Funtiks ir dūņu ruksis.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Dex pex kuram ahujena nespīd sex
IR OK!
Deksi sūkā savam tankam stobru un aizraksti savam Kimim mīlas vēstulīti
A Miku Fuckinenu arī neaizmirsti pasveicināt
Ko stumjat stulbus tekstus, kad araa ir saulains laiks
Jabrauc kads alus jaiznicina nevis jasez netaa[addsig]
Neesmu es ne MB, ne kaada cita fans - man vienkaarshi patiik, ka viiri feini pavizinaas
A deksteram degvielas uzpildes proceduuru vajadzeetu tomeer apguut, iekams par to spriest saakt ...
nu ko, tuvojas diena, kad atkal tiks izdrāzti visi MB fani, Williams jau norakstīts [addsig]
Nu ko sarkano fani?.... saakums labs!
kapec mika aizgaja no F1 - tadel ka svaki nervi puisim bija, nespeja turet lidzi, ka daudzas uzlecosas un norietosas zvaigznes.
No Mclaren kaut ko sakarigu vareja redzet tikai tad kad hakis brauca bet tagad pheeee...
Maariss
Tu skiet neskaties kvalifikaaciju
Arnij kvalifikacija ir fuflo, ja atceras saceni pirms diviem gadiem kad Shumis no pedejas vietas startejot ieguva pirmo vietu!!!
Kvalifikacijaa tev neviens uz astes neminm sacenees ir savadak
Ko var gausties - ferrari rulles pirmie tik ilgi kameer kaads neiekabinaas vinjiem - ka piem shodien KIMI !!
Esmu par Ferrari tachu shodien KIMI bija malacis !!!
A Shumis tikai 4tais laikam
Taa kaa tauta - viss kas var notikt !!!
[addsig]
Nu jaaa... Raikonene laiks ir absoluuts fuflo... Taa tas jaasaprot?
Komandas, kura divus gadus VISPAAR neko nav paraadiijusi, mashiina riitdien staavees uz 1 starta vietas. Mani, piemeeram, tas priecee. Taapat kaa iespeejamaa Ferrari hegemonijas paartraukshana. Jau ieprieksh mineeju, ka pjedestaalam Mclaren shajaas saciikstees vajadzeetu buut...
nebuus (lieku 10ls )
Mclaren diezvai iztures lidz beigam, viniem tak krutie dzineeji
bet kaa tur ar baakas pilnumu?
zheel neredzeeju shon gonku ...
White_Trash...
Kur riitdien piebraukt peec 10 -nieka?...
2 Ferdinanc...
Shuumis droshi vien bija pieleejis baaku liidz luupai, taadeelj arii nespeeja kvalificeeties augstaak par 4-to vietu
Nu bet Kimi malacis! Veel peec pirmaa sektora vinjsh zaudeeja 0,439 sek. Tad KAA IR JAABRAUC, lai finaalaa buutu PP!!! Respect!
Apriebušies Ferrari mūļi!!!
Tas taču skaidri redzams , ka sarkanie pielieto neatļautas metodes , lai gūtu uzvaru! Kā var neredzēt , ka tiek pielietote cita degviela vidus pitstopos? Šitais friču tītars- noriebies tas viņa mūli! Ar visu pirksta rādīšanu. Kas viņam atļauts , citiem liegts... Žurka...