Nākamajā sezonā plāno atbalstu energoresursu sadārdzinājumam (+ VIDEO) 20

 
LTV Ziņu dienests | 8.jūnijs 2023 9:32

Ja nākamajā apkures sezonā strauji pieaugs cenas energoresursiem, valdība plāno ieviest mērķētu un automatizētu valsts atbalsta sistēmu mājsaimniecībām ar zemiem ienākumiem. Kompensācijas lielums būs atkarīgs no mājsaimniecību ienākumu līmeņa.

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Knariņš 8.jūnijs 2023 15:55
5 2 Atbildēt

Taupiet, taupiet, tāpat izdomāsim, kā no Jums noslaukt piķi!

Zapte 8.jūnijs 2023 10:05
5 0 Atbildēt

Tu aizmirsi arī elektrības rēķinu, kosmiski dārgo pārtiku, degvielas izmaksas, nu un gan jau vēl jāapģērbjas un bērnus jāskolo.

MMX 8.jūnijs 2023 17:11
4 1 Atbildēt

Vov kāda psihoterapija, bet tūlīt gan mazliet salauzīšu Jūsu iedomas. Dzīvokli īrēju jo šobrīd man tā ir izdevīgāk un neesmu drošs ka plānoju palikt Rīgā. Visi brīvie līdzekļi tiek ieguldīti lauku saimniecībā un ja es to pasākumu uzsitu gaisā pat pa kadastra vērtību, tad es varu atļauties nopirkt māju Pierīgā bez hipotekārā. Vai braucu pie vecākiem? Jā, bet parasti gan ar pretēju domu un tā māja ir vienkārši vēl viena izdevumu pozīcija. Alkoholu lietoju labi ja pāris reizes gadā un pat tad kādu puslīdz normālu viskiju.

Laikam tādēļ ka esmu spiests ar saviem līdzekļiem žonglierēt starp veselām trim saimniecībām manas prioritātes ir mazliet savādākas un atbildība par savu nākotni nedaudz lielāka. 

Kas attiecas uz sasniegt vairāk, tad es īsti nezinu kādā ekonomikas grāmatā būtu rakstīts ka mājoklis hipotēkā un auto kuru nevari atļauties saremontēt būtu uzskatāmi par sasniegumiem. Es visu savu domu bāzēju uz to, ka savai līdzekļu plānošanai jāpieiet ar vēsu prātu un aprēķiniem, nevis "man gribās jaunu māju davai pērkam kamēr banka dod kredītu"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti