Par ko tad sūdzies tagad??? Par to,ka esi kluins? Ja nespēj bērna ratus sastellēt,ņefig vazāties ar tiem apkārt. Kaut kāds dīvainis-skaidri redzi policiju,skaidri zini,ka pārkāp likumu, bet nē- jāstāv kur nedrīkst. Un ļoti pareizi izdarīja,ka uzlīmēja plāksteri. Vajadzēja kādus 5 uzlīmēt par tīšu darbību,redzot policistus. Nahals.
A par to sodu- aizbrauc un nopērc aptiekā atmiņas uzlabotājus. Vai,ja gribi lētāk, biezpienu. Paspēlē šahu,tas atjauno smadzeņu darbību.
Divi sodi, divi dazadi stasti!
Situacija sekojosa:
Ka saka auto ipasnieks ir laimigs divas reizes, auto noperkot un auto pardodot.
Tad nu vakar es pardevu svui auto! Bet stasts par citu:
Stavu pie lodzina ar jau nakamo laimigo ipasnieku un man pazino, Jums ir divi nesamaskati sodi!!! Es- ka ta?????
Tad nu par katru gadijumu atsevisks stasts:
1. Ja esmu vainigs atzistos! T/C Spice~2.ned atpakal sievai vajadzeja uz Hasabanku karti iznemt, man ir mazs delins uz to laiku bija 2.men un 2.ned vecs, negribu smalkak iztirzat iemeslus kadel bernu nevedu autosedekliti bet gan lielajos ratos- autosedelitis ir, bet bernam nedriksteja. Tad luk novietoju auto 2.stava autostavieta pie durvim(invalidu vietas) jo cakars ar tiem lielajiem ratiem ir liels. Noskatijos ka municipali uz mani skatas, bet nu nodomaju, ka vini saprot un devos talak. Atnaku atpakal plaksteris loga!?!
Tad man jautajums - vai policija ir komercorganizacija kurai primarais ir pelnit naudu, vai tomer palidzet pilsoniem. Vareja pienakt un man palidzet iznemt/salikt ratus!!! Pie kam redzeja, kads bija iemesls man staties tur!
Ja atzistu esmu vainigs- sodam formali piekritu!
2.Tad nu atpaklal uz CSDD lodzinu, auto nopirku 05.02.2007. Otrais sods esot par to, ka ar manu masinu esot braukusi 07.02.2007 sitada butne- Gunita Galeniece-Teļnova kods: 291083-11070. Esmu 100% parliecinats ka ar sito auto neviens nav braucis, jo auto nopirku apdauzitu un uzreiz pec parakstisanas aizvedu uz majam, ~1.ned ar darba masinu apbraukaju srotus un sapirku detalas, ari pirms tam auto ka min paris menesus bija nostavejis pie veca ipasnieka pagalma.
Protams laipna darbiniece man piedavaja aizbraukt uz policiju iesniegt iesniegumu un atrisinat situaciju
Bet nu ka saprotiet potencialais pircejs stav blakus un ir gatavs pirkt, atlikt pardosanas procesu- faktiski zudet pirceju
Ta nu samaksaju ari to- 20.00ls
P.S tas nu es ta par to ka gadas