Lūk kā ir jādarbojas
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Lūk kā ir jādarbojas
Lūk kā ir jādarbojas
Lūk kā ir jādarbojas
Lūk kā ir jādarbojas
tas tipa tagad prikols, ka visi kam nav slinkums šo vēl un vēl... un vēl, un vēl pārkopēs ?!?!?
Sretsked rakstīja: Jums nevajag uz šejieni ??
maps.google.com/...
Ne, ne mums tepat labi. A kas jums tur abiem ar Pirmo garlaicīgi palikās? Ziepes aptrūkās?
maps.google.com/...
Applausi
brmbrmm rakstīja:
maps.google.com/...
Ne, ne mums tepat labi. A kas jums tur abiem ar Pirmo garlaicīgi palikās? Ziepes aptrūkās?
Ej labāk Latvijas IKP cel nevis ziepes skaiti. Ofisplanktona un koe-kakeru mums te pa pilno.
Pacilsi IKP – bus prieks mammai, tētim un Valčam…
Tā jādarbojas www.delfi.lv/...
batka rakstīja: www.apollo.lv/...
Sveitam jauna izdevība
pretkrīzes lohotrons
The Board of Directors and the International Promotion Department of Euro Millions Intl wishes to congratulate you on your success for being one of our lucky prize winners of €735,110.17 (Euro) in our NEWYEAR CRISIS SOLUTION PROMO. This notice will come to you as a surprise, the results of the 2009 electronic online email sweepstakes is out, and your email ID won ?735,110.17(Euro) in category 2A, attached to Qualification Number EF/2709/EUSA and lucky winning Number 25/33/36/38/42/6/7
This is a program aimed to help families with the current Global crisis and aimed also at encouraging Internet users, hence no ticket sold. We request you pay attention to this notice and follow, the Steps and conditions below to claim your prize. To file for your claim contact the appointed paying finance agent on the telephone number and email given below.
Kaut kā ar tekstu ka tālāk viss bezmaksas.... rada aizdomas....
Spriežot pēc visa atkal dzīvē nācies sastapties ar lohatronu.
Tipa uzmācās man te k-kad Key Promotions kompānija ar jautājumiem par ceļošanu utml. telefoniski, un tā starp citu piebilda ka ir iespējams vinnēt kaut kādas balvas - VVZ kādas - neatceros.
Pēc laiciņa zvana tipa - piedalījāties tāda un tāda konkursā. Jā. NU tad apsveicam esat ieguvis balvu, tikai vēl nav zināms kādu, tipa pulkstenis, televizors un tur vēl kaut kādu figņu sauca. Jāierodas Radisson SAS kur tikšot veikta izloze.
Mazliet pabrauzēju internetu - intresantas lietas par šo kompāniju atradu DELFos, bet nu ja kādam nav slinkums pats var izlasīt.
Un ja nafig nav ko daºīt un vēlaties iegūt kādu jaunu pieredzi par to kā cilvēķus čakarē laipni lūgti rītdien ierasties Radisson SAS pie amdinistrācijas un paklausīties ko tur kadri teiks - un varbūt arī kaut ko vinnēsit.
P.S. cita starpā diezgan savdabīgs pasākums, ka obligati jāierodas ar savu otru pusīti.
WALA rakstīja: Spriežot pēc visa atkal dzīvē nācies sastapties ar lohatronu.
Tipa uzmācās man te k-kad Key Promotions kompānija ar jautājumiem par ceļošanu utml. telefoniski, un tā starp citu piebilda ka ir iespējams vinnēt kaut kādas balvas - VVZ kādas - neatceros.
Pēc laiciņa zvana tipa - piedalījāties tāda un tāda konkursā. Jā. NU tad apsveicam esat ieguvis balvu, tikai vēl nav zināms kādu, tipa pulkstenis, televizors un tur vēl kaut kādu figņu sauca. Jāierodas Radisson SAS kur tikšot veikta izloze.
Mazliet pabrauzēju internetu - intresantas lietas par šo kompāniju atradu DELFos, bet nu ja kādam nav slinkums pats var izlasīt.
Un ja nafig nav ko daºīt un vēlaties iegūt kādu jaunu pieredzi par to kā cilvēķus čakarē laipni lūgti rītdien ierasties Radisson SAS pie amdinistrācijas un paklausīties ko tur kadri teiks - un varbūt arī kaut ko vinnēsit.
P.S. cita starpā diezgan savdabīgs pasākums, ka obligati jāierodas ar savu otru pusīti.
Man ar jamie zvanīja, tikai pēc tam, kad atbildēju negatīvi uz pirmo jautājumu, vai pēdējā gada laikā esmu kaut kur ceļojis, šie pateica paldies un ar to "aptauja" beidzās! Ar likās kaut kas neriktīgs!
Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) vērsušies vairāki patērētāji, kas pēdējā laikā ir parakstījuši līgumus ar kompāniju SIA Key Promotions par izmitināšanas pakalpojumiem, tādēļ iestāde aicina uzmanīties, slēdzot līgumus ar šo kompāniju.
Key Promotions piedāvā iespēju pavadīt četrām personām septiņas diennaktis kādā no piedāvātajiem kūrortiem .
Kā skaidro PTAC, patērētājiem radušās bažas par uzņēmēja godprātīgumu, jo, pūloties rezervēt apartamentus, ar uzņēmumu ir grūti sazināties, tāpat arī daudzi līguma punkti ir noformulēti pārāk vispārīgi un nekonkrēti, kas var radīt neskaidrības par līguma priekšmetu un tā izpildes termiņu. Savukārt pēc līguma noslēgšanas izrādās, ka piedāvātie īpašumi un viesnīcas neatbilst piecu zvaigžņu kategorijai, bet ir divu un trīs zvaigžņu mitekļi.
Pēc patērētāju sniegtās informācijas, ierastā uzņēmuma prakse esot šāda: patērētāji tiek sazvanīti un uzaicināti uz prezentāciju, kas parasti notiek viesnīcā. Prezentācijas laikā tiek reklamētas izdevīgas iespējas iegādāties izmitināšanas pakalpojumu dažādos kūrortos, piemēram, Kanāriju salās, uz septiņām dienām četriem cilvēkiem. Laika periods, kurā iespējams saņemt pakalpojumu, ir 2009.-2012.gads.
PTAC ir vērsušies vairāki patērētāji, kas jau ir noslēguši līgumus, taču pēc tam, atrodot negatīvas atsauksmes gan par kompāniju, gan arī par piedāvātajām mītnēm, vēlējušies lauzt līgumu un atteikties no pakalpojuma, tomēr tas izrādījies apgrūtinoši.
Patlaban PTAC veic līguma noteikumu izvērtēšanu, īpašu uzmanību pievēršot līgumsodu veidošanas principiem, kas ir, sākot no 350 eiro par līguma laušanu. Savukārt patērētājiem tiek ieteikts apsvērt, vai patiešām viņi vēlas un ir nepieciešams apmeklēt prezentāciju, ļoti rūpīgi izvērtēt pakalpojuma pirkuma nepieciešamību, kā arī nesteidzīgi un rūpīgi izlasīt līguma noteikumus pirms tā parakstīšanas, arī gadījumos, ja tiek izdarīts spiediens no prezentācijas rīkotāju puses. Tāpat patērētājiem iesaka pievērst uzmanību līguma pielikumiem, kur ir norādīta informācija par it kā cenā iekļautajām ekskursijām. Šī informācija ir norādīta tikai informatīvos nolūkos un tas nenozīmē, ka šīs ekskursijas patiešām tiks nodrošinātas, brīdina PTAC.
Konsultācijas var saņemt, zvanot pa PTAC konsultāciju tālruni 65452554 vai rakstot e – pastu uz patc@ptac.gov.lv , piebilst iestāde.
a tev zapadlo iet tautās ar deksteru?
Pirmais rakstīja:
a tev zapadlo iet tautās ar deksteru?
Deksteru jau nevar ņemt līdzi vēļ aizies neceļos.
Bet tu Pirmais gan tāda solīda ar tevi gan varētu
Sretsked rakstīja:
Man patik iet neceļos
WALA, ieliec savu bildi, varbūt varam ar iet. Tev kleita ir ?
Nav man kleitas, un arī špiļku nav, tā kā vienīgi ja pats par bābieti iesi. Bet ja tev nav špiļku, vai aºī pareizo zābacinu, tad es nemaz neiešu ar tevi
izskatās populārs pasākums!
man arī aicināja pēc balvas, kādu nedēļu zvanījās, bet tākā prezentācija notiekās pa dienu , tad nu neaizgāju. teicu lai manu TV atdod bērnu namam
brmbrmm rakstīja:
WALA rakstīja: ...
Man ar jamie zvanīja, tikai pēc tam, kad atbildēju negatīvi uz pirmo jautājumu, vai pēdējā gada laikā esmu kaut kur ceļojis, šie pateica paldies un ar to "aptauja" beidzās! Ar likās kaut kas neriktīgs!
Man precīzi tāpat.
STALINS rakstīja:
brmbrmm rakstīja:
WALA rakstīja: ...
Man precīzi tāpat.
man domāt vaidzētu būt otrādāk.... ja ja es esmu ceļojis, tad man tādu tuftu iesmērēt vajadzētu būt grūti
vai arī ja es vēl šogad neesmu braucis, tad kakraz gribu pirkt no viņiem to "pakalpojumu"
njā..
Pirmais rakstīja:
man domāt vaidzētu būt otrādāk.... ja ja es esmu ceļojis, tad man tādu tuftu iesmērēt vajadzētu būt grūti
vai arī ja es vēl šogad neesmu braucis, tad kakraz gribu pirkt no viņiem to "pakalpojumu"
Es domāju ka atslēga šôreiz bija tā ka tās aptaujas vidū ir iepīts jautājums par to cik apmēram izmaksāja jūsu patreizējasi ceļojums. Tā kā īpašī neiedziļinoties arī atbildēju uz šô jautājumu - domāju ka tas ir bija viens nobūtiskiem faktoriem "balvas iegūšanai".
My dear,
Ceru, ka mans lūgums iepazīties well.I cenšas piedāvāt Jums, lai manu mirušo klientu mantinieks par savu banku, lai atbrīvotu viņa glabājas fonda mūsu priekšrocības, jo jūs nesa pats pēdējais name.I dos Jums vispusīgu detalizēti response.Contact man ar ( nbrough@uku.co.uk" target="_new">dnbrough@uku.co.uk ) +447035998438
7 CEMEPKA www.7ka.lv/... - Informative portal - Mail Server - News - Video - Games.
megalohatrons