turbopiile rakstīja: kamēr nebūs tā: www.diena.lv/...
tikmēr varēsim to vainu viļāt viens uz otru..
šveicei vajadzētu uzmest atombumbu
tur manāmi ir demokrātijas krīze... caur viņu bankām var atmazgāt naudu
turbopiile rakstīja: kamēr nebūs tā: www.diena.lv/...
tikmēr varēsim to vainu viļāt viens uz otru..
šveicei vajadzētu uzmest atombumbu
tur manāmi ir demokrātijas krīze... caur viņu bankām var atmazgāt naudu
sūdīga reklāma Šveices bankām, par to, ka nespēja konfidenciāli nosargāt 15 ļem...
Sretsked rakstīja: Protams, ka patiesība ir tāda, ka nekādas krīzes jau nav... ir tikai sevis attaisnošana, neizdarības novelšana uz kaut kādu mistisku 'dižķibeli'..... Ja negribas strādāt, tad iemeslu jau nu slinkais latvju bāliņš atradīs pietiekamu un skaļi klāstīs citiem.
izstāsti to Opelim un Merkelei, piemēram , krīzes nav, tie pamuļķi vnk nemāk strādāt, tāpat kā RAF un Kalvītis
attiecībā uz LV - te nekad nav bijis ne-krīzes laiks
Sretsked rakstīja:
cap rakstīja:
Sretsked rakstīja: Protams, ka patiesība ir tāda, ka nekādas krīzes jau nav... ir tikai sevis attaisnošana, neizdarības novelšana uz kaut kādu mistisku 'dižķibeli'..... Ja negribas strādāt, tad iemeslu jau nu slinkais latvju bāliņš atradīs pietiekamu un skaļi klāstīs citiem.
izstāsti to Opelim un Merkelei, piemēram , krīzes nav, tie pamuļķi vnk nemāk strādāt, tāpat kā RAF un Kalvītis
Krīze ir tev galvā. Opelis sen bija uzpūstas megakoorporācijas sastāvdaļa, kuru visādi sābi un korejas ševiji vilka uz grunti.
Runa ir par Latviju, ne Vāciju, ja pamanīji...
kurš opelim lika līst uzpūstā megakompānijā???
tāpat kurš latvijai lika līst uzpūstā neirosojūzā, kur jamā ir valsts, kas ir tūlīt aiz trešās pasaules valstīm?
Sretsked rakstīja:
cap rakstīja:
Krīze ir tev galvā. Opelis sen bija uzpūstas megakoorporācijas sastāvdaļa, kuru visādi sābi un korejas ševiji vilka uz grunti.
Krīze ir tev galvā. Man tā tfu-tfu-tfu nav nekur
video kurā Lapsa izdrāž Kristovski
Master_D rakstīja: video kurā Lapsa izdrāž Kristovski
tinyurl.com/...
Laikam jau tas tiešām Master_D personīgais blogs - trešo reizi jau te reklamējas!
Klau, Master, kur likāt to foršo stāstiņu, kur 2 draugi viens otru izmīlēja?
interesanti kurā loceklī vai ķermeņa daļā krīze ir šiem ļaudīm:
\"šobrīd ir pieejamas 2045 vakances, tas ir, uz vienu brīvo darba vietu pretendē 66 cilvēki\"
viss notiekās :www.apollo.lv/...
labs melnais humors....
brīnums, ka tā ir Dānijas reklāma nevis latviešu:
Sretsked rakstīja:
cap rakstīja:
Sretsked rakstīja:
cap rakstīja:
Krīze ir tev galvā. Man tā tfu-tfu-tfu nav nekur
Nu, ja jau tu apgalvo,ka mums te ir krīze, tad tā tiešām ir tavā paurītī. Opelis viņam
es tikai apgalvoju, ka tu esi tukšpļūtis-debiliķis, neko citu (smieties šeit)
Nu nau šamiem miera :www.autonet.lv/...
TDIOTS rakstīja: Nu nau šamiem miera :www.autonet.lv/...
esmu ļoti netehnisks cilveks, un redzu foršu ekonomijas pamatojumu - benzīna sarkanās un zaļās bumbiņas (varbūt molekulas ) sakārtojas kā puikas un meitenes pa pārīšiem smukā kolonā un līdz ar to terējas par 20 % mazāk.. afigenna zinātniski
turbopiile rakstīja:
esmu ļoti netehnisks cilveks, un redzu foršu ekonomijas pamatojumu - benzīna sarkanās un zaļās bumbiņas (varbūt molekulas ) sakārtojas kā puikas un meitenes pa pārīšiem smukā kolonā un līdz ar to terējas par 20 % mazāk.. afigenna zinātniski
un vēl palielina jaudu līdz 5 litriem
turbopiile rakstīja:
Pie šitāda skaidrojuma es brīnos kā neviens nav aizdomājies līdz tam ka tie 20% ekonomijas rodas no tā ka tie vieni kā meitenes un tie otri kā puikas dara TO, un rada 20% "jaunas" degvielas.
agent rakstīja:
turbopiile rakstīja:
un vēl palielina jaudu līdz 5 litriem
www.saiteg.com/...
un "Samazina СО un CH izmešanu uz 40%-50%" a kur tad tie izmeši krājas kā putekļusūcējā, ja netiek izmesti?
WALA rakstīja:
turbopiile rakstīja:
Pie šitāda skaidrojuma es brīnos kā neviens nav aizdomājies līdz tam ka tie 20% ekonomijas rodas no tā ka tie vieni kā meitenes un tie otri kā puikas dara TO, un rada 20% \"jaunas\" degvielas.
nē .. tas skaidrojums bija mana interpretācija, skatoties uz \"grafisko attēlu\"
Cienījamie īrnieki,ja nesamaksāsiet par gazi turpmāk mēs jums to piegādāsim pa ventilācijas šahtām. Namu pārvalde.
vēl pāris dumības:
"Krītot zvaigznei Jānītis nespēja izvēlēties starp divām vēlēšanām, un tagad viņam ir mopēds ar lielām krūtīm..."
"6-klasniekam mamma somā atrod "sadomazo" komplektu un sasauc ģimenes sapulci.Tēvs :- Tā, cik es saprotu, pērt Tevi ir bezjēdzīgi..."
"Puisis meitenei: - Piedod,bet man jau ir meitene.
Meitene: - Un ja tev piedāvās Lamborghini tu arī teksi,ka tev jau ir žigulis?"
turbopiile rakstīja:
WALA rakstīja:
Pie šitāda skaidrojuma es brīnos kā neviens nav aizdomājies līdz tam ka tie 20% ekonomijas rodas no tā ka tie vieni kā meitenes un tie otri kā puikas dara TO, un rada 20% "jaunas" degvielas.
nē .. tas skaidrojums bija mana interpretācija, skatoties uz "grafisko attēlu"
www.fuelmax.lv/...
Cita starpā man patīk apgalvojumi ka sadarbojas ar National Space Agency un Ministry of Defense ( ja pareizi saprotu tad tās abas, ja ir eksistējošas lietas, tad nav ne mazākā sakara ar ASV valdību) utt.
WALA rakstīja:
turbopiile rakstīja:
WALA rakstīja:
nē .. tas skaidrojums bija mana interpretācija, skatoties uz "grafisko attēlu"
www.fuelmax.lv/...
Cita starpā man patīk apgalvojumi ka sadarbojas ar National Space Agency un Ministry of Defense ( ja pareizi saprotu tad tās abas, ja ir eksistējošas lietas, tad nav ne mazākā sakara ar ASV valdību) utt.
A uxļi tā neapgalvot ?
piem. Streķsķec arī sadarbojās ar CP -zvana viņu vadībai , diskutē , pat tiesājas - nu , vaj ta tānau sadarbība ???
salīdzinājumā ar vairu un dakterīti
ģēnijs.... gandrīz svētais sanāca..
Anekdote ... :)
sodien sudigi ar jokiem..