Cena laba, ņemot no eBay sanāk 93 LVL.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Cena laba, ņemot no eBay sanāk 93 LVL.
Nokaulējot cenu pa 10USD un paņempot talkā vienu vai divus kolēģus lai lētāks šippings - cena sanāk vismaz 85Ls un zemāk!
Daudz pukšķēsi - tavu business topiku no šīs zonas NHZizēšu! Daudzi ir liecinieki - man pēdējā laikā garīgais makani sūnains!
Kredoks rakstīja:
Daudz pukšķēsi - tavu business topiku no šīs zonas NHZizēšu!
pareizi ir - NHZē vipār to ZONU
Pirmais rakstīja:
Kredoks rakstīja:
Daudz pukšķēsi - tavu business topiku no šīs zonas NHZizēšu!
pareizi ir - NHZē vipār to ZONU
Nemusini - neesmu tālu no tā! T.i. jāmeklē cits moderators ja tads vispār izņemot Redu ir vajadzīgs...
deksteru par moderatoru!!!!
Kredoks rakstīja: cgi.ebay.com/...
Nokaulējot cenu pa 10USD un paņempot talkā vienu vai divus kolēģus lai lētāks šippings - cena sanāk vismaz 85Ls un zemāk!
1) nu un? kaut vai 15Ls un zemak - kaa tas ir saistits ar sludinajumu? Ja tev nepatik cena, tu vienmer vari nopirkt Geosparaa
2) (143*2+26)*1.01*1.18*0.55/2 = 102Ls.
Tas taa, pashizglitibai
Daudz pukšķēsi - tavu business topiku no šīs zonas NHZizēšu! Daudzi ir liecinieki - man pēdējā laikā garīgais makani sūnains!
Nemuldi Esi pienemis piektdienas vakaraa - stay away from public places!
Kredi, mozh Tev ar biezhaak jaaiemet pa lampu???
man vajag radardetektoru- tadu, kas iet pa visam frekvenceem un ir reali parbaudiits, strada labi highway un city arii, lai nav tikai city... tipa tie whistler pro73 vai bel rx65. pa sakarigu cenu...
piedavajumus sutiet uz email:]
thanks!
captain: kaa var zinat, ko tu saproti zem "sakarigas cenas" ?
Šorīt WHISTLER 1740 izglāba no 20 ls "prēmijas"starp sēnīti un vangažiem.
Vetal rakstīja: captain: kaa var zinat, ko tu saproti zem "sakarigas cenas" ?
bel65rx 100-150
whistleram lidz 90
Uudensputns rakstīja: Šorīt WHISTLER 1740 izglāba no 20 ls "prēmijas"starp sēnīti un vangažiem.
no kāda att viņš ņem?
captain rakstīja:
bel65rx 100-150
whistleram lidz 90
Pro esi gatavs nemt pa 90, bet 1788 pa 95 - vairs ne? Nesaprotu...
apy rakstīja:
Uudensputns rakstīja: Šorīt WHISTLER 1740 izglāba no 20 ls "prēmijas"starp sēnīti un vangažiem.
no kāda att viņš ņem?
Atkarīgs no ceļa un poliču darba stila-ideālā apstākļu sakritībā stabīli kilometru.
Videoradaru ņem pa kilometriem trim
Master_D rakstīja: Videoradaru ņem pa kilometriem trim
Vispār ar to dārgo videoradaru autoparka iepirkumu CP ir stabili izpelnījušies detektoru lietotāju izsmieklu un nievas
prieksh jauna BELa nereaala cena
un wistleri arii kaads diezvai sviediis pakalj
captain rakstīja:
bel65rx 100-150
whistleram lidz 90
Vetal rakstīja:
captain rakstīja:
bel65rx 100-150
whistleram lidz 90
kas tev jasaprot?! shie abi modeli maksaa principaa vienadi. vispar kada TEV darishana ko MAN vajag? tu piedavaa nopirkt detektoru vai tikai spamo?
Nja, ok. ja kas uz rihards@scirocco.lv luudzu Vetal atsuuti savu nr. un varbuut vareetu panjemt to detektoru...
captain rakstīja:
Vetal rakstīja:
captain rakstīja:
bel65rx 100-150
whistleram lidz 90
kas tev jasaprot?! shie abi modeli maksaa principaa vienadi. vispar kada TEV darishana ko MAN vajag? tu piedavaa nopirkt detektoru vai tikai spamo?
Neraustijies, viss kartibaa. Personigi tev neko nepiedavaju.
Nightwing rakstīja: Nja, ok. ja kas uz rihards@scirocco.lv luudzu Vetal atsuuti savu nr. un varbuut vareetu panjemt to detektoru...
Uzrakstiju
Interesee kaads leets whistleris liidz 50Ls. Piedaavaajumus uz rihards@scirocco.lv
Radardetektors
Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]