Palasīju topiku un šķiet, ka būtu vērts izdarīt apkopojumu:
LyNx8 rakstīja: A cik jūsu prāt ir prātīgi kādu autiņu no Vācijas pasūtīt? Ir drošs un uzticams kontakts, kas ar to nodarbojas, tik jautājums, cik tas ir prātīgi? Man domāt, ja skatās auto (mobile.de), kas ir knapi gadu vecs ar max 5 - 10k km nobraukumu un ir nopērkams pie konkrētās markas dīlera ar visu garantiju, tad problēmām nevajadzētu būt. Za to cena = mīnus 2 līdz 4 tk EUR salīdzinājumā ar LV. Protams, jāpierēķina max 1000 EUR par vešanu, papīru kārtošanu, reģistrēšanu utt.
Chuguns rakstīja: Tu tak gribi jaunu - tad ari peerc jaunu, no Vācijas tas būs kaķis maisā - paveiksies 1000E ieekanomesi - nepaveiksies būs tev sabeigts auto gandrīz par jauna auto cenu .
Ja gribi ko mzlietotu tad griezies pie vietejiem dileriem, vini pashi dažkārt piedāvā ap gadu vecus autinus ar garantiju.
LyNx8 rakstīja: Aber es laikam tomēr izvēlējos - Passat 1,9TDI ar visām ekstrām... Fantazēt var daudz, bet kad iesēdos reālā Passātā, sapratu, ka laikam jābeidz sevi mocīt ar \"īstās\" izvēles meklēšanu.
LyNx8 rakstīja: Sveiki!
Vajadzigs labs motorspeciālists (serviss), kas varētu atjaukt manu 02\' dīzeļ Pasāta motoru un nomainīt trešo virzuli un novērtēt pārējo virzuļu stāvokli.
www.iauto.lv/...
www.iauto.lv/...
LyNx8 rakstīja: Nu tā, pēc ilgām pārdomām un apspriedes ar ģimeni, izlēmu tomēr pārdot savu nu jau iemīļoto un arī aprūpēto Pasātu.
www.iauto.lv/...
Ko es ar to gribēju teikt? Secinājums jāizdara tāds, ka, pērkot lietotu/mazlietotu auto ir jāatstāj rezervē štuka vai divas gadījumam, ja atgadās kas kardināls. +jāprot neiegrābties visādos slīkoņos vai citādos grandiozos virsbūves defektos. Ja tas auto patīk un ir tā vērts - ieliksi to summu remontos un tad brauksi vēl ilgi.
Man viens paziņa nesen iegādājās 96\'gada A6 2,5 dīzeli tipa tiko no Vācijas, ilgi nepabrauca un Motorschaden bija klāt gan, dabūja pārjaukt to motoru pilnībā, bet toties tagad kādu laiku varēs ekspluatēt uzticamu, ekonomisku un ilgspēlējošu Audi 2,5 tdi ar pienācīgu braukšanas komfortu.