Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Anekdote ... :)

Dzēsts lietotājs Reģ.: 27.11.2024

sodien sudigi ar jokiem..

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

mazdainis rakstīja: Baigā figņa, bet parotaļāties var... Man max bija kaut kādi 65% līdzība, bet bija cilvēki kuri bija liidz pat 90% līdzīgi

Uggga rakstīja: Lai uzzinātu, kurām slavenībām esi līdzīgs, ielādē savu fotogrāfiju www.myheritage.com/...

Es arī max 60% esmu līdzīgs (daudz kas atkarīgs no bildes), bet toties man sieva ir kaut kur ap 75% līdzīga, Andersonei, Hiltonei un Lopesai

Neglaimo sev!

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

spainis rakstīja:

Uggga rakstīja:

mazdainis rakstīja: Baigā figņa, bet parotaļāties var... Man max bija kaut kādi 65% līdzība, bet bija cilvēki kuri bija liidz pat 90% līdzīgi

Uggga rakstīja: Lai uzzinātu, kurām slavenībām esi līdzīgs, ielādē savu fotogrāfiju www.myheritage.com/...

Es arī max 60% esmu līdzīgs (daudz kas atkarīgs no bildes), bet toties man sieva ir kaut kur ap 75% līdzīga, Andersonei, Hiltonei un Lopesai

Neglaimo sev!

Ieliku Hiltones bildi, esot 97% līdzīga hiltonei

cap Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

NedodDies, sievu kā Hiltones, Andersones un Lopesas krustojumu

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

kaukads bilds iz dzeives www.laamer.com/...

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt
Roi Reģ.: 21.01.2004
0 0 Atbildēt

manupraat labs...

my.break.com/...

osscar Reģ.: 27.08.2002
0 0 Atbildēt

pirmais ko man paradija - vaira vikje freiberga, nezinaju ka vinja ir vecis

garuda Reģ.: 07.02.2003
0 0 Atbildēt

osscar rakstīja:

pirmais ko man paradija - vaira vikje freiberga, nezinaju ka vinja ir vecis

Kāpēc uzbraukt VVF, ja stipri ticamāk šķiet problēmas sakni meklēt otrā spoguļa pusē...

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Noklausīts stāsts, uzbūru ainiņu un apsmējos dikti:

Visa darbība notiek vakara pusē, pārpildītā tramvajā...

Kā tas bieži notiek, konduktore piesējas pie mazas meitenes, kurai rokās bija vijoles futlāris... Viņa nekādīgi nespēja samierināties, ka tas aizņem dārgos kvadrātcentimetrus viņas vagonā un lika maksāt kā par papildus bagāžu! Rezultāts: bērns novests līdz asarām, mēģinot iestāstīt, ka viņa ar lielāko prieku maksātu, taču naudiņas viņai nav, jo tā iztērēta pusdienām...

Visu šo ainu novēro kāds jauns (jāpiebilst-krēslā sēdošs) vīrietis, līdz arī viņa nervi neiztur un viņš ņemas aizstāvēt meitenīti... Viņš uzbrūkošā tonī skaidro konduktorei, ka vijoles futlāri, ko meitene tur rokās, jau nekādīgi nevar uzskatīt par palildus bagāžu un ka pretējā gadījumā viņam būtu jāmaksā par olu paciņu, ko viņš tur savā klēpī. Uz šiem argumentiem konduktorei nav ko atbildēt un viņa ātri vien nozūd tramvaja priekšgalā.

Tramvajs turpina ceļu, piestāj pieturā, kurā vīrietis - aizstāvis arī izkāpj...taču stāsts šeit nebeidzas...tajā pašā pieturā iekāpj cits jauns vīrietis un apsēžas vīrieša-aizstāvja vietā...tad arī seko kulminācija!

Acīmredzot, konduktore bija gaužam aizvainota par iepriekšējā vīrieša izteikumiem, tāpēc, neko nenojausdama par fikso vīru maiņu, kareivīgā solī devās zināmā virzienā un izšāva vienkārši ģeniālu teikumu:" Ja es gribēšu, tad Jūs maksāsiet arī par savām olām!"

Jāsaka, ka uz brīdi iestājās klusuma brīdis...līdz beidzot no pavisam neinformētā jaunā vīrieša mutes izšāvās vēl ģeniālāka atbilde: "Kad manas OLAS būs bagāžas lielumā, tad arī es par tām maksāšu!"...klusuma brīdis izšķīda..punkts

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Daudzas iepriekš neredzētas bildes www.rada-spb.ru/...

DeSuns Reģ.: 20.11.2002
0 0 Atbildēt

Skatoties shos raidiijumus guustu lielu atvieglojumu, ka neesmu amerikaanis. Diivaini cilveeki...

www.youtube.com/...

raidiijuma nosaukums laikam speciaali piemekleets taads kur vareetu paarskatiities- American Idol / Amerikan Idiot

DM Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Daudzas iepriekš neredzētas bildes www.rada-spb.ru/...

Riktīgi norēcos, labais !!!!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

varbūt vajadzēja lādēt aukšā citu ķermeņa daļu foto

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

būtu citi rezultāti

DeSuns Reģ.: 20.11.2002
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja: ...."Kad manas OLAS būs bagāžas lielumā, tad arī es par tām maksāšu!"...klusuma brīdis izšķīda..punkts

Super !

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt
farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt
azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Доктор пациенту:

- У меня две новости плохая и хорошая.

- Какая плохая?

- У вас рак...

- А хорошая?

- Видишь вон ту лаборантку с большими сиськами? Так я ее трахнул сегодня утром!

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

В школе учительница дает задание детям:

- Дети, давайте пофантазируем, что получится, если скрестить двух животных разных видов.

Тянет Машенька руку, учительница ее вызывает и она отвечает:

- Если скрестить корову и свинью, то получится сытное молоко и вкусное мясо.

Учительница хвалит ее и вызывает Катеньку. Та отвечает:

- Если скрестить кролика с курицей, то получится мех и яйца.

Тут руку тянет Вовочка. Учительница его не хотела спрашивать, но больше никто руку не тянет, пришлось спросить. А Вовочка отвечает:

- Если скрестить лобковых вшей со светлячками...

- ЧТО? - Поперхнулась учительница. - Что ты такое говоришь?

- Ну, представьте. Вы приходите домой, вам скучно, одиноко. Одна ложитесь в постель. Вас никто не согревает, поговорить не с кем, вам грустно. И тут, вы поднимаете одеяло, а там ЛАСВЕГАС!

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

sviests iz ass:

Kāds vīrietis nolēmis pārdot savu gandrīz jauno auto un uzlīmē uz auto stikla sludinājumu ar savu mobilā tālruņa numuru. Braucot pa pilsētu, viņš spiests apstāties sastrēgumā, un pēkšņi iezvanās mobilais tālrunis.

- Vai tu pārdod mašīnu?

- Jā.

- Par 600 latiem esmu gatavs ņemt!

Vīrietis ir šokā:

- Tu ko – sajucis esi?! Jaunu auto par 600 latiem?!

- Nu labi, par 800.

- Aizmirsti! Tas pat nav smieklīgi!

- Protams, ka es nejokoju! Tu paskaties spogulī – es “Kamazā” braucu tev aiz muguras! Pēc minūtes pārzvanīšu – ja nepārdosi, samalšu BMW aizmuguri miltos!

Vīrietis paveras spogulī un aizmugurē tiešām redz “Kamazu” ar smīnošu šoferi pie stūres. Atkal iezvanās tālrunis:

- Tu mašīnu pārdod? - jautā jau cita balss.

- Jā...

- Tev tas kretīns no “Kamaza” jau zvanīja?

- Zvanīja gan.

- Cik piedāvāja?

- 800 latus.

- Uzsit cenu, maita tāds! Īsi sakot, vairāk par 300 latiem es piedāvāt nevaru – mums aizkavējusies algu izmaksa. Bet kad pieņemsi lēmumu, atceries, ka es esmu tev blakus ar “fūri”.

pirdiens Reģ.: 22.09.2004
0 0 Atbildēt

Сестра застала меня за онанизмом и обозвала извращенцем.

На следующий день я ее застукал за тем же. И она опять назвала меня извращенцем.

Нет в мире справедливости!

Построил прапор роту и говорит:

- Кто может починить рацию на бронетранспортёре?

Из строя:

- Товарищь прапорщик, а рация на лампах или на транзисторах?

- Для тупых повторяю - НА БРОНЕТРАНСПОРТЁРЕ!!!

Ugriks Reģ.: 08.12.2006
0 0 Atbildēt

Notiek bēres.

tēvs saka dēlam - pēterīt, negrauz nagus...kāju...vectēva...jā, jā, ej prom no zārka!

Ugriks Reģ.: 08.12.2006
0 0 Atbildēt

Skola.

latviešu valodas stunda.

skolotāja liek bērniem izdomāt teikumu, kurā būtu saikļi - "droši vien" un "jo"

anniņa - mans brālis droši vien būs gudrs, jo daudz mācās.

labi, anniņ

jānītis - vakarā droši vien būs peļķes, jo tagad līst.

labi, jānīt

pēterītis - vecmamma ar avīzi rokās aizgāja uz mežu.

jānīt, kur saikļi - droši vien un jo?

jānīts : droši vien tirst, jo lasīt nemāk.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

www.liveleak.com/...

PIN- DOSu braukšanas kultūra ārzemēs....

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

varētu te izvietot kādu viņu karaspēku daļu.... no vienas puses mazāk sēņotāju uz ceļiem būs.... no otras puses mazāk USA ass laizītāju... re kur demokrātijas paraugs!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti