smonG rakstīja:
shearer rakstīja:
tu tokš sienāzi ar duru mauc, bet te uz baiku velk...
nu kada shkjirba, ar duru var tapat diviiti atvilkt.
un parad man kaut vienu normalu lapu kur ir sakarigi aprakstits kadu apgjerbu pirkt, cik kas aptuveni maksaa un ka notiek apmacibas. da nav nekaa taada! es ari pirms saku ar moci braukt nesuudu nesapratu kas kur kapec. un jautajumi bija normali, ja es ta saku tad ta ir. 

basta un piiis.
Nja, kā te daļa uzvilkās no tā, ka dāma taisās braukt ar moci
Varu pastāstīt savu pieredzi!
Mācījos Vanagā, no sākuma braukšana pa laukumiņu, kur iemācās izbraukt figūras. Vēlāk, kad jau sanāk normāli, tā dzen uz ielas. Kad esi gatavs, tad uz CSDD.
ģērbt vajadzētu kaut ko plusmīnus siltāku, nekā attiecīgajā laikā ikdienā ģērbies. Obligāti siltas počkas vajag
Kasku dos autoskolas, jo tajā ir iebūvēta rācija, pa kuru Tev nodos komandas kur braukt.
a par moča pacelšanu neuztraucies, es kā nometu savējo, tā vienmēr kāds vīrišķis to paceļ 
smonG rakstīja:
Agnia rakstīja: Nja, kā te daļa uzvilkās no tā, ka dāma taisās braukt ar moci
nau Teu taisnība...
dzimumam ir pilnīga pofigs... bet ja cilvis jau tagad bezpalīdzīgi plāta roķeles, tad ir garām...
a ja tu piemeram tagad izdomatu ka tev vajag moci un tiesibas. tu ko daritu, kam tu prasitu padomu? logjiski ka kadam kas brauc ar moci. jeb tu aizietu uz veikalu un teiktu, man ludzu zabacinjus, zekjites un pirkstainiishus? 

klausies tev ir kautkads problemas man liekas ar to ka vajais dzimums ari grib mizot ar moci un tapec ta cepies 
smonG rakstīja:
shearer rakstīja: klausies tev ir kautkads problemas man liekas ar to ka vajais dzimums ari grib mizot ar moci un tapec ta cepies
šīri, Tu nupat devi iespēju sevi noriet... mēģini domāt PIRMS raksti...
aiztaisi paaksti un pieversies savam darbam 

man jau apnika 

aufwiedersehen, es braucu uz mezhu kamer vel gaish.