Rīgā un Tallinā degvielas cenām lejupejoša tendence, bet Viļņā cenas aug

 

Ilustratīs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 21.oktobris 2023 8:07

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā degvielas cenām bija lejupejoša tendence, bet Viļņā cenas kāpa, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

Neraugoties uz to, darba nedēļas nogalē lētākais benzīns un dīzeļdegviela bija nopērkama Viļņā. Augstākā benzīna cena bija Tallinā, bet dīzeļdegviela visvairāk piektdien maksāja Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena, salīdzinot ar iepriekšējo piektdienu, kritās par 3,4% - līdz 1,714 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,1% - 1,744 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena auga par 1,9% - līdz 1,594 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,9% - līdz 1,614 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cenas nemainījās, un šīs darba nedēļas beigās maksāja 1,779 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,8% - līdz 1,649 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nemainījās. Rīgā autogāze maksāja 0,715 eiro,  Viļņā - 0,632 eiro, bet  Tallinā - 0,68 eiro par litru.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Traģisks negadījums rallija ātrumposmā Lietuvā - Latvijas rallija ekipāža iebrauc skatītājos 10

Lietuvas pilsētā Utenā piektdienas vakarā latviešu rallija ekipāžai iebraucot skatītāju pūlī, gājis bojā viens cilvēks un 14 ievainoti. Lasīt vairāk

 

Kad zīmes neredzam (+ FOTO) 13

Neredzam, nesaprotam vai ignorējam - iauto.lv lasītājs iesūtījis attēlus, kas uzņemti pie bērnu slimnīcas Rīgā. Lasīt vairāk

 

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 5

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas turpina kristies, Staujupīte dīzelis 1.354, bet Neste 1.397 (+ VIDEO) 14

iAutolv nobrauc gar vairākām degvielas uzpildes stacijām, sākot ar Straujupīti un beidzot ar Neste, parādot video cenas, kādas tās ir 22. septembrī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti