- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kamikadze rakstīja:ir jaanjem taada riepa, kas ir laba vissliktaakajos apstaakljos kas var buut - tas ir ledus/atkala/sablieteets sniegs, normaalos ikdienishkjos apstaakljos braukshana taksh probleemas nesagaadaa
bet kaada jeega taisiit riepu, kas uzraada labus rezultaatus svaigaa sniegaa, ja pa taadu ir jaabrauc labi, ja 1% no ziemas riepu lietotaajiem?
šie abi apgalvojumi ir pretrunā
manuprāt jābrauc ar tādām riepām kas vislabāk uzvedās tādos apstākļos kādos visbiežāk ir paredzēts braukt, savādāk tas ir kaut kāds sadomazohisms pret sevi ![]()
Shobriid ir man paariitis jaunas GoodYear ZIEMAS riepas
235/45/17
80Ls/gab.
Prieksh M3 tieshi laikaa
rakstiit: senciic@yahoo.com
Tā visa ideja ziemas riepai jau nav tikai sniegs vai ledus. Ideja ir tā ka pie zemām temperatūrām tā paliek nemainīgi mīksta un gumija ķeras ledus un asfalta porās un mazāk slīd. Varākus gadus atpakaļ izmēģināju. No vasaras riepas tā atšķiras tikai ar dziļāku protektoru. Uz priekšu pa sniegu tās gāja labi, bet bremzēšana bija pilnīgi nekāda. Varu teikt vienozīmīgi tās riepas mumsu laika apstākļiem neder (tad labāk navarkas). Tagad esu uzticīgs Michelin. Trīs gados tās uz ceļiem nav pievīlušas. Šogad paņēmu X-ICE 205/55/16 pa 86Ls gb.
Senciic rakstīja
ats braucu ar Hankook, ir labas, nekaadas vainas. Varu dabuut jaunas ja vajag, pie choma sabiidiishu labu atlaidi
Shobriid ir man paariitis jaunas GoodYear ZIEMAS riepas
235/45/17
80Ls/gab.
Prieksh M3 tieshi laikaa
rakstiit: senciic@yahoo.com
eeee, domaats 4 gab.
Conqueror rakstīja:nokian hakkappellitta arī ruulz, arī beedu nezinu
Ja nemaldos, man arii shitaas staav virsuu. Kauc liikumaa kaut uz 15km/h braucot ![]()
Arsmens rakstīja:
Conqueror rakstīja:nokian hakkappellitta arī ruulz, arī beedu nezinu
Ja nemaldos, man arii shitaas staav virsuu. Kauc liikumaa kaut uz 15km/h braucot
uz asfalta sausa viņas varētu arī kaukt, jo nav paredzētas asfaltam. pirmkārt - gumija mīkstāka; otrkārt - protektora augstums = 3x augstāks, kā vasaras riepai. tas arī troksni rada. un ko būtu šipenes tajā pat momentā ??
krismas rakstīja:KO TAUTA DOMĀ PAR JAUNĀM, LABĀM M+S RIEPAM, TĀ IKDIENAS BRAUKŠANAI PĀRSVARĀ PA PILSĒTU?
bljin panjem galvu uz pleciem un padomaa miljards ar shitaadiem topiciem!
re rakstīja:Vai kāds ir lietojis GT Radial Champiro WT un Kleber Krisalp HP? Domāju kādas no šām iepirk, tikai kuras varētu būt labākas.
Kleberu lietoshu shogad trasees, jo par briivu
Par pirmajaam pat dzirdeejis neesmu... Man jau patika Gislaveds visaas taa izpausmees
ivi rakstīja:Kleber ir labas. Tās ir tās pašas miškas tikai par labāku cenu un ar orģināli liktiek šipiem. Sievas autiņam uzliku. No viņas nevienu parmetumu neesmu dzirdējis, pirmas tam bija Hankok. Vot tie bija mēsli un protams pārmetumi no sievas.
Kruta metode - dot riepas testet sievai ![]()
![]()
![]()
Gnoms rakstīja:
aviators rakstīja:Ko jūs te ņematies, paskatieties te www.motor.no/... un redzēsiet, ka sūdīga bezšipu riepa visos rādītājos ir lielākoties pārāka par labu bezšipu. Ar labajām šipu riepām bezšipenei vispār nav nekādu izredžu.
pamēģini vēlreiz?
Ko vēlreiz?
Gnoms rakstīja:
aviators rakstīja:.... ka sūdīga bezšipu riepa visos rādītājos ir lielākoties pārāka par labu bezšipu. ....
tu pac saprati ko uzrakstīji?
Tu par to
Jebkura kadijuma runa gaja par sliktu sipu riepu parakumu par labajam bezsipu. Neesmu advokats, sikumos neiedzilinajos, bet ideju tacu saprati. Bet vispar sitas te motor.no ir loti labs testeris, vienigi vardnicu mazliet jaizmanto, lai gan saprast tapat var, nav jau igaunu valoda, tur gan neko nekad nespeju uzkert.