Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

vauxhall parbūve

cps Reģ.: 03.03.2007

Es gribeju uzzinat vai ir iespejams parbuvet vauxhall lai sture butu pareizaja puse un lai varetu pieregistret?

1 2 3 4 5 6 7 ..9
TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

cps rakstīja:

TDIOTS rakstīja:

cps rakstīja: man ir 2001. gada vauxhall vectra 2.0 baigi labā stāvoklī kā jauns un viss izmaksāja 1200 euro tikai vajag visu pārlikt un tāda vectra latvijā maksā aptuveni 7000 euro!

nu tad paliec savaa utainajaa kingdoomaa un jaaj to baigi labo vektru uz nebeedu .

ja nezini tad ******* pirmkārt tavā utainajā kingdomā neesu nekad bijis. gan jau pats utis savaaci no kaiminju sunja!!!

suminaats ar banu , leeto opelju paveelniek

i613 Reģ.: 18.12.2006
0 0 Atbildēt

cps rakstīja:

TDIOTS rakstīja:

cps rakstīja: man ir 2001. gada vauxhall vectra 2.0 baigi labā stāvoklī kā jauns un viss izmaksāja 1200 euro tikai vajag visu pārlikt un tāda vectra latvijā maksā aptuveni 7000 euro!

nu tad paliec savaa utainajaa kingdoomaa un jaaj to baigi labo vektru uz nebeedu .

ja nezini tad ******* pirmkārt tavā utainajā kingdomā neesu nekad bijis. gan jau pats utis savaaci no kaiminju sunja!!!

pats vainiigs , ka par zilupi taalaak neesi bijis...to vectru arii laikam nosapnjoji...

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

buutu veel runa par Vaugaalu Omega Lotus bet shrotvektru vinjam sagribeejaas , 3,14slis skuteljainais , tad veel apsaukaajaas tik negliiti

Reģ.: 26.11.2024
0 0 Atbildēt

modena rakstīja: ....

Parastajiem autiņiem jauda uzsākot kustību sākumā tiek padota uz labo pusi..... gan Opelim ta bija, gan Volvo tagad tā notiek...

??? .....un šitādi brauc pie stūres.... jauda tiekot padota uz labo pusi.. nu tas ir vienkārši pi.z.g.ec........

0 0 Atbildēt

Nemaksā 7000,nesapņo. Tas,ka ss.lv stāv tādas cenas, tas nenozīmē,ka maksā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Parastajiem autiņiem jauda uzsākot kustību sākumā tiek padota uz labo pusi..... gan Opelim ta bija, gan Volvo tagad tā notiek...

??? .....un šitādi brauc pie stūres.... jauda tiekot padota uz labo pusi.. nu tas ir vienkārši pi.z.g.ec........

Exhaust pipe propulsion - sauc sho jauno piedzinjas veidu.

Tikai ne visiem auto taa izpluudes trube ir labajaa pusee.

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

modena rakstīja: Vispār interesants vel viens moments....

Parastajiem autiņiem jauda uzsākot kustību sākumā tiek padota uz labo pusi..... gan Opelim ta bija, gan Volvo tagad tā notiek... ideja laikām lai strauji neuzdodot gāzi mašīnu neparautu pretējā joslā... šo netīkamu momentu varēja īpaši labi izjust ziemā uz darba Astras kurai bija drošvien sadedzināts sajugs..

...

No tā var secināt ka no UK ievestie autiņi ir tomēr iespējamais potenciālais drauds mūsu satiksmei, it īpaši ziemas apstākļos..... ?!?

Uj kaa sasmeejos, nu kadas muljkjiibas tu veel neizdomaasi.Normaalam auto ir jaaiet taisni un tam tagad ir visaadas PBS(pretbukseeshan), DSC(kursa stabilitaate) un kas tik tur vee ne.

Vai tu padomaaji sho raxtot, ka iebraucot preteejee joslaa un saskrienoties ar citu auto pie maziem aatrumiem vieniigais kas cietiis buus blekji, bet lai cilveeku paarsteigtu un piebeigtu uz trotuaara vispaar nevajg nekaadu lielo aatrumu. Un viens trotuaars parasti atrodas tieshi pretejaa virzienaa attieciiibaa "shausmiigo" pretejo joslu.

vari smieties... šaubos ka pusei no to auto ko vedis šeit pa lēto šīs sistēmas būs.... redzu jau rindas ar lētiem autiņiem kuriem aprīkojumā šīs sistēmas...

Un vel izskatas ka no pilsētas asfalta tālāk tu nekur īpaši nebiji....

0 0 Atbildēt

Turboreaktīvais Volvo tam modenim buus patrāpījies Ar saliektu sprauslu.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

uztaisam eksperimentu? kā uzdodot gāzi piermais izslīdes labai ritenis...

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

vari smieties... šaubos ka pusei no to auto ko vedis šeit pa lēto šīs sistēmas būs.... redzu jau rindas ar lētiem autiņiem kuriem aprīkojumā šīs sistēmas...

Un vel izskatas ka no pilsētas asfalta tālāk tu nekur īpaši nebiji....

Tu ar noluuuku taac izliecies ???

Es tak jau rakstiiju ka briivajam difam ( kas atrodas jebkuraa parastaa auto bez jebkadiem vipendroniem) ir vienalga uz kuru ratu nodot griezes momentu, un taa difa iipatniiba ir taa ka iet vinsh pa vieglaako celju - mazaaka pretestiiba tad to arii piedzen.

Bet ja runa par daudzmaz svaigiem Volvo tad vinjam ir kursa stabilitaates sisteema, un taa papildus ratu izbukseeshanai ( un to seciigai bremzeeshanai) meedz vee arii citus ratus piebremzeet atkariiba no stuures un veel visaadu dachiku staavoklja.

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

deksters rakstīja:

uztaisam eksperimentu? kā uzdodot gāzi piermais izslīdes labai ritenis...

Man nau jaataisa sne jau paarbaudiic, un dziive redzeec ne viens vien difs. izdari to pats, tikai lai buutu aciimredzami izveelies taadu vietu kur ir iespeejams vienu ratu uz ladus nolikt n otru uz grunts vai asfalta. ( var jau arii protams pacelt vienu no velkoshaas ass ratiem). Pameegjini vienreiz ar labo uz lados, un otreiz ar kreiso uz ledus.

Tikai taa kaa redzu ka neko daudz nesaproti no difiem pacenties izveleeties auto bez Limited slip differential - citaak buusi ljoooooti paarsteigc.

maxxim Reģ.: 07.03.2003
0 0 Atbildēt

+ pie vis iepriekš minētā:

2001 gada vectra - tas ir ja nemaldos jau praktiski 7 gadus vecs auto ! Ei nu beidziet, tas naf notietni - pietam veel opelis

0 0 Atbildēt

2 modena

Bet nu ja gribi buut par klaunu, vari jau turpinat taadaa garaa.

Kaa tur bija tas jox:

ja runaa tad nesoli,

ja soli tad neraksti,

ja raksti tad neparaksties,

ja raksti un paraksties, tad nebriinies.

0 0 Atbildēt

Ak jaa runaajotpar eksperimentu, pilniigi iespeejams ka pietiek pirekshpiedzinjai, ja vienkaarshi sagrieziisi stuuri, un uzbeersi - uz vienu pusi spoleet vajadzetu vienam ratam uz otru otram, bet tas notiksies tikai ja buus zem abeim ratiem vienaads segums.

0 0 Atbildēt

Interesanti,no kurienes cilvēkam rodas šitādas muļķības galviņā?

Ja apstāsies uz divvirziena ceļa,kurš uzbūvēts ar palielu slīpumu uz grāvi , ir varbūtība,ka stāvot ceļa labajā pusē izspolēs ātrāk kreisais ritenis, jo mašīnas svars vairāk noslogos labo. Un atkal otrādi.

Karoče, kaut kas tev,modena, ir izlicies.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Ak jaa runaajotpar eksperimentu, pilniigi iespeejams ka pietiek pirekshpiedzinjai, ja vienkaarshi sagrieziisi stuuri, un uzbeersi - uz vienu pusi spoleet vajadzetu vienam ratam uz otru otram, bet tas notiksies tikai ja buus zem abeim ratiem vienaads segums.

PN! man ir aizmugurēja piedziņa

Bet vecajam opelim bija dziļi pofig uz kuru pusi ir pagriezta stūre uzsakot kustību....

Par klaunu tu te esi kluvis teoretiķis ....... es runāju par savu pieredzi

0 0 Atbildēt

Tāpat kā anekdotē par medicīnas profesoru un studenti. Kad bija jāstāsta eksāmenā par locekli (nu,to pašu krāniņu), studente teica, ka- tas ir garens, ieapaļš ķermenis,apmēram 20 cm garš, 15 cm diametrā un pa vidu ir KAULS.

Uz ko profesors bija atbildējis-'''par visu jums taisnība, tā teorētiski varētu būt, bet tas,ka TUR iekšā ir kauls, tas jums būs izlicies''...

Nu vo,modena, tev ir tieši tāpat,tik bez locekļa.

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

WALA rakstīja: Ak jaa runaajotpar eksperimentu, pilniigi iespeejams ka pietiek pirekshpiedzinjai, ja vienkaarshi sagrieziisi stuuri, un uzbeersi - uz vienu pusi spoleet vajadzetu vienam ratam uz otru otram, bet tas notiksies tikai ja buus zem abeim ratiem vienaads segums.

Bet vecajam opelim bija dziļi pofig uz kuru pusi ir pagriezta stūre uzsakot kustību....

Kuš,kuš...šoreiz jau nu toč tu esi sastāstījis,ka Anniņai ir šķērsām....

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Apsveicu taatad klauns ar dibenpiedzinju.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Pie kam droshi vien ja tavam auto nav ne pretbukseeshans nekaadu citu sisteemu varu apsveikt ar to ka ir problemas ar stures un /vai ritenju regulejumu, vai nu arii pac esi lohs (sorry, nevareeju atrast citu apziimeejumu, bet nekaa personiiga) un nejuuti cik sagriezti ir ritenji.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

modena rakstīja:

Kaa tur sauca tos pseido zinaatniekus ??? Vispaar buutu interesanti uzzinaat cilveka profesiju, un skolaa + universitaates vai tamliidziiga iestaadee apguuto priekshmetu klaastu.

Taada sajuuta ka par fiziku un mehaaniku buutu jams lasiijis fantastikas graamataas.

A mosh tieshaam kaads melnais caurums iemeties vinjam tajaa dibengalaa, kursh piedzen tikai labo ratu uzsaakot braukt.

2001 Reģ.: 12.02.2007
0 0 Atbildēt

Un pec parlikšanas noteikt viss panelis čikst un grab,tas jau vairs nau rūpnicas ražojums.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

deksters rakstīja:

modena rakstīja:

Kaa tur sauca tos pseido zinaatniekus ??? Vispaar buutu interesanti uzzinaat cilveka profesiju, un skolaa + universitaates vai tamliidziiga iestaadee apguuto priekshmetu klaastu.

Taada sajuuta ka par fiziku un mehaaniku buutu jams lasiijis fantastikas graamataas.

A mosh tieshaam kaads melnais caurums iemeties vinjam tajaa dibengalaa, kursh piedzen tikai labo ratu uzsaakot braukt.

koro4e pats lohs...

skaties... www.youtube.com/... un pēti - kurš ritenis sāk pirmais griezties un uz kuru tiek nodota lielāka jauda.... cik bar redzēt šiem 4x4 ar visiem krutajiem Traction control - pirmais sāk griezties aizmugurejais labais ritenis, pie tam uz to pārsvārā arī tiek novadīta lielāka jauda... jo viņš girežās ātrāk...

TAk 4to pirms iet NAX! uzraksti pac no kurienes tads gudrs mums esi... un ar kuru punktu jūti visu kas ar tavu autio notiek...

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

WALA rakstīja:

Pie kam droshi vien ja tavam auto nav ne pretbukseeshans nekaadu citu sisteemu varu apsveikt ar to ka ir problemas ar stures un /vai ritenju regulejumu, vai nu arii pac esi lohs (sorry, nevareeju atrast citu apziimeejumu, bet nekaa personiiga) un nejuuti cik sagriezti ir ritenji.

Vari pastāstīt par aizmugurēju riteņu regulējumam klasiskām 940 volvo tiltām... es domāju te daudzi varētu pasmieties....

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Vari pastāstīt par aizmugurēju riteņu regulējumam klasiskām 940 volvo tiltām... es domāju te daudzi varētu pasmieties....

Paklau respect par to ka ir 9-series VOLVO, bet ka pats nezini kaa straadaa diferenciaalji, Sorry.

UN es stradaaju IT nozaree, un ljoti labi zinu ka interneta zinaashanaam ir jaapieiet ar veseliigu skepsi.

Par piemeeru njemot tavus noveerojumus no YouTube, es teiktu taa, tiem 4x4 ir liela iespeejamiiiba ka ir vispaar tilta blokjis (LSD), un principiaali tam stradaa vienas ass 2 rati vienlaiciigi( protams ir starpiiba bet ar aci nesamanaama) un tad nu verkjis stuuree taja virzienaa kur ir sagriezta sture vai kura ir celja sliipums ( un visiem celjiem ir sliipums).

Vareetu tevi uzaicinaat ciemos "paspoleet" ar tavu VOLVO, bet apkaartnee neredzu nvienu vietu kur buutu ledus. Kaut gan mosh varm eskperimenteet uz slapja brugja, taac man te tuvumaa ir.

Vienigaa nelaim ir taa esmu mazliet apslimis, un an sabiedriiba ir diezgan neveelama. Bet ja gribi Riigaa - Valdemaara 120, vai pie Valdmaar ielas Rimi varam satikties un atrisinaat tavu "interesanto pieredzi un secinaajumus.

1 2 3 4 5 6 7 ..9

Lasītākie raksti

Jaunie raksti