Bīstami un nepieļaujami - Garupes velotakā iebūvēts naglu slazds riteņbraucējiem (+ FOTO) 45

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/maksis.sestulis

iAuto | 12.maijs 2020 11:09

Garupes antivelo partizāni nesnauž! Šāds rūpīgi sagatavots un nomaskēts (pēc skrūvju ieskrūvēšanas viss komplekts nokrāsots ar brūnu krāsu) dēlītis ar 4 lielām skrūvēm pārsteidza G. Bērziņu nesagatavotu takas nobrauciena posmā. Šoreiz viss beidzās bez miesas bojājumiem, bet varēja būt arī citādi.

Šada rīcība būtu ļoti bargi jāsoda, jo apdraud ne tikai cilvēku veselību, bet arī cilvēku dzīvību!

Iespējams tas ir veidots pret motokrosa motociklu braucējiem?

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/maksis.sestulis

 
45 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iciks 12.maijs 2020 16:44
19 7 Atbildēt

1) nevar nepiekrist, ka skrūves iedūrušās nu ļoti aizdomīgi akurāti. Sagadīties jau visādi var, protams, bet man sagadīšanās allaž liekas aizdomīgas.

2) kāds ieguvums? Cits tā vēlas cīnīties par veloceļu izveidi, kādam vajag publicitāti. Un par to pēdējo nevajag nemaz smiet - visi šie cilvēki, kas netā publicē bildes "es ēdu brokastīs šito" un "mans suns fekalē jūras malā" alkst uzmanības tā, ka viens otrs ir gatavs bildes izveidē riskēt ar dzīvību, lai tikai viņa bildes paskatītos.

WALA 12.maijs 2020 11:15
10 2 Atbildēt

Šis man vispār fascinē - mēģina velobraucejus dabūt prom no dabā iemītām takām, lai nenoārds "dabas pamatni", tas nekas ka lai līdz šai vietai aizvilktu pakaļu un noliktu tās naglas, lielais dabas "mīlis" ir tieši tāds pat ja ne lielāks kaitnieks.

Cilvēku stulbums tā teikt ir neizmerojams !

didzisk 12.maijs 2020 14:25
10 5 Atbildēt

"Nobrauciena posmā" nozīmē, ka tas ir visbīstamākais posms, kurā ātrums ir vislielākais. Labi, ka trāpīja pakaļējā riepā, nevis priekšējā, varēja sanākt kūlenis pie 50 km/h.

Šāds uzbrukums ir salīdzināms ar to, kad kāds no viadukta met ķieģeļus, tēmēdams auto priekšējos stiklos. Arī tajā gadījumā var izdzīvot, ja paveicas un ķieģelis netrāpa sejā, bet blakus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti