA 12.marts 2022 12:36
1 1 Atbildēt

Tev juridiskā izglītība ir ? Ja nav tad nederēsi ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti