Vot tas ir ģeniāli izdomāts
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Modricimus rakstīja: www.youtube.com/...
Pajolīts
kur tie lohi rodas......
nosaukumu uzrakstija pilnu..... tur jau skaidrs kas par auto kuram mobile cena iz stipri mazāka...
točno bratoks atsaldēts.... blakus sludinājuma īstu tirgo lētāk... reklama.lv/... pie tam jaunāks un labāks modelis....
nu latvijas banānu republikā kāds jau nopirks!!
vepr comander!
Aizgūts no audi-style.
Bacardi rakstīja: "Gudraakaa" naacija pasaulee!
www.youtube.com/...
Tas tikai pierāda, kāds spēks ir masu mēdijos, filmās un compjūterspēlītēs. Jo šitādiem tak var papūst da jebko, viņiem taču nav nekādas iekšējās atskaites sistēmas true/false!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
nedeļas nogalei anektdote :
datoru programmistam gadijas ka varde shkjersoja ielu. varde saka, "esmu tiesham skaista princese un ja tu noskupstisi mani, es palikshu ar tevi uz veselu nedelju". programmetajs parausta plecus un ieliek vardi sava kabata. dazas minutes velak, varde saka " ok, ok, ja tu mani noskupstisi, es tev sniegshu lielisku seksu uz nedelju". programmetajs pamaj ar galvu un ieliek to atpakalj kabata. vel dazas minutes velak, "atgriez mania tpakalj par princesi un es tev sniesghu brinishkjigu sexu uz veselu gadu!" programmetajs pasmaida un iet talak. visbeidzot varde pasaka, "kas ar tevi??? es tev soliju lielisku sexu veselu gadu no skaistas princeses un tu pat nenoskupstisi vardi?" "esmu programmetajs," vinjsh atbild. "man nav laika sexam... bet runajosha varde ir tiri forshi.
iesaku paskatīties pēdējās Simpsonu sērijas, šodien tika apstrīdēta Darvina sugu izcelšanās
Lācis stāsta lapsai un zaķim kā jāspēlē kārtis:" Ja kāds blēdīsies tad dabūs pa purnu-pa spico rudo purnu!"
meita grib iet uz diseni un prasa tētim 5o santīmus.tētis saka:"paņemsi mutē dabūsi 5o santīmus disenei." meita piekrīt un taisa vaļā ķūli un prasa:"kāpēc tev p.impis s.ūdains?" tēvs smaida un atbild:"bet brālītis jau ir disenē!!!"
Vīrietis, braucot pa ceļu nelielā ciemā, notriec gaili. Viņš apstājas, izkāpj no mašīnas, paceļ gaili un dodas pie saimnieka: - Labdien, es vēlētos kaut kā nebūt aizvietot notriekto gaili... - Nekādu problēmu, - saimnieks atbild, - vistas ir kūtī!
Звонок в милицию:
- Все украли!!! Руль - украли, педали - сперли,
приборную доску - украли!
Трубку бросают. Через минуту - звонок:
- Командир прости, сел на заднее сиденье.
Пеpеполненный автобус отпpавляется по маpшpуту, как вдpуг кто-то как пукнет!
Hаpод возмущается:
- Кто это сделал, какая тваpь?!
Один мужик говоpит:
- Я знаю как его вычислить, - и достает из pюкзака моток веpевки. - Раздайте ее по всему автобусу, чтоб каждый взялся.
Веpевку pаздали, мужик:
- Hу, что все готовы?
- Да-а-а-а! - хоpом отвечают пассажиpы автобуса.
- Все взялись?
- Да-а-а-а!
- И тот, кто пукнул, тоже?
- Да-а-а! - одиночный голос.
Te pirms kāda laika tika runāts par šiem apsargiem...
garuda rakstīja: www.delfi.lv/...
Te pirms kāda laika tika runāts par šiem apsargiem...
Un reku kaut kas kas tieshaam atbilst anekdotismam:
WALA rakstīja: Un reku kaut kas kas tieshaam atbilst anekdotismam:
www.bilat.super.lv/...
šitas tak te jau sen figurēja.....
www.bilat.super.lv/...
a kur sarkandaugavaa 8 staaviiga jaunceljama maaja pie saules mala???
shmurger rakstīja:
www.bilat.super.lv/...
a kur sarkandaugavaa 8 staaviiga jaunceljama maaja pie saules mala???
Balkons 20 dzivoklis metru....
Очень некрасивая женщина заходит в магазин с двумя сыновьями. Продавец ее спрашивает:
- Они близнецы?
Женщина в шоке:
- Да вы что!!! одному 10 лет, а второму 3 года. А почему вы спрашиваете?
- Я просто не могу понять, кто мог тр*хнуть вас два раза???
Anekdote ... :)
sodien sudigi ar jokiem..