bizjele ???????/
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
par Cheviem nezinu, bet kā būtu ar Opel merivu ? tas te tika baigi plaši apspriests
Man jau kaut kaa opel neshkjiet mashiina...atvainojos jau ieprieksh visiem opel faniem
Pirmdienis rakstīja: bizjele ???????/
Tu tak neesi saistīta ar jūzeri Bizenājs
atvainojos
nea, kas tas taads par zveeru?
bizjele rakstīja: Man jau kaut kaa opel neshkjiet mashiina...atvainojos jau ieprieksh visiem opel faniem
tad nu chevrolet buus iistaa MASIINA
Nu ja pat opelis neliekas mashina tad chevroletc (Da[nu]ewoo) vel ne tik nebus Galu galaa abi no viena GM gala naak butibaa, iespejams ka kaada skruve arii pat savstarpeji der. Bet ja nopietni, meriva ir tiri pieklajigs variants, ja negribas parak izlikt ciparus. Vel jau sceniks (reno) jaunais ir taa neko, cik nu braukts. Ja ilgak par 3 gadiem netaisies braukt ar vienu auto, sceniks pat varetu but puslidz normals...ilgaak gan...kas to lai zina
nu ja liidzeklji ir ierobezjoti, tad jaaizveelaas no taa, ko rociiba atljauj Es shoreiz domaaju jaunu auto 20 eiro robezjaas
bizjele rakstīja: nu ja liidzeklji ir ierobezjoti, tad jaaizveelaas no taa, ko rociiba atljauj Es shoreiz domaaju jaunu auto 20 eiro robezjaas
nopērc tādu , lai smuki izskatās...vēlams pieskaņot jaunajām kurpēm!
Kas šitā par Bizenaja jauno sievu??
3161i iespeejams tavs padoms tev pasham tiiri labi noder, bet es laikam pietureeshos pie citiem parametriem, izveeloties auto. paldies
a ko tetis saka, ja maminjai pashai auto jameklee? ps , par 20k jau nevajadzetu but ipasham problemaam naglu kasti atrast.
Pirmdienis rakstīja: kā būtu ar Opel merivu ?
Kāda vēl meriva?! Neredzi, ka te advancēta jaunā māmiņa patrāpījusies, uz SUViem skatās
Teetis saka, ka pilniigi izsleegts kaads no sporta variantiesm un jaapeerk laba un drosha mashiina)
Reto rakstīja:
Pirmdienis rakstīja: kā būtu ar Opel merivu ?
Kāda vēl meriva?! Neredzi, ka te advancēta jaunā māmiņa patrāpījusies, uz SUViem skatās
Reto, vai iztulkosi? SUV?
bizjele rakstīja: Teetis saka, ka pilniigi izsleegts kaads no sporta variantiesm un jaapeerk laba un drosha mashiina)
nu tad, lai gan man daudzi tulit sāks bļaut virsū, es teikš vai MB vai BMW vai AUDi....
bizjele rakstīja: Teetis saka, ka pilniigi izsleegts kaads no sporta variantiesm un jaapeerk laba un drosha mashiina)
sport utilityvehlice... chevrolet drosha mashiina ...laba??
apskaties tiešām to Opel Meriva...... nav nemaz tik slikti un ja nemaldos iekļausies tajos 20 eiro, a varbūt arī nē
Nu vai uz korejieti chevy var attiecinaat vardus laba un drosha? Es laikam nebutu tik drosmigs vis Drizak leta un paliela. Par reno ir taa ka drosha ir, bet vai laba? Atliek VW Taurenis (touran) bus gan tas gan tas, arii cenaa gan jau varetu iespiest droshi vien.
Taapeec jau arii prasu par to chevrolet, ka nezinu vai laba...tas tik taads variants, jo negribas arii nekaadu veco modeli pirkt...
PS tagad braucu ar Alfu, patiik man taa mashiina, kaut arii daudz krenjkju, bet esmu no dizaina faniem
Pirmdienis rakstīja: apskaties tiešām to Opel Meriva...... nav nemaz tik slikti un ja nemaldos iekļausies tajos 20 eiro, a varbūt arī nē
opelis nav mašīna !!! punkts.
nu bet ja advancēta, tad jau jaskatās uz ML, RX, Landkrūzeri
ja vēl advancētāka, tad jāņem Cayenne, ratiņus toč var iekraut tikai 90% no dāmām, kas ar tiem brauc, ir bez bērniem
Pirmdienis rakstīja: nu bet ja advancēta, tad jau jaskatās uz ML, RX, Landkrūzeri
ja vēl advancētāka, tad jāņem Cayenne, ratiņus toč var iekraut tikai 90% no dāmām, kas ar tiem brauc, ir bez bērniem
ja ņem Cayenne,tad jāliek silikona pupi un vajaga blondīnei būt ....
Var ieluukot Dodge Caliber diezgan viennozimigi. Samera laba price performance, nu un imho dizains ari tiri labs, bet taa gaumes lieta
Auto jaunajai maaminjai
Sveiki!
Varbuut kaads var padaliities pieredzee, kaads auto buutu ieteicams jaunajai maaminjai. Nepiecieshamiibas - ratinju ievietoshana bagazjniekaa, beerna seedekliisha stiprinaajumi, automaats.
Esmu ieveerojusi Chevrolet Captiva. vai ir kaads iipashnieks vai zinaataajs, kas vareetu pakomenteet shii auto priekshrociibas un truukumus? Paldies