Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Anekdote ... :)

Dzēsts lietotājs Reģ.: 29.11.2024

sodien sudigi ar jokiem..

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: kamēr nebūs tā: www.diena.lv/...

tikmēr varēsim to vainu viļāt viens uz otru..

šveicei vajadzētu uzmest atombumbu

tur manāmi ir demokrātijas krīze... caur viņu bankām var atmazgāt naudu

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

sūdīga reklāma Šveices bankām, par to, ka nespēja konfidenciāli nosargāt 15 ļem...

cap Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Protams, ka patiesība ir tāda, ka nekādas krīzes jau nav... ir tikai sevis attaisnošana, neizdarības novelšana uz kaut kādu mistisku 'dižķibeli'..... Ja negribas strādāt, tad iemeslu jau nu slinkais latvju bāliņš atradīs pietiekamu un skaļi klāstīs citiem.

izstāsti to Opelim un Merkelei, piemēram , krīzes nav, tie pamuļķi vnk nemāk strādāt, tāpat kā RAF un Kalvītis

attiecībā uz LV - te nekad nav bijis ne-krīzes laiks

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

cap rakstīja:

Sretsked rakstīja: Protams, ka patiesība ir tāda, ka nekādas krīzes jau nav... ir tikai sevis attaisnošana, neizdarības novelšana uz kaut kādu mistisku 'dižķibeli'..... Ja negribas strādāt, tad iemeslu jau nu slinkais latvju bāliņš atradīs pietiekamu un skaļi klāstīs citiem.

izstāsti to Opelim un Merkelei, piemēram , krīzes nav, tie pamuļķi vnk nemāk strādāt, tāpat kā RAF un Kalvītis

Krīze ir tev galvā. Opelis sen bija uzpūstas megakoorporācijas sastāvdaļa, kuru visādi sābi un korejas ševiji vilka uz grunti.

Runa ir par Latviju, ne Vāciju, ja pamanīji...

kurš opelim lika līst uzpūstā megakompānijā???

tāpat kurš latvijai lika līst uzpūstā neirosojūzā, kur jamā ir valsts, kas ir tūlīt aiz trešās pasaules valstīm?

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

cap rakstīja:

Krīze ir tev galvā. Opelis sen bija uzpūstas megakoorporācijas sastāvdaļa, kuru visādi sābi un korejas ševiji vilka uz grunti.

Krīze ir tev galvā. Man tā tfu-tfu-tfu nav nekur

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

video kurā Lapsa izdrāž Kristovski

tinyurl.com/...

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

Master_D rakstīja: video kurā Lapsa izdrāž Kristovski

tinyurl.com/...

Laikam jau tas tiešām Master_D personīgais blogs - trešo reizi jau te reklamējas!

Klau, Master, kur likāt to foršo stāstiņu, kur 2 draugi viens otru izmīlēja?

0 0 Atbildēt

interesanti kurā loceklī vai ķermeņa daļā krīze ir šiem ļaudīm:

\"šobrīd ir pieejamas 2045 vakances, tas ir, uz vienu brīvo darba vietu pretendē 66 cilvēki\"

www.reitingi.lv/...

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

viss notiekās :www.apollo.lv/...

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

labs melnais humors....

www.youtube.com/...

0 0 Atbildēt

brīnums, ka tā ir Dānijas reklāma nevis latviešu:

www.diena.lv/...

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

cap rakstīja:

Sretsked rakstīja:

cap rakstīja:

Krīze ir tev galvā. Man tā tfu-tfu-tfu nav nekur

Nu, ja jau tu apgalvo,ka mums te ir krīze, tad tā tiešām ir tavā paurītī. Opelis viņam

es tikai apgalvoju, ka tu esi tukšpļūtis-debiliķis, neko citu (smieties šeit)

0 0 Atbildēt

Nu nau šamiem miera :www.autonet.lv/...

0 0 Atbildēt

TDIOTS rakstīja: Nu nau šamiem miera :www.autonet.lv/...

esmu ļoti netehnisks cilveks, un redzu foršu ekonomijas pamatojumu - benzīna sarkanās un zaļās bumbiņas (varbūt molekulas ) sakārtojas kā puikas un meitenes pa pārīšiem smukā kolonā un līdz ar to terējas par 20 % mazāk.. afigenna zinātniski

agent Reģ.: 13.02.2006
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

esmu ļoti netehnisks cilveks, un redzu foršu ekonomijas pamatojumu - benzīna sarkanās un zaļās bumbiņas (varbūt molekulas ) sakārtojas kā puikas un meitenes pa pārīšiem smukā kolonā un līdz ar to terējas par 20 % mazāk.. afigenna zinātniski

un vēl palielina jaudu līdz 5 litriem

www.saiteg.com/...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

Pie šitāda skaidrojuma es brīnos kā neviens nav aizdomājies līdz tam ka tie 20% ekonomijas rodas no tā ka tie vieni kā meitenes un tie otri kā puikas dara TO, un rada 20% "jaunas" degvielas.

0 0 Atbildēt

agent rakstīja:

turbopiile rakstīja:

un vēl palielina jaudu līdz 5 litriem

www.saiteg.com/...

un "Samazina СО un CH izmešanu uz 40%-50%" a kur tad tie izmeši krājas kā putekļusūcējā, ja netiek izmesti?

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

turbopiile rakstīja:

Pie šitāda skaidrojuma es brīnos kā neviens nav aizdomājies līdz tam ka tie 20% ekonomijas rodas no tā ka tie vieni kā meitenes un tie otri kā puikas dara TO, un rada 20% \"jaunas\" degvielas.

.. tas skaidrojums bija mana interpretācija, skatoties uz \"grafisko attēlu\"

www.fuelmax.lv/...

hmnc Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Cienījamie īrnieki,ja nesamaksāsiet par gazi turpmāk mēs jums to piegādāsim pa ventilācijas šahtām. Namu pārvalde.

hmnc Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

vēl pāris dumības:

"Krītot zvaigznei Jānītis nespēja izvēlēties starp divām vēlēšanām, un tagad viņam ir mopēds ar lielām krūtīm..."

"6-klasniekam mamma somā atrod "sadomazo" komplektu un sasauc ģimenes sapulci.Tēvs :- Tā, cik es saprotu, pērt Tevi ir bezjēdzīgi..."

"Puisis meitenei: - Piedod,bet man jau ir meitene.

Meitene: - Un ja tev piedāvās Lamborghini tu arī teksi,ka tev jau ir žigulis?"

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

WALA rakstīja:

Pie šitāda skaidrojuma es brīnos kā neviens nav aizdomājies līdz tam ka tie 20% ekonomijas rodas no tā ka tie vieni kā meitenes un tie otri kā puikas dara TO, un rada 20% "jaunas" degvielas.

nē .. tas skaidrojums bija mana interpretācija, skatoties uz "grafisko attēlu"

www.fuelmax.lv/...

Cita starpā man patīk apgalvojumi ka sadarbojas ar National Space Agency un Ministry of Defense ( ja pareizi saprotu tad tās abas, ja ir eksistējošas lietas, tad nav ne mazākā sakara ar ASV valdību) utt.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

turbopiile rakstīja:

WALA rakstīja:

nē .. tas skaidrojums bija mana interpretācija, skatoties uz "grafisko attēlu"

www.fuelmax.lv/...

Cita starpā man patīk apgalvojumi ka sadarbojas ar National Space Agency un Ministry of Defense ( ja pareizi saprotu tad tās abas, ja ir eksistējošas lietas, tad nav ne mazākā sakara ar ASV valdību) utt.

A uxļi tā neapgalvot ?

piem. Streķsķec arī sadarbojās ar CP -zvana viņu vadībai , diskutē , pat tiesājas - nu , vaj ta tānau sadarbība ???

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

foto.delfi.lv/...

salīdzinājumā ar vairu un dakterīti

0 0 Atbildēt

ģēnijs.... gandrīz svētais sanāca..

fishki.net/...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti