ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ja šķūnītī kādam kas aizķēries, vai kāds ko meklē šī varētu būt īstā vieta...[addsig]
Tad pag, aizmugures amortinji der no audi 80? Tjip no kura modelja? Vecaa kantainaa, ja? Ok, priekshaa pamekleeshu pirmaa golpa amortus, ja ne tad domaashu par to metinaashanu.[addsig]
Secinaajumi Tavaa zinjaa. 8 )[addsig]
Kaa ir?[addsig]
Stuures sisteema nav noreguleeta - uz vienu pusi griezh vairaak nekaa otru...
Kas veel... nu nekaa iipasha, motors klausa okei, ellju nelaizh, nekas neklab.. kaarba gan bishki sulo... starteris iespeejams dziivo peedeejos briizhus...
Karoch riit vai pariit dziishu uz servi pielabot visus siikuminjus lai var normaali pabraukties...
Galu galaa, imo, par to cenu ir okei dampis.
It sevishkji ka vish i domaac manai draudzenei kaa pirmais auto.
[addsig]
Nu, tavam jaunajam megarullzam dzirdeeju prasaas jauni amiishi priekshaa.
Vareetu piedaavaat visas stoikas ar atspereem, SACHS amiishi, braukti gadu, liec virsuu un brauc.[addsig]
Taatad abas prieksheejaas stoikas sboraa ar Kielen atspereem, Febi atbalsta gultnjiem un Sachs amortizatoriem. Ja godiigi, gribeetos 30 par abaam, galu galaa tikai amiishi vien maksaaja 36. Bet esmu reaali domaajosh, un pienjemu ka iipashi daudz 1 golfu, jettu vai shiroku nav palicis, it seviskji kam jaamaina amiishi. Piedaavaa reaalu ciparu, un vinjas ir tavas. [addsig]
Golf III, 94g, 2.0l motors
ir nepieciešams kompjūters, cipari:
037 906 258 AH
Visur esmu izmeklējies, nekur nevar atrast. HELP, HELP, HELP
P.S. VWCentraa maxsaa 470Ls, tas taka par daargu ;(
maneejam csdd infaa ir ka latvijaa no 1996. gada, bijushi 6 (oficiālie) iipashnieki (es 7.)
2 nightwing - btw- tik nebrauc uz Raiseru reguleet reiku (tas ka uz vienu pusi griezhas vairaak kaa uz otru)
Manam scirocam peec reikas mainjas vienkaarshi pabakstiija kaut ko, uzlika stuuri taisni un pateica 'gotovo'
[addsig]
Shodien braukshu uz servi pie pazinjaam reguleet tur visu un izpuuteli taisiit.
Robchix -> Nu iedo savu nr. ja liidz 10.tajam apriilim nebuusi notirgojis, kauko vareesim sadomaat. Patreiz nezinu cik aizies par izpuuteli un stuures sisteemu, taapeec nezinu cik $$$ pasham palix.
[addsig]
kaadreiz vajadzeetu apskatiit to zveeru
[addsig]
Chau! Kaa iet? Kad es vareetu tev to shprici atdot? Mosh varam kaut ko shodien sarunaat? Uzzvani, jo tavu jauno mob. nezinu(ja vispaar taads ir)
Lauris_GTM[addsig]
gultnjus labaak liec jaunus .. a savaadaak tie lietotie aatri nojuks ...[addsig]
Sashliku vajag - tikai kad taads veel siltaaks buus...[addsig]
P.S.
Pabļaušu arī šinī topikā. Visi zin ka ir tāc kadrs RX-7 teikšu tā viņa Mazda RX7 rulez nu ne pa jokam !
tas tā btw[addsig]