- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
pozitiivais rakstīja: uzliku šodien Dunlopus tos Graspicus...nu tā šķērē to sniegu un griež ledu, ka visi SAABi, MB un ZAZI paliek tam manam golpam tagad aizmugurē...man tik bail ka tās riepas asvaltu ar nesaščērē
kur ta tev tas sniegs? ledusskapii? ![]()
bildes, ta kaa iepirktas jaunas, cena kriit ![]()
90 Ls par komplektu.
Bonusā -
Oriģinālie Toyota 14" alumīnija diski, ļoti izturīgi, caurumi 5x100 mm.
Izmērs: 185/70R14
tel 29185941
175/65 R14
185/65 R15
195/65 R15
Visas riepas ir Continental Winter Viking 1 (ar radzēm), un visas riepas ir vēl ar 6-7mm protektoru
Cena par 14" komplektu ir 60 Ls, par 15" 80 Ls.
Papildus varu palīdzēt sarunāt laiku servisā uz riepu maiņu bez nedēļas gaidīšanas
interesentiem: fhater [at] inbox.lv
jaunais rakstīja: Dunlop Graspic Ds2 par 100 LVL 4 gab. tel. 26522146
Es dabuju no veikala jaunas 2 gab. 165/80R13 par 25 Ls/gab. Otras divas tur vēl palika.
riepas paardotas
jaunais rakstīja: nebriinos, ka R13 pa taadu cenu var dabuut
riepas paardotas
Nevis nebrīnies, bet vasaras vidū šim izmēram lētākā LV internetveikala cena bija 37!!!
Magistrs rakstīja:
Vilkapauc rakstīja:
jaunais rakstīja: Dunlop Graspic Ds2 par 100 LVL 4 gab. tel. 26522146
Es dabuju no veikala jaunas 2 gab. 165/80R13 par 25 Ls/gab. Otras divas tur vēl palika.
Man mazajai piekabei pat lielāki riteņi
Vai tavai mazajai 1998.gada pašgājēja sedanpiekabei cena bija 890 Ls un nobraukums 150K, vidējais (!) patēriņš 7l?
Varbūt ir ieteikumi par kādu riepu tirgošanas placi - tādu, kur arī uz 16niecēm būtu kaut necik izvēle. Jo zvanīties pa sludinājumiem man apnika. Labāk samaksāt vairāk, bet aizbraukt, izvēlēties un miers. Nevis braukalēties pa Rīgu šurpu turpu un secinot, ka pacaniem ir tendence rakstīt 6-7mm riepām, kurām reāli vien max 3mm ir.
edijz rakstīja: Meklēju divas lietotas ziemenes 205/55`R16. Var būt arī radžotas. Varbūt kādam garāžā noputējušas mētājas.
Varbūt ir ieteikumi par kādu riepu tirgošanas placi - tādu, kur arī uz 16niecēm būtu kaut necik izvēle. Jo zvanīties pa sludinājumiem man apnika. Labāk samaksāt vairāk, bet aizbraukt, izvēlēties un miers. Nevis braukalēties pa Rīgu šurpu turpu un secinot, ka pacaniem ir tendence rakstīt 6-7mm riepām, kurām reāli vien max 3mm ir.
reku viss kas bij dakukū! tiesa gan vasarā
ko labāk ņemt no NOKIAN: WR vai WR G2?
citus ražotājus un citus modeļus neapskatam
braukšana pa pilsētu un šoseju notiek.
Paldies
juuzveris rakstīja: jautājums sekojošs:
ko labāk ņemt no NOKIAN: WR vai WR G2?
citus ražotājus un citus modeļus neapskatam
braukšana pa pilsētu un šoseju notiek.
Paldies
ja cena vienāda ytad G2
Par Lietuvu Poliju nezinu ![]()
arba rakstīja: Vācijā aizliegtas
Par Lietuvu Poliju nezinu
polijaa arii nevara , LT vara ![]()
Skardnieks rakstīja: Kā ira ar radžotajām riepām, Vācijā, Polijā, Lietuvā - atļauts vai aizliegts braukt????