Abet par tusinjiem. VW nebeidzas ar Golf. Kaa buus ar Pasaatiem un citiem VW domaajoshiem?
Mosh tieshaam labaak kaadu VW * tusinju ar shashlichoku vaidzeetu?
Abet par tusinjiem. VW nebeidzas ar Golf. Kaa buus ar Pasaatiem un citiem VW domaajoshiem?
Mosh tieshaam labaak kaadu VW * tusinju ar shashlichoku vaidzeetu?
da pofik vispar kada marka hotj lexus tikai domajams ka tur tauta ar savaadaaku domaashanu buus, bet nu uz shashliku eeshanu jau var ierasties jebkursh kuram gribas ... nu taas taadas manas domas ! es tikai izteicu savu domu un ideju, bet nu taa vai shaa jaagaida siltaax laix un jaaizdomaa vieta![addsig]
Mosh kaads var paliidzeet? Manam Mk3 savajadzeejaas lampus stiprinaajumus, tur kur lampinju liek iekshaa? Lampinja H1. taadus vajag 2 gab. lauriz_gtm@inbox.lv
Ak jaa, lukturi ir dubultie, tb vienaa lukturii tuvaa un taalaa gaisma.
Lauris_GTM savu tel nr iedod man ![addsig]
Lauris nau vairs izpūtēja, bet maybe parādīsies kāds cits, bet tas ir tas ko man teica [addsig]
2 SaiX
sprauslu gumijas: kaut vai Raiserā nopērc ... kādi 15 santīmi gabalā, laikam [addsig]
Nu taa, shkjiet ka buushu beidzot to starteri piebeidzis.. Kaa tur ir? Scirocco 16v no kaa derees starteris? No parastajiem Golpiem II derees? Un kaadiem motoriem? Un cik vareetu maxaat?[addsig]
tnx subaru, nu gumijas es jau atradīšu tikai... ēm... laika nau kad tās nomainīt , pat pus stundiņas brīvas nau [addsig]
2 nightwing ... neko nezinu par scirocco starteru compatiblity ar citiem starteriem Domaajam, ka visiem scirocco starteri ir vienaadi
2 saix
a tev ir tas speciaalais toolis ar ko dabuut sprauslas aaraa ?[addsig]
Saix:
Sazvaniiji Auraauto dzekus?
Lauris_GTM
Subaru: Servisā džekam ir !
Lauris_GTM : sazvanīju un jamais pateica ka nua bet varētu parādīties kkas cits, tā kā es došu ziņu
LOOK BACK
Iesūtīts: 2004-04-05 14:05 Lauris nau vairs izpūtēja, bet maybe parādīsies kāds cits, bet tas ir tas ko man teica
-----------------
SaiX[addsig]
Saix:
Atliek vien gaidiit
Lauris_GTM
Kur var dabūt orģinālās (vai līdzīgas org.) priekšējās dubļu gumijas VW Caravellai???
Saix:
A cik ilgi vareetu buut ka jaagaida? Mosh tas viss ljoti operatiivi notiek?
Lauris_GTM
oi operatīvi vai ne to nu gan nemāku teikti [addsig]
man garaazhaa staav pilniigi jaunas prieksheejaas dublju gumijas no VW .. tikai nezinu no kaada modelja [addsig]
Help vajag vw pasata 1,9D motora galvu ja kadam ir dodied zinu. intiks@inbox.lv
Subaru,
Cik gribi un kur tās gumijas var dabūt?
varbūt kādam ir VW GOLF II GTi priekšējas stoikas???? man vajag dodiet ziņu
Storms priekš citiem VW utd tp ir arī tāds pasākums kā VWMotion tur arī varētu norganizēt desas utt
Nu, Rom4ik!
Kur agrak biji?
Atdevu savejas pa velti vienam tipam...
VW detalju tirgus
moin!
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]