Oscar rakstīja: Absolūti piekrītu TDI pēdejā komentārā!
Man darba kolēģis sāka daudz pelnīt un nolēma, ka viņa pirmais auto būs jaunā Mazda 2 (1.4 benzīns), jo arī uzskatīja ka negrib remontēt vecas jo neko no tā nesaprot. Tagad jūtās neapmierināts- masīna maza degvielu rij neatbilstoši papīriem.
Cits kolēģis no benzīnpasāta pārgāja uz volvo 2.5 dīzeli (2000g) un ir ļoti apmierināts. Protams ielika zūksnīti lai visu savestu kārtībā.
Man arī viens kolēģis no benzīna pārgāja uz Volvo 2,5tdi.Pirmā pusgada laikā ielika ap 1000Ls, tagad brauks kādus 2-3 gadus kamēr šos ieguldījumus spēs atpelnīt un varbūt pēc tiem 2-3 gadiem arī sāksies kaut kāda ekonomija
Jauns Dīzelis vai Benzīns ???
Kā jums šķiet - pērkot jaunu automašīnu un zinot savu nobraukumu (28 000 km gadā) - vai ir vērts samaksāt, piemēram, 1500 Eur vairāk par dīzeļa dzinēju, ja es zinu, ka šāds gājiens atmaksāsies tikai 3 gadu laikā?
Respektīvi, nafig man pie pirkšanas samaksāt uzreizi par 1,5 - 2 tk EUR vairāk, ja pie mana konkrētā nobraukuma (vairāk toč nebūs) es šo papildus izdoto naudiņu reāli atgūšu 3 gadu laikā... Hren zina, kas pa to laiku notiks.