Turpinajums Gandrizneiespejamambetfaktam!
GNBF, bet esmu nesaprashanaa, kaa sheit var pievienot savu bilzhu galeriju??
uzklikšķini uz sava nika lapas augšējā labā stūrī - tākākais atkarīgs no Tavām materiālajām iespējām ![]()
![]()
Paldies! Buushu laikam bijis neuzmaniigs...
To Subbis!
Subbi, tu kamēr esi Karlberg arī man ko līdzvērtīgu pazūmo! Ja nē es sākšu skaust
Bet autiņš uhhh... laaapsss!
nu skatiishos... es savu ieksh blocket.se atradu...
Subbi, tu kamēr esi Karlberg arī man ko līdzvērtīgu pazūmo! Ja nē es sākšu skaust Bet autiņš uhhh... laaapsss!
MariMan,
ja meklē ko līdzvērtīgu Sbbis saabam, ir 1 piedāvājums. neiztērēsi pat visu naudu
1985.gada sarkans 900, 4d hečbeks, nerūsējis un citādi labi izturēts. karburators, laikam. bet vēl jānoskaidro precīzāk. atrodās pie onkas (veca ģimenes drauga) Zviedrijā. esot gatavs uzbraukt pat uz prāmja ![]()
Subbi, tu kamēr esi Karlberg arī man ko līdzvērtīgu pazūmo! Ja nē es sākšu skaust Bet autiņš uhhh... laaapsss!
MariMan,
ja meklē ko līdzvērtīgu Sbbis saabam, ir 1 piedāvājums. neiztērēsi pat visu naudu
1985.gada sarkans 900, 4d hečbeks, nerūsējis un citādi labi izturēts. karburators, laikam. bet vēl jānoskaidro precīzāk. atrodās pie onkas (veca ģimenes drauga) Zviedrijā. esot gatavs uzbraukt pat uz prāmja
O!!! Labi, ļoti labi!
... intensīvi meklēt vēl neesmu sācis, jo tikko beidzu Aero Wagon meklēt
Bet promats, ka interese paliek! Ja vari, ko vairāk uzzināt par šo sarkano skaituli, būšu vien ļoti pateicīgs, ja sniegsi pēc iespējas izsmeļošaku infu! Ja var, tad arī kādu biudīti... ![]()
ok.
raxtīsim onkam e-vēstuli, lai nebremzē un dod vairāk informāciju.
sazinamies vēlāk.
Diezgan SAABiski diski! Moš man 96tajam uzmest? ![]()
Tev vēl ir 96
![]()
Tev vēl ir 96
![]()
beidzot arī autobild žurnāla ir par sābu raksts.. un pieminēts arī vēl viens pazīstams uzņēmums.. ![]()
Reds ir gana korekts vecis ![]()
Pretstatā tev.
Pretstatā tev.
Tava bezkaunība plūst pāri kausa malai ![]()
Pretstatā tev.
Tava bezkaunība plūst pāri kausa malai
Es tev kaut ko prasīju?? Mož pamasē sievai kājas un paskaties kino?
man tev atļauja nav jāprasa, gudriniek
nu tad turpini smuki sēdēt.
tiešām mēness delamais tā spēj ietekmēt cilvēku pratus???
![]()
atcerējos paroli.
OOO!!!!!!
tagad gan paroli iecērt sienā.. ![]()
![]()
![]()
![]()
Volvoklubs bija sataisījis lielisku ralliju tepat pierīgā - Pārdaugavā. Un ne bez AUdika piedalīšanās, kurš godam prezentēja SAAB marku ![]()
Paldie par lielisko pasākumu!
Nezinite
Paldie par lielisko pasākumu!
Nezinite
Paldies par dalību! Bij\' prieks jūs redzēt!
Kārtējo reizi pierādās, ka ir sarežģīti sacensties ar \"pro\", bet ne neiespējami
Sausuma dēļ Serbija samazina elektroenerģijas ražošanu, Ungārija slēgs AES, Rumānijā aptur kodolreaktorus
Nobraukums, izmaksas un baterijas ilgums – lietas, par ko visvairāk interesējas elektroauto pircēji
3
421 Zs jaudīgā hečbeka dzīves cikls noslēdzas: Mercedes-AMG izlaiž A 45 S 4-Matic+ “Final Edition” (+ FOTO)