- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vienīgais , kas kaut ko saprot no F1 , esmu es un Super Zigis.
Kruta, atradu savu pazudušo OPI
Dex- tev sūdīgi sirds nesāp? McLaren tak ož...
Jā tu Dexsi mēmi saproti no pupturiem
TU Jau ZB
Uztaisi labāk topiku MCLaren rullzz un tad mēs apdirsīsim tevi pa krupnamu
Blin astonas lapas pilnas ar labu sviestu
Sito opc vari tirgot kamer nav ko dariit un lietus list[addsig]
Korsa ir vecas kazas mAZDĒLS , LAIKAM.
Izlasiiju shii topika pirmo tekstu un apreecos Dexter, aizej uz www.fia.com un iepaziisties ar FIA noteikumiem attieciibaa uz F1 degvielas uzpildi, pashu degvielu un veel sho to Tad varbuut taadi dzeeruma murgi praataa nenaaks, tas , ko tu te apgalvo, nav pat teoreetiski iespeejams
Kolenval , puisīt , ku tu naivs esi...
Eu Dek!
Vēlreiz atnāksi ar svešu krūšturi....... patriekšu kā suni
P.S.
Deksteram takš melnbaltais TV
Tāpēc jau nerubī kurš pa priekšu brauc
Kolenvalam taisnība ir, vienā ziņā...... deksters ir dzēruma murgu radīts produkts
Bet, vispār kolenvals ir pižiks
Deksters tikko nokūpinājis vectēva benīti..... galīgi satrakojies
SZ! Uzprasi deksteram krūšturi panēsāt, citādi ar pupiem pa klaviatūru samassē un tāpēc visādas muļķības sarakstās
Paskaties iepriekšējā lapā!
Anālais takist.....
Sorry.....
jārrulē zeķes.....
takist=tankist
Saprati! GEJ
Visa topika jēga - ļaudis sametieties taču pa 20 saņiem lai deksters varētu apārstēties. Nu dekster, tu taču esi tukšs salmu kūlējs un mutes bajārs. Tikai lamāties vien māki. McLaren izēd dirsu tādiem kā Šumis, bet nekas jau nav mūžīgs, gan jau arī vēl kādam citam paveiksies. Tad arī atsākšu skatīties F1, jo pat tik vecam šumja fanam kā man ir garlaicīgi un no potenciālās zvaigznes Montoijas tāds čušss vien sanācis. Moš Alonso varētu paspīdēt, cerēsim!
Vo , FunFans no miega modies , gudrus raxtus raxta.
Apriebušies Ferrari mūļi!!!
Tas taču skaidri redzams , ka sarkanie pielieto neatļautas metodes , lai gūtu uzvaru! Kā var neredzēt , ka tiek pielietote cita degviela vidus pitstopos? Šitais friču tītars- noriebies tas viņa mūli! Ar visu pirksta rādīšanu. Kas viņam atļauts , citiem liegts... Žurka...