SAAB slēpotāji uūūū......![]()
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
SAAB slēpotāji uūūū......![]()
Bet tiešām ieklausies, ko saka Seene - ārzemēs nomās uz sezonas beigām var dabūt labus dīlus uz nomas slēpēm. Kaut arī man jau bija vienas slēpes, es Soelden piepirku klāt 06/07 Fischer RC4 WC SC - 180 eur, nu nevarēju nepirkt
Turpat bija arī Voelkl Racetiger 06/07, bet tās bija mazāk lietotas, attiecīgi cena bija 300 eur.
forester rakstīja: Ja tās RX8 ir 06/07 modelis, 259 LS ar stiprinājumiem izklausās OK. Esot jau labs tas RX sērijas augšgals, pats gan neesmu braucis.
Bet tiešām ieklausies, ko saka Seene - ārzemēs nomās uz sezonas beigām var dabūt labus dīlus uz nomas slēpēm. Kaut arī man jau bija vienas slēpes, es Soelden piepirku klāt 06/07 Fischer RC4 WC SC - 180 eur, nu nevarēju nepirkt Turpat bija arī Voelkl Racetiger 06/07, bet tās bija mazāk lietotas, attiecīgi cena bija 300 eur.
tieshi ta manuprat slepes japerk ja ir doma ka tas vajadzigs!
biletes no Rigas-Milanu(Bergamo) pa leto!Vakar panemu pa 10Ls.
talak var ar vilcienu, kas Italija letakais EU vai ar transfera businju.
Sarekjinaju ka no Rigas lidz Livigno 6stundas!
oskarsk rakstīja: Veidojas laba grupiņa atpūtai Itālijas Alpos CORTINA D"AMPEZZO 23.02-05.03. 2006. Brauciens ar Impro.
SAAB slēpotāji uūūū......
Interesanti, vai vēl kādam ir šāda pieredze?
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21