Divi sodi, divi dazadi stasti!

vaskins Reģ.: 29.01.2002

Situacija sekojosa:

Ka saka auto ipasnieks ir laimigs divas reizes, auto noperkot un auto pardodot.

Tad nu vakar es pardevu svui auto! Bet stasts par citu:

Stavu pie lodzina ar jau nakamo laimigo ipasnieku un man pazino, Jums ir divi nesamaskati sodi!!! Es- ka ta?????

Tad nu par katru gadijumu atsevisks stasts:

1. Ja esmu vainigs atzistos! T/C Spice~2.ned atpakal sievai vajadzeja uz Hasabanku karti iznemt, man ir mazs delins uz to laiku bija 2.men un 2.ned vecs, negribu smalkak iztirzat iemeslus kadel bernu nevedu autosedekliti bet gan lielajos ratos- autosedelitis ir, bet bernam nedriksteja. Tad luk novietoju auto 2.stava autostavieta pie durvim(invalidu vietas) jo cakars ar tiem lielajiem ratiem ir liels. Noskatijos ka municipali uz mani skatas, bet nu nodomaju, ka vini saprot un devos talak. Atnaku atpakal plaksteris loga!?!

Tad man jautajums - vai policija ir komercorganizacija kurai primarais ir pelnit naudu, vai tomer palidzet pilsoniem. Vareja pienakt un man palidzet iznemt/salikt ratus!!! Pie kam redzeja, kads bija iemesls man staties tur!

Ja atzistu esmu vainigs- sodam formali piekritu!

2.Tad nu atpaklal uz CSDD lodzinu, auto nopirku 05.02.2007. Otrais sods esot par to, ka ar manu masinu esot braukusi 07.02.2007 sitada butne- Gunita Galeniece-Teļnova kods: 291083-11070. Esmu 100% parliecinats ka ar sito auto neviens nav braucis, jo auto nopirku apdauzitu un uzreiz pec parakstisanas aizvedu uz majam, ~1.ned ar darba masinu apbraukaju srotus un sapirku detalas, ari pirms tam auto ka min paris menesus bija nostavejis pie veca ipasnieka pagalma.

Protams laipna darbiniece man piedavaja aizbraukt uz policiju iesniegt iesniegumu un atrisinat situaciju

Bet nu ka saprotiet potencialais pircejs stav blakus un ir gatavs pirkt, atlikt pardosanas procesu- faktiski zudet pirceju

Ta nu samaksaju ari to- 20.00ls

P.S tas nu es ta par to ka gadas

 
1 2 3
Reģ.: 18.04.2024
0 0 Atbildēt

Par ko tad sūdzies tagad??? Par to,ka esi kluins? Ja nespēj bērna ratus sastellēt,ņefig vazāties ar tiem apkārt. Kaut kāds dīvainis-skaidri redzi policiju,skaidri zini,ka pārkāp likumu, bet nē- jāstāv kur nedrīkst. Un ļoti pareizi izdarīja,ka uzlīmēja plāksteri. Vajadzēja kādus 5 uzlīmēt par tīšu darbību,redzot policistus. Nahals.

A par to sodu- aizbrauc un nopērc aptiekā atmiņas uzlabotājus. Vai,ja gribi lētāk, biezpienu. Paspēlē šahu,tas atjauno smadzeņu darbību.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Apskaties draugos.lv:

Gunta Galeniece-Teļno va

(Nogurusho engelju zemee!)

(23)

moš pēc sejas atpazīsi!

DM Reģ.: 14.11.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais gadījums - mums daudziem ir bērni, viens, divi trīs vai vairāk, tas nenozīmē, ka vajag likt auti invalīdu stāvvietā. Ja bija tik liela vajadzība pie tām durvīm ar lielajiem ratiem, pēc ratu sastellēšanas un bērna izņemšanas no auto varēji mašīnu pārdzīt citur (sieva taču bija līdzi)

Otrais gadījums - liekas reāls pārmetiens

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Par gadījumu Nr.1 - kopš kura laika bērna esamība pieskaitāma pie invaliditātes ? Tas tā, vispārīgim, pārdomām... Protams, situācijas mēdz būt dažādas. Nedomāju, ka ja piemēram grūtniecei, kura gaida bērnu, kāds pateiktu ka viņa ir invalīde un viņa par to būtu sajūsmināta. Ja jau redzēji blakus mentus, varēji pienākt un iztāstīt savu "bēdu stāstu" - ka lūk tā un tā, esmu spiests UZ MIRKLI auto novietot invalīdu stāvvietā. A tas ka mazuli pārvadā BEZ krēsliņa - par to vien pienāktos tev sods, kas mērojams 10-x apmērā, salīdzinot ar dzelteno plāksteri.

Par gadījumu nr.2 - no comments, kaut kāda "figņa"... tiešām, varētu skaidroties ar policiju, ja vien pircējs nestāvētu blakus un negaidītu auto papīrus.

spainis Reģ.: 27.04.2006
0 0 Atbildēt

Man pagājušo gadu pirms apskates bij līdzīgi. Pieeju pie lodziņa, šie saka, ka esot nenomaksāts sods un tas jāsamaksā, lai izietu apskati. Es prasu, kam un par ko sods? Sieviete lodziņa otrā pusē atbild, ka sods ir uzlikts Vārds Uzvārds (iepriekšējā mašīnas īpašnieka vārds uzvārds) un uzlikts jūlijā par ātruma pārsniegšanu. Es jamai atbildu, ka no aprīļa tā mašīna ir uz mana vārda un nekāda darīšana ar iepriekšējo īpašnieku man nav. Nu tad lai ejot uz CSDD.

Aizgāju uz CSDD, tur vīriņš bez jebkādiem iesniegumiem un cita čakara, salika ķeksīšus datorā, ka soda man vairs nav un lai braucu uz apskati. Vēl pārjautāja, vai pazīstu mašīnas iepriekšējo īpašnieku, atbildēju, ka nē. Šis tik noteica nu tad labi, man jau tikai bija jāpajautā. Vēl piebilda, ka šādas lažas mēdzot gadīties...

Atrisinājās veiksmīgi

Reģ.: 18.04.2024
0 0 Atbildēt

Kā tas ir-'Otrais sods esot par to, ka ar manu masinu esot braukusi 07.02.2007 sitada butne....'

Kas tas par sodu,ka ar mašīnu kāds brauc?? Kaut ko tu te esi samurgojis, nevainīgais. Uzzini,kas par sodu, kas par pārkāpumu, ar kādu mašīnu braukts un iesūdzi tiesā,ja tā nav taisnība.

Fridrihs Reģ.: 10.12.2002
0 0 Atbildēt

Es par to pašu, par ko Deksters. Par braukšanu ar mašīnu tāpat vien nesoda. Tad jau mentiem nevajadzētu fēnot uz ielām, bet vienkārši sodīt par vienkāršu braukšanu.

Statistika rāda, ka ļoti nospiedošā vairākumā it kā naudas nozagšanas gadījumos no kredītkartes ir vainīgi paši kredīkartes īpašnieki/vīri/sievas/bērni, kas pa miglu pēc laika tomēr atceras, ka kaut kam iedeva savu kredītkarti.

Tā, ka padomā par savu otro sodu vēlreiz.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Piekrītu Deksteram.

Tev ir zināms tās Guntas Galenieces - Teļnovas personas kods. Var uz tiesu mierīgi pieteikumu rakstīt. Lai tad arī Gunta tiesā izskaidro, kā sods radies, ar kādu auto braukusi. Kā liecinieku varētu pieaaicināt attiecīgo ceļu policijas inspektoru, kurš ir stādījis protokolu - lēmumu, pie reizes lūdzot tiesu šo dokumentu izprasīt.

Ja ir iekāriens, tad principā šo jautājumu aptuveni pēc šāda scenārija varētu risināt. A, ja nē, tad krupis ir jānorij un jāsamierinās.

Var arī vienkaºši draugos.lv uzrakstīt, kas un kā. Moš iztiksiet bez nekādiem tiesu darbiem!

martinello Reģ.: 15.03.2003
0 0 Atbildēt

forsh zaķis!

www.draugiem.lv/...

Reģ.: 18.04.2024
0 0 Atbildēt

Tak gan jau tā ir šim kāda bijusī brūte,kurai bij iedevis mašīnu, lai šī aizved nodot pudeles vai bērnu uz Rimi un atstāja, protams, invalīdu stāvvietā. Lai tik pats maksā ja neatceras,kurai mašīnu devis.

Reģ.: 18.04.2024
0 0 Atbildēt

martinello rakstīja: forsh zaķis!

www.draugiem.lv/...

Tāpēc,ka blonda un tīkliņzeķēs? Davai, visi uzrakstam viņai katrs pa vēstuli, kāpēc vaskinu apbižojusi.

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Ja par pirmo, tad bazara nav. Vainīgs esi un maksā. Vispār krīt uz nerva visi šitie, kas invalīdu stajankās parkojas. Protams, menti varēja rīkoties savādāk un kādās ārzemēs droši vien pienāktu un izteiktu brīdinājumu, bet kurš ta nepazīst latvju mentu iedabu

A par otro - man kaut kā vairāk liekas, ka tā ir kaut kāda kļūda datu apstrādē un tā fifa varbūt pat ir ņepričom.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

martinello rakstīja: forsh zaķis!

www.draugiem.lv/...

Tāpēc,ka blonda un tīkliņzeķēs? Davai, visi uzrakstam viņai katrs pa vēstuli, kāpēc vaskinu apbižojusi.

Viņa, tāpat kā superduper mašīnas komplektā ar vadītāju tirgonis no Latgales, nesapratīs, ko šodien tāds apmeklējumu skaits?

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

martinello rakstīja: forsh zaķis!

www.draugiem.lv/...

kas tur forshs??? blonds zirgs i sjo

markelis Reģ.: 13.08.2001
0 0 Atbildēt

par pirmo - nu veciit. kaada tev strapiiba kur ratus izcelt no mashiinas pie durviim vai kur taalaak. a ja tu nevari ratus pa staavvietu gabalinju pastumt - dodies taisnaa celjaa pie gjimenes aarsta lai tev raksta noriikojumu izmekleejumiem varbuut dabuusi invaliditaates grupu kaa bezceriigs distrofikjis.

policistiem buutu jaapaliidz tev rati izcelt. tev kaa vecim un jaunajam teevam nav kauns par to ko uzrakstiiji.

par otro. tas ka tu samaksaaji sodu veel neko nenoziimee. pilniigi mieriigi raksti iesniegumu CP, ka taa un taa sodu samaksaaju sekojoshu pasveerumu deelj, tachu esmu paarliecinaats ka ar manu mashiinu paarkaapums nav veikts, luudzu paskaidrojumus. un atkariibaa no atbildes (a jaatbild viniem buus) skatiisies ko dariit talaak.

kvatra Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

Vai nabadzinsh, beernu ratinjus pat nav speeka salikt un pastumt gabalinju

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

nē nu spices stāvvieta ir tik nenormaali maza, ka nevari pabraukt tālāk no durvīm, kur nav sāspraucās starp mašīnām - lai briivaa vietaa var mieriiig stellēt savus ratus ...

vot besii aaraa tas stulbais ieradums - ka tik tuvaak durviim noparkoties

Reģ.: 18.04.2024
0 0 Atbildēt

subaru rakstīja: nē nu spices stāvvieta ir tik nenormaali maza, ka nevari pabraukt tālāk no durvīm, kur nav sāspraucās starp mašīnām - lai briivaa vietaa var mieriiig stellēt savus ratus ...

vot besii aaraa tas stulbais ieradums - ka tik tuvaak durviim noparkoties

Bet ja cilvēks ir kluins?

niekalbis Reģ.: 04.11.2002
0 0 Atbildēt

Bezpreģels ir invalīdu stāvvietām ir vienkārši ārprātā! Diemžēl izskatās, ka pilsonisko apziņu var palīdzēt veidot tikai un vienīgi nežēlīgi sodi par pārkāpumu. Ar nepacietību gaidu, kad būs kādi 100Ls- ja vien, pateicoties inflācijai, tas nebūs pat mazāk, kā šobrīd 20Ls.

Pašvaldībnieki varētu pat nolikt pa dzeltenvestim pie katras invalīdu P centrā- atpelnītu algu ar uzviju. Bieži sanāk iet gan invalīdu stāvvietu Grēcinieku ielā pie Veselības nama 5- tur invalīdu stāvvietā parasti stāv jau applāxterotie un vēl tikai kandidāti. Brīva vieta pa dienu ir reti kad.

markss Reģ.: 17.12.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

martinello rakstīja: forsh zaķis!

www.draugiem.lv/...

Tāpēc,ka blonda un tīkliņzeķēs? Davai, visi uzrakstam viņai katrs pa vēstuli, kāpēc vaskinu apbižojusi.

Mans ar pacēla viņai reitingu

un vēstuli ar aizrakstīju

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

markss rakstīja:

Mans ar pacēla viņai reitingu

un vēstuli ar aizrakstīju

Padalies ar sīkāku info, kad saņemsi atbildi (ja saņemsi)!

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

niekalbis rakstīja: Bezpreģels ir invalīdu stāvvietām ir vienkārši ārprātā! Diemžēl izskatās, ka pilsonisko apziņu var palīdzēt veidot tikai un vienīgi nežēlīgi sodi par pārkāpumu. Ar nepacietību gaidu, kad būs kādi 100Ls- ja vien, pateicoties inflācijai, tas nebūs pat mazāk, kā šobrīd 20Ls.

Pašvaldībnieki varētu pat nolikt pa dzeltenvestim pie katras invalīdu P centrā- atpelnītu algu ar uzviju. Bieži sanāk iet gan invalīdu stāvvietu Grēcinieku ielā pie Veselības nama 5- tur invalīdu stāvvietā parasti stāv jau applāxterotie un vēl tikai kandidāti. Brīva vieta pa dienu ir reti kad.

nejeedziibas invaliidu staavvietaas jau tkai apspriestas te:

www.iauto.lv/...

prieks, ka dalja sabiedriibas pamazaam saak gariigi atveseljoties

Reģ.: 18.04.2024
0 0 Atbildēt

Es tak ar uzrakstīju,redzēs,ko šī par 'vaskinu' teiks

boliks Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

Kurā vietā var uzzināt vai admin sods ir atcelts.

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

martinello rakstīja: forsh zaķis!

www.draugiem.lv/...

Ideja - moš saliekam te linkus ar foršākajām vecenēm no draugiem lv?

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti