servus
priekš, pakaļ, iekš, ār?
servus
priekš, pakaļ, iekš, ār?
20Ls sporta stuuriite ar visu paareju. tikai vajag paarvilkt. leeti taksh nu.[addsig]
>>> Marchs_GTM
A tev vēl priekšējā redele bez zīmes ir?
Jaa,bet par 30Ls Jo taa ir orgjinaalaa. JOM.[addsig]
interesē atsperes Golf Mk2, sedinātās, ja ir, tad dzeltenās?
vajag golfIII pakaljeejo vaaku un pr. redeli
6599888 martech@one.lv
tiek meklētas priekšējās sēdinātās atsperes no Golf Mk3 VR6
un tiek tirgoti flanči no Golf Mk2 20mm 4gab. tel 9112529
2 LEDURGASAULE
kas par motoru + how much??? + kas veel liidzi naak?[addsig]
nopirkšu no Golf III bardačoka vāku vai visu bardačoku
par sakarīgu cenu
Pārdod golf 3 kapotu lietotu ar kapota abšivku pa 30ls,sajūga disks un kurvis lietots no1.8 motora pa20ls.
No passāta 92 g. varianta aizmugures labā durve sarkana10ls,sakabes āķis ar vadiem 15ls,aizmugures buferis plastmasa 5ls .
Ja kādam vajag ziņojiet!
kaupo, cik Tu gribi par flanchiem?
he he, Remus pasteidzies...bet nu CIK GRIBI PAR FLANCHIEM? doshu pa 5Ls vairaak nekaa Remus [addsig]
nu būtu vēlme uz kādiem 35 latiem
he he, pa taadu cennjiku jau var pasuutiit jaunus no frichiem! Lai gan flanchi jau taa baigi nenodilst un starpiiba no jauniem vai lietotiem nav, bet nu pa daudz gribi.[addsig]
Davai 25 un brauc pats pakalj uz Jelgavu
Sakaraa ar to ka pagaidaam esu iestaajies VWistu pulcinjaa ar Scirocco 16v, man jautaajums - vai vinjam der amiishi no Golfa GTI? Un kaa ar paareejaam daljaam? Kas der, kas ne?[addsig]
2 NightWing
nopirki tomeer scirocco ? )
Amiishi der tikai no 1. golfa
ja grib likt ko citu, tad stoikas jaaparmetina [addsig]
Jap, dabuuju pa leetu naudu nedaudz apjaatu baltu 16v-nieku... iet lopaa! Sporta iepluude, caurs izpuuteejs (tobish pie izpluudes kolektora savienojumam ar izpuuteeju savilceejs laizh garaam). Dazhaadas ekstrinjas arii ira - kompis, el. logi, luuka, sporta stuuriite, normaali benkjiishi. Nu ir ok.
Tjip, znachit man jaameklee jauni 1 golfa amiishi? Taadus atrast arii var kaukur? [addsig]
gandriiz nereaali ... mosh dari kaa viens kex no scirocco kluba ... shis paarmetinaaja stoikas un uzlika labus sporta amiishus [addsig]
liidz ar paarmetinashanu arii vareesi rightiigi sataisiitl ai ruusa stoikaas nevairojas [addsig]
Hmm, shkjiet ka stoikaas vinjas(ruusas) paaraak daudz nebija taapat... A metinaashana utt taads daargs prieks, man pagaidaam vajg taa leetaak... Var jau protams braukt ar 1 pusbeigtu amiiti un paareejiem vienkaarshi palietotiem, bet gribeetos jau visus normaalus.
Pag, ko man veel vajdzeeja noskaidrot... aa diez kaa ir ar aatrumkaarbu shitajam 16v-niekam vinjam taa vismaz taada pati kaa GTI 16v golpam?
Itkaa sajuugs arii buus jaapamaina, mosh sporta jaapameklee?
BTW, 86-taa gada Sciroccs tas ir.[addsig]
sciroccam visa hadene ir no 1.Golpa, grūtāk šrotos dabūt nek 2.golpam..[addsig]
Nu es jau necereeju arii ka buus visas detaljas taapat kaa 2 golpam, bet tik un taa, shis tas jau droshvien der... vai nee?[addsig]
Vai tik tas nav 3636? 8 )[addsig]
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]