Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Anekdote ... :)

Dzēsts lietotājs Reģ.: 25.11.2024

sodien sudigi ar jokiem..

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt
TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt
modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

zz.lv/...

normāla banānu valsts....

izprojektē pa 25 000..... autoruzraudzību... veic par 39 000Ls... tip - reiz nedēļa... uz 2 stundām....

savukārt tie kuri sēdes katru dienu un čekos - paprasīja veselus 17000Ls...

PS. Jelgavas firma bla bla uzvarējusi konkursā (!!!!!!!!!!) par objekta bBLA BLA autoruzraudzību (!!!!!!!!!!!!!!!)

es protams ļoti atvainojos- no kāds nakuj konkurss ja projektam faktiski IR TIKAI VIENS autors...

ka teikt- zog kamēr spēj...

0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: podstava......

fishki.net/...

fishki.net/...

Aj nu c'mon - tas tak Nāsing-spešāls.

Tāda kuiņa pa visu pasauli notiekās. Tā teikt kur tikt nauda apgrozās, tur kāds dupsi pagrozīt vienmēº atradīsies.

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: zz.lv/...

normāla banānu valsts....

izprojektē pa 25 000..... autoruzraudzību... veic par 39 000Ls... tip - reiz nedēļa... uz 2 stundām....

savukārt tie kuri sēdes katru dienu un čekos - paprasīja veselus 17000Ls...

PS. Jelgavas firma bla bla uzvarējusi konkursā (!!!!!!!!!!) par objekta bBLA BLA autoruzraudzību (!!!!!!!!!!!!!!!)

es protams ļoti atvainojos- no kāds nakuj konkurss ja projektam faktiski IR TIKAI VIENS autors...

ka teikt- zog kamēr spēj...

Un kas te anekdotisks????

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt
Foley Reģ.: 07.02.2007
0 0 Atbildēt

Vēstule ministram Cien. Slaktera k-gs! Vēršos pie Jums ar lūgumu palīdzēt. Man ir 24 gadi. Apstākļu spiests, apprecējos ar 44 gadus vecu atraitni. Viņai ir meita, kurai ir 25 gadi. Mans tēvs viņu apprecēja. Iznāk, ka mans tēvs ir manas meitas vīrs. Tādējādi mana meita ir mana pamāte, jo ir tēva sieva. Mums ar sievu piedzima dēls. Viņš kļuva par mana tēva sievas brāli un tēva brālēnu. Viņš kļuva arī par manu onkuli, jo ir pamātes brālis. Mans dēls ir mans onkulis! Mana tēva sieva arī laida pasaulē dēliņu. Viņš uzreiz kļuva par manu brāli, jo ir tēva dēls, un mans mazdēls, jo ir manas sievas meitas dēls. Iznāk, ka esmu savas sievas brālis, jo esmu sava dēla brālis. Galu galā iznāk, ka esmu pats sev vectēvs. Tādēļ, ņemot augstākminēto vērā, Slaktera kungs, lūdzu Jūs veikt nepieciešamos pasākumus, lai atbrīvotu mani no obligātā militārā dienesta, jo pēc likuma, iesaukt armijā tēvu, dēlu un vectēvu vienlaicīgi nedrīkst.

Raiens Reģ.: 04.02.2003
0 0 Atbildēt

Diec cik šitam zvēram ir zirgi bez chip tuninga???

www.ss.lv/...

0 0 Atbildēt

Kādā sakarā Slakteris?

0 0 Atbildēt

Raiens rakstīja: Diec cik šitam zvēram ir zirgi bez chip tuninga???

www.ss.lv/...

Ekskluzīvs.. Ludzā, varbūt

0 0 Atbildēt

bizness......

www.ss.lv/...

iz dzīves...

Да, и по теме топика: я позвонил на завод. По информации их менеджера - винтовка работает только на СО2. Никаких вариантов с насосом и воздухом не предусмотренно. Стоимость 1 шт. - 93 юаня, или - 13,50 долларов Цена не зависит от калибра - и 4,5 и 5,5 - всё по 13,50$

Образца для просмотра нет - извинялись, но они сейчас переезжают на новые производственные площади, и им немножко не до гостей...

talks.guns.ru/...

vot i pērc ķīniešus.....

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja: Kādā sakarā Slakteris?

Vai tad Slakteris vienu brīdi nebija aizsardzības ministrs Emša valdībā? Tas jau tev bāleliņ bija jāzin!!!

0 0 Atbildēt

azors rakstīja:

Maija_Eskuella rakstīja: Kādā sakarā Slakteris?

Vai tad Slakteris vienu brīdi nebija aizsardzības ministrs Emša valdībā? Tas jau tev bāleliņ bija jāzin!!!

Bļ@ a huļ! šodien piesaukt $lakteri? Joks vecs kā pasaule, nav smieklīgi!

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: www.youtube.com/...

Par slimiem un savējiem neņirgājas. Pedarasti vēl pieprasīs slēgt iauto par cieņas aizskaršanu.

0 0 Atbildēt

pareizas bremzes

fishki.net/...

0 0 Atbildēt
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja: Vot Zose -www.iauto.lv/...

disks pirms pāris nedēļām balansēts

akujeķ interesanti visi mersedesisti ir tādi loši?

p.n.

jāpaprasa zigim

0 0 Atbildēt

da tak kuiņa par disku, bet par riepas cenām -tas ir pīīi. Ja brauc ar tādu mašīnu, kādas riepas par 40 Ls gabalā. Tur normāli riepas maskā savus 100 Ls/gab. Tas es uz sava koyota varu likt riepas pa 40 Ls ( kaut arī lieku tādas kas ar palielām atlaidēm zem 60 ls nepalien - bet nu tad arī lietainā laikā nav jāvelkas uz 60km/h !!!)

0 0 Atbildēt

Man ir problēmas ar mašīnu!!!

Es dzirdu dīvainus skaņus. Kaut kādas lielas skaņas aizmugurē. Kad es sāku braukt kaut kas svilpo… rezervesdalas.blogs.lv/...

Ja taisa biznesu, tad tak varēja parūpēties par valodu - no sadaļas \"Par mums\" rezervesdalas.blogs.lv/...

\"Uz šo brīdi mums esamībā vairāk kā 3 000 rezerves daļu nosaukumi..\"

\"Pašu gaitu rezerves daļu vairākums mums ir esams uz noliktavas, kā arī mēs strādājam zem pasūtījuma..\"

\"Visas automobiļu rezerves daļas ir pārdodamas mums ražoti kontrolē atbilstošo automobiļu ražotāju un ir kvalitātes un atbistotos apstiprinātos sertifikātus.\"

0 0 Atbildēt

Mja - tur nau ko brīnīties - tas izskatas pēc tieš tādā pat onlain tulkotāja, ka es te tos SPAM letterus par vinneto piķi ieposteju kaut kur.

0 0 Atbildēt

fishki.net/...

jautri gan gāja... pie tam spriežot pēc skaņam - menti filmēja

Liepajniex Reģ.: 10.08.2007
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: fishki.net/...

jautri gan gāja... pie tam spriežot pēc skaņam - menti filmēja

šie ir kadri no filmas - "Vsjo po chestnomu".

Menti filmēja kino filmēšanas laikā, t.i. tas viss ir inscinejums.

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

отец говорит сыну:

- Давай в шахматы в уме сыграем...

- Давай. Пешка Е2 - Е4.

- Конь на Н6.

- Конь Д6 - ЕЗ.

- Ты чего? Конь так не ходит (дает подзатыльник.

- Все, спасибо папа, все шахматы рассыпал. Теперь один и играй.

0 0 Atbildēt

Lasītākie raksti

Jaunie raksti