Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]
asais rakstīja: Pardodu jaunus radaru detektorus FUZION ar atsledzamajiem diapazoniem uztver visus Latvija stradajoshus radarus Stalkeri(KA), videoradarus(KA), , fotoradarus(X), utt. cena 50LVL, sikaka info uz e-pastu wws@one.lv" target="_new">swws@one.lv vai pa talruni 9150100
Rekur jautājums detektoru guru - kādā veidā var atslēgt 1 bandu uz Whistler 325, mo;s kāds zin? kaukā tas tā saucamais video radaru bands Ku drusku pa daudz traucē ...
Kaneelis rakstīja: Rekur jautājums detektoru guru - kādā veidā var atslēgt 1 bandu uz Whistler 325, mo;s kāds zin? kaukā tas tā saucamais video radaru bands Ku drusku pa daudz traucē ...
Ku bands tak latvijaa nav un ir baisais retums eiropaa Kuros gadiijumos ta shis traucee?
Kaneelis rakstīja: Rekur jautājums detektoru guru - kādā veidā var atslēgt 1 bandu uz Whistler 325, mo;s kāds zin? kaukā tas tā saucamais video radaru bands Ku drusku pa daudz traucē ...
www.whistlergroup.com/...
reku manuaalis, tur ir teikts kaa atsleegt.
nu jā, man jau ar ir šitais manuālis, bet vai nu pirxti līki, vai kas, tā kā rakstīts manuālī nekas nesanāk, domāju - varbūt kādam ir personīgā pieredze.!
Ku bands tak latvijaa nav un ir baisais retums eiropaa Kuros gadiijumos ta shis traucee?
Atbildot uz Tavu jautājumu -- VISOS )
tb pilsētu tuvumā pīkst visai patstāvīgi. tas traucē.
Radardetektors
Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]