Apriebušies Ferrari mūļi!!!

Dzēsts lietotājs Reģ.: 27.04.2024

Tas taču skaidri redzams , ka sarkanie pielieto neatļautas metodes , lai gūtu uzvaru! Kā var neredzēt , ka tiek pielietote cita degviela vidus pitstopos? Šitais friču tītars- noriebies tas viņa mūli! Ar visu pirksta rādīšanu. Kas viņam atļauts , citiem liegts... Žurka...

 
1 2 3 4 5 6 7 8 ..19
Lord_RedFord Reģ.: 17.01.2003
0 0 Atbildēt

Dekster, atzīsti, ka Ferarri ir laba mašīna.

Es tev pilnīgi piekrītu par M. Šūmaheru. Ar tiem viņa "pirkstiem", zīmēšanos utt. Viņam konkrēti ir sakāpis galvā.

OK. Peace.

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Par to , ka Ferrari ir labs auto , nav šaubu , kā arī par to , ka tā ir laba komanda un Šumis ir labs pilots. Tas arī viss. Ferrari impērija sāk atgādināt lielvaru , kuras vēlmēm un iegribām pakļaujas visi pārējie. Tā vairs nav tā F1 , kas agrāk. Ja Šumis pārkāpj balto līniju , nekas , kad Montoija vai Raikonens- sods. Kad Šumis iebraic grantī , viņš tiek izstumts,( kurš vēl ir izstumts???) Ja notiek avārija un Šumis nav pirmais , gandrīz vienmēr izbrauc drošības mašīna...Vēl vajag uzskaitīt?

grs Reģ.: 02.04.2004
0 0 Atbildēt

Visu cieņu DEKSTERAM, šis ir cilvēks', kurš virza šo portālu dzīvei. Lai nu reizēm nošauj greizi, bet ir, kas iedod grīdiņā. Nu, tas ir lab. Tas domāts točna, bez zemtekstiem. A pats šodien čutj iešauj. Veiksmi visiem!

Perfectyon Reģ.: 21.06.2001
0 0 Atbildēt

Dekster, zem mana goda kaadam draudeet ar fizisku izreekjinaashanos tikai par to, ka vinju, spriezhot peec tekstiem, sieviete ir pametusi .

Es tikai atziimeeju, ka esmu paarsteigts, ka pie shaada regulaara runasstila kaads Tevi nav veeleejies mazliet, khm, samiiljot .

Labi, nav ko te laiku teereet, juusu diskusiju kultuura nav mana probleema, es tikai atgaadinaaju Redaktoram, ka iesaku veikt korekcijas shajaa sakaraa.[addsig]

Mansell Reģ.: 23.09.2003
0 0 Atbildēt

F1 - viena aktiera teaatris.

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Par to , vai meni ir pametusi sieviete , ne Tev spriest. Un neesmu nekāds Maigonītis , kā ir , tā runāju.

Zini , bet nesaprotu , kas Tu esi , lai kaut ko ieteiktu redaktoram?

Un kādi tad tie mani teksti ir? Vēl joprojām neesi pārlasījis? Ja mani apvaino , tad paanalizē situācijas , kurās esmu palicis 'ass'. Ja mani aizskar , tad arī tāds palieku. Tā kā nevajag mani te nolikt. Ja cilvēki asi diskutē par tēmu , nez vai kāds grib k

ādam ko fizisku veikt. Ja nu vienīgi Tu tā domā. Tas lai paliek ar Tevi. Visu cieņu.

Peace visiem.

opc Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

dexter, labs

bet mans domaat ka shuumis nav tikai naudas uzpuusts talants, tomeer kautkas vinaa ir, Benetonu tak ar vins no suudiem izvilka un manliekas ka Ferarri nemaz tik labi ar negaja saakumaa.... IMHO,

p.s. man vispaar pie dirsas, jo neko garlaicigaku par F1 nevaru iedomaaties, ja nu vieniigi tenisu [addsig]

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

opc , kā mocis??? Rūc labi?

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Tad , kad pazuda 'superpuisēni' , sāk izvērsties normāla diskusija. Varbūt tieši viņi ir jāizolē no portāla???

opc Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

juu shodien pa aadaziem un carnikavu virinaaju, tikai viens cilindrs ik pa laikam taads stresains paliek, bet taa jau ir laba sajuta pa tallinas pikji ar atvilku[addsig]

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Ar visu ļuļku?

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Būs jāregulē karbuļi un sveči jāmaina.

opc Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

luljka jau sen nahrenizeeta tagad vismaz iet lopaa mjaa mosh ar sveces bet bija taada doma ka vienam karbuuzim diizei kautkas nav ok[addsig]

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Dīze nez vai būs pie vainas. Var būt līmenis nav vienāds pludiņkamerā...

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Tur jau visam perfekti jābūt vienādam , arī vārstu regulējumam.

Jeriks Reģ.: 14.06.2001
0 0 Atbildēt

Shii saciikste tikai kaareteejo reizi pieraadiija, ka kruta mashiina ir labi, bet pilota prasme ir noteicoshaaka. Ralfa vietaa Marks neko izcilu taa arii neparaadiija. Savulaik Mika Salo, kad Shumis cieta crashaa arii diez ko nepaspiideeja. Sorry, bet pieredze un izcils komandas darbs nevar buut nenoveerteets. Personiigaas ambiicijas ir katra pasha zinjaa. Ja tas sagaadaa baudu, pakalju var laiziit arii Baumgartneram. Taa nu ir sanaacis shogad, ka sezonas modes noteiceejs ir Shumis un Ferrari. Kaadam ir pretenzijas? Davai, skrienat ziedojiet MCLarenam vai BAR,lai iemaacas dzineejus kjiileet.

Esmu vienmeer bijis par Ferrari (tikai nevajag uzbraucienus), nevaru ciest shitos chinksteetaajus, kas izstaajoties iet kruumos paraudaaties. Pat mainot noteikumus, Top komandaam tomeer ir bijis pietiekami daudz laika sagatavoties.

Un tas, ka kaads te meegjina saliidzinaat muusdienu F1 ar Sennas laikiem, ir klaja nekopetence. Absurda ir pati doma spriedeleet par to. Elektronika ir piejama visaam komandaam, vai ne?

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Jeriks , palasi publikācijas par F1 , sāksi šo to saprast. Un ja kāds ( MH) nespēj savaldīt emocijas , tad ne tev par to sodīt. Vismaz normāls pilots, ne tā , kā šis brīnumpuisēns ar visatļautības sajūtu. Atceries , kā šis vilka kauties pie Kulthārda? Pats iepūš pakaļā un tad vēl tēlo tītaru. Uh , ka vakadzēja palaist , lai Kulthārds uzšauj tam uzpūtenim , moš mierīgāks paliktu.

Jeriks Reģ.: 14.06.2001
0 0 Atbildēt

Jaapiekriit, ka Shumis ar priekshziimiigu uzvediibu nav izceelies. Kaadas nu kuram taas emocijas. Vienam pirksti gaisaa, otram asaras.

Shodien tiitara lomai Alonso bija sagatavojies pietiekami labi, ne? Padomaa tikai, atljaavaas nepalaist garaam. duuriite vien notriiceeja. Kaa taa var?

Jaapsveic gan mersieshi ar veiksmiigu finishu.

NOS Reģ.: 30.09.2002
0 0 Atbildēt

Uh ka visi sabruka virsuu. Deksters normaals pipars - saka ko domaa es personiiigi vienmeer esmu bijis par McLaren un veel jo vairaak par abiem lidojoshajiem somiem (sen gan vairs lidojushi )

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Čau , SZ! Kā jau iepriekš rakstīju , ne jau viens Šumis to putru sastrēbis , viss kompleksā sāk iet tūtā. Eklstons pašlaik taču cīnās par F1 izdzīvošanu.

tarakaans Reģ.: 28.10.2002
0 0 Atbildēt

DEXTER

Pilniibaa tev piekriitu par ferrari&Shuumja impeeriju,man arii tas viss besii un es "miileeju" Sennu...Bet bar ko tu iisti ciinies.Tas ir tas pac,kas meeginaat gejam iestaastiit,ka ir jaamiil sieviete!?Viss tavs texc izklausaas peec ieilgushiem sarkanarmijas sveetkiem(meeneshreizeem...prieksh tiem,kas nezin...).Vai arii tevi shii probleema skar tieshaa veidaa un tu pac taisies starteet f1,bet baidies no konkurences.Cita izskaidrojuma man nav.

Piis eniivei.Tikai aziotaaza paaraak liela tev saceelusies[addsig]

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

ZB Tods ar visu savu kompaaniju.Kautkaa nelogjiski liekas,ka pat BMW un Toyota neko spagetti teamam nevar izdariit.Aciimredzot Ferrari brends tik labi uztur F1 pie dziiviibas,ka jamiem neko neviens nevar padariit,lai gan gonkas reaali nebaudaamas palikusas.Ja es tomeer skatos jamu saciiksti,tad tikai taapeec,ka ceru sagaidiit,ka $umis izlidos no trases,un saaksies riktiigaa saciikste.

Bet nascars rullee taapee,ka jami veel jo projaam mauc ar karburatordzineejiem,un ne vainas. Indie un nascar rullee! [addsig]

Jurxs Reģ.: 04.03.2004
0 0 Atbildēt

Tad kad būs 2.4 l un 8 cilindru motori, tad būs jautrāk!? Ilgi vairs nav jāgaida.

Reģ.: 27.04.2024
0 0 Atbildēt

Ļoti precīzi izteicās Lynx . Un nav tas Šumis TIK ļoti labs , ka ar viņu nevar cīnīties , bet kaut kas tur apakšā smird. Kā vakar var autiņi reāli vienādi iet Šumim un Alonso , pēc boksiem (3) Šumis kā raķete aizgāja??? Un neraksturīgie 4 boksi , lai dzēstu kaut ko...

Kukainis Reģ.: 18.08.2003
0 0 Atbildēt

Man liekas ,ka F1 tomēr ir intelektuāla sacīkste.Šeit uzvar komanda, nevis atsevišķa mašīna vai pilots.Te uzvar visu darbs kopā, un likumi arī ir diezgan stingri. Ja gribas redzēt avārijas vai citādus piedzīvojumus, tad jāskatās NASCAR vai citas amerikāņu gonkas, kurās likumi nav tik stingri.Nav šaubu, ka šobrīd Ferrari ir spēcīgākā, bet uz papēžiem jau min Bar un Reno, tā kā ceru,ka drīz vien sacīkste paliks interesantāka.Tas ka M.Š. Ferarri spēlē pirmo vijoli ir nenoliedzami, bet nu meistarību un pieredzi viņam nevar atņemt.

1 2 3 4 5 6 7 8 ..19
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti