Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Radardetektors

uculs Reģ.: 14.10.2002

Es te nekur neatradu, bet gribētu apjautāties par jūsu domām par šāda tipa ierīcēm, kā arī pieredze to lietošanā un vai atmaksājas. Ir doma vienu tādu paņemt[addsig]

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

pašvaldības policijai ir radari?

vakar nostrādāja K band ~400m pirms pašvaldības busiņa

jeb tā bija rācija?

kp2 Reģ.: 30.06.2006
0 0 Atbildēt

_PN_ rakstīja:

Mazdists rakstīja: Tu taču joko?

Pilnīgi nopietni. Es savējam arī piekāru CD pie spoguļa. Virs 150 menti neņem. Tikai jākarina CD-RW matricu. Parastā glābj tikai vienreiz.

kā tas ir virs 150, ja man ir piekārta matrica un braucu uz 130 tad ņem???

ArGr Reģ.: 03.07.2003
0 0 Atbildēt

kp2 rakstīja:

_PN_ rakstīja:

Mazdists rakstīja: Tu taču joko?

Pilnīgi nopietni. Es savējam arī piekāru CD pie spoguļa. Virs 150 menti neņem. Tikai jākarina CD-RW matricu. Parastā glābj tikai vienreiz.

kā tas ir virs 150, ja man ir piekārta matrica un braucu uz 130 tad ņem???

Shiis ir taa sauktaas Urban Legends

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

CIk var jums ideotiem teikt, ka cd matricas kāra kādreiz kapitālistiskajās valstīs, lai fotoradara zibspuldze sabojātu attēlu - tb atspīd tā figņa.

Nav vadītāja sejas bildē - nav soda cedeles - kaut kā tā.

Tik pat labi tu vari Spaidermena maskā braukāt...

ArGr Reģ.: 03.07.2003
0 0 Atbildēt

Master_D rakstīja: CIk var jums ideotiem teikt, ka cd matricas kāra kādreiz kapitālistiskajās valstīs, lai fotoradara zibspuldze sabojātu attēlu - tb atspīd tā figņa.

Nee nee, par to ka CD spej blokjeet radaru arii kliist runas jau no 90'o saakuma-vidus, bet personiigi nezinu nevienu kam shaads triks buutu paliidzeejis. Parasti tas paliidz tikai kaada pazinjas-pazainjas-pazinjam Nujaa, un tagad laikam ejot uz priekshu CD vairs neder - vajag CD-RW, naakotnee varbut izmantos DVD-RW

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

ArGr rakstīja:

Master_D rakstīja: CIk var jums ideotiem teikt, ka cd matricas kāra kādreiz kapitālistiskajās valstīs, lai fotoradara zibspuldze sabojātu attēlu - tb atspīd tā figņa.

Nee nee, par to ka CD spej blokjeet radaru arii kliist runas jau no 90'o saakuma-vidus, bet personiigi nezinu nevienu kam shaads triks buutu paliidzeejis. Parasti tas paliidz tikai kaada pazinjas-pazainjas-pazinjam Nujaa, un tagad laikam ejot uz priekshu CD vairs neder - vajag CD-RW, naakotnee varbut izmantos DVD-RW

Pa Discovery pierādīja, ka neko nedod ne CD, ne spoguļbumba, ne arī citas lietiņas.....

indalo Reģ.: 11.03.2004
0 0 Atbildēt

Cobra PRO 9380 - tiek tirgots , praktiski tikai paaris reizes lietots, nu nevajag man vinju, nu i nafig skriet, nervus tik maitaa liekaa spriedze - 60 Ls

t:26044281

0 0 Atbildēt

Pa dvacāru ņemu to cobru

0 0 Atbildēt

Nu labi- trīs dvacāri un tavs

0 0 Atbildēt

nea, vairāk par 20 nedošu. No SteelRat pirki?

0 0 Atbildēt

Jap

tetis Reģ.: 29.01.2004
0 0 Atbildēt

21 un ne kapeik vairak

0 0 Atbildēt

indalo rakstīja: Jap

neizskaties pēc apmierināta klienta

0 0 Atbildēt

kaapec taa saki, vienkaarshi man tagad tas detektors jau meenesi nav lietots, jo mans marshruts - maajas- darbs, un pa sastreegumiem, taa ka nu i nafig man vinju vajag. labaak par to naudu ko noderiigaaku nopirkt

exif Reģ.: 28.09.2006
0 0 Atbildēt

Bel RX65! Jauns, razots Kanaadaa, iepakojumaa! 180 Ls! Naak liidzi metaala kastiite, smart plug vads, veejstikla tureetaajs, pretsliideeshanas paklaajinji, manuaalis! exif@inbox.lv

andrix Reģ.: 21.07.2004
0 0 Atbildēt

indalo rakstīja: Cobra PRO 9380 - tiek tirgots , praktiski tikai paaris reizes lietots, nu nevajag man vinju, nu i nafig skriet, nervus tik maitaa liekaa spriedze - 60 Ls

t:26044281

davai pa 30 ņemu, zb jau tie zaļie krūmos tupētāji ...

te ir pa 57 (~31Ls) $ : www.buyradardetectors.com/...

andrix Reģ.: 21.07.2004
0 0 Atbildēt

.. vai ari varbut kādam ir uz pārdošanu pa normālu cenu kaut kas tipa Whistler 1734/XTR-220 ?

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

obra PRO 9380 detektori, 65 lvl, jauni, ir uz vietas, dzirdeetas tikai labas atsauksmes no lietotaajiem. PM vai 28260683

# X, K, Ka, and Super Wideband Ka Detection

# 360° Protection against all types of Laser

# Instant-On (Pulse) Detection

# Safety Alert®

# Strobe Alert™

# VG-2 Undetectable

# VG-2 Alert

# Spectre I Undetectable

# Spectre I Alert

# UltraBright™ LED Display

# Detailed Safety Alerts

# Numeric Signal Strength Indicator

# City and Highway Modes

# Audio Only Mode

# Visual Only Mode

# Auto and Manual Muting

# IntelliMute™

# 3 Level Dim Button

# Stay Set Electronic Memory

# Volume Control

static.ubid.com/... ,300,300

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

tb bilde seit

img.shopping.com/...

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Klau, spečoki un tirgoņi, kur salabot BEL detektoru? Lai gan skaļums ir uz max, signāls kļuvis knapi dzirdams Vēl kādu laiku atpakaļ palīdzēja strāvas vada pakustināšana, bet tagad arī tas nelīdz - detektora raidītos brīdinājumus ar acs kaktiņu redzu, bet nedzirdu, kas var viendien rezultēties nepatīkamā randiņā ar \"stopētājiem\" Lai gan man tas neliekas loģiski, tomēr vēl mēģināšu nopirkt citu strāvas vadu, bet šķiet, ka no biežās krišanas tajā verķī ir panācis vaļā kāds kontakts, kas atbild par trokšņošanu

P.s.Geosparā vakar biju, šie \"it kā labo\" whistlerus, bet ar BEL neņemas. Viņi gan mani iepriecināja dubultā: tagad CP sapirkuši radarus, kas raida POP režīmā: www.geospars.lv/... , ko mans verķis nevelkot, tamdēļ ieteicams nomainīt!

0 0 Atbildēt

Nevajag kaadam skreejeejam Beltronics STi Driver?

0 0 Atbildēt

exif rakstīja: Nevajag kaadam skreejeejam Beltronics STi Driver?

Cik maksā, un kāda tam atšķirība no RX65?

0 0 Atbildēt

Bishki labaaka juutiiba Ka joslaa un shamo nekjer Spectre III iekaartas! Mosh ir veel kaada atskjiriiba, bet shiis buutiskaakaas! A maksaa daargi - 280 Ls Tev vajag RX65? Ir viens eksemplaars pa 160 Ls

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Plē, kā tad jābrauc, lai atmaksātos pirkt pa 0.2 K detektoru, pa visu savu apzināto autovadītāja mūžu labi, ja ~ 30 ls esmu samaksājis, pie tam legāli ar soda kvītīm.

Laikam jau man nespīd nopirkt šitādu ierīci

Nu katram, protams, jau savs

0 0 Atbildēt

exif rakstīja: Bishki labaaka juutiiba Ka joslaa un shamo nekjer Spectre III iekaartas! Mosh ir veel kaada atskjiriiba, bet shiis buutiskaakaas! A maksaa daargi - 280 Ls Tev vajag RX65? Ir viens eksemplaars pa 160 Ls

bmwpowerā labākas cenas

Kur uzzināji par "jutības" testiem Ka frekvencē, linkus dod!?

Hirsch, nu tad nevajag Tev tādu ierīci, priecājies! Es savā apzinīgajā mūžā esmu vairāk samaksājis pat ar visu detektoru

Lasītākie raksti

Jaunie raksti