Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

megalohatrons

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

ja TAS ir domāts par atbraukšanu, tad maz ticams, bet tā TAS daļa, kas attiecas uz to brīnumu lauku ir ļoti pat reāla, ja viņs atbrauks

nedomāju, ka jamais skries sūdzēties kādam

Būtu prikolīgi mudakam pateikt lai no Rīgas lidostas dodas teiksim uz V-pili vai kaut kā tā

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Pirmais rakstīja:

ja TAS ir domāts par atbraukšanu, tad maz ticams, bet tā TAS daļa, kas attiecas uz to brīnumu lauku ir ļoti pat reāla, ja viņs atbrauks

nedomāju, ka jamais skries sūdzēties kādam

Būtu prikolīgi mudakam pateikt lai no Rīgas lidostas dodas teiksim uz V-pili vai kaut kā tā

prikolīgāk viņu būtu āliņģī peldināt kautkur latgalē, vencpilī nav pat sniega

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

`man gal liekas, ka pat deksters diezvai tic, ka tas viņa ID nav salikts fotošopā no internetā pieejamās unfas un bildītes

www.lambbuilding.co.uk/...

tieši tādēļ viņa konta numurs būt N-reiz vērtīgāks

Tipa ar paziņojumu ka es tūdaļ pāraskaitu un jau rīt varēs saņemt, un tur bla bla !!!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Pirmais rakstīja:

`man gal liekas, ka pat deksters diezvai tic, ka tas viņa ID nav salikts fotošopā no internetā pieejamās unfas un bildītes

Tipa ar paziņojumu ka es tūdaļ pāraskaitu un jau rīt varēs saņemt, un tur bla bla !!!

bet Pirmais taču skaitās jau samaksājis..

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

WALA rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Nu tad ja puika nesaņems, tad varēs izmēģīnāt šādu variantu

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

Nu tad ja puika nesaņems, tad varēs izmēģīnāt šādu variantu

0 0 Atbildēt

a nez kāds varētu iemesls kādeļ šams spertos uz LV..

0 0 Atbildēt

domāju, ka visticamāk džeks sēž cietumā..

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: domāju, ka visticamāk džeks sēž cietumā..

tas man ienāca prātā atceroties Dž. Grišama romānu - Brālība

0 0 Atbildēt

bērna bilde joprojām nav atsūtīta - nupat dabūju šito

Dear Pirmais,

I am becoming nervous.

Like i said over the phone,send to me the below information used in depositing the court requisite fees if you made the payment.

Senders Name: ?

Receivers Name: ?

MTCN or CONTROL NO ISSUED: ?

AMOUNT SENT: ?

I hope to hear from you asap.We are derailing from the original agreement and i hope it does not cost us failure.Be fast to enable me proceed to the court and obtain the legal papers intact.

Yours Sincerely,

Barr D.Darnbrough Esq.

0 0 Atbildēt

vai tad nevari sacertēt to viņam vajadzīgo info?

0 0 Atbildēt

aizsūtīju

kontroles numuram gan jābū 10 ciparu, teikšu, ka kļūdījos

interesantākais ir tas, ka nauda bija jāsūta džesikai

destination: london united kingdom

receiver first name : barister

receiver last name: daniel

receiver address: london united kingdom

sender first nameirmais

sender last name: puika

sender address: tresha kaste zem tilta 12-4

date 05/10/09

amount: 1300

total amount: 1375

operator number: 224

money transfer control number: 371007459

0 0 Atbildēt

Ai nu tak skaidri un gaiši jāpasaka, ka neko no WU nosaproti, un ka esi iemācījies pārvest naud bankā uz kontu, tipa izpalīdzīgas tantes bankā visu sadara, a tipa te Latvijas Pasts - tāda padomju laika atrauga, nelaipni, nevar paskaidrot utt. utjpr.....

Vari pateikt priekšā ka esi gatavs "pārvest" naudu arī cilvēķam kuram jams uzticas ...

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Ai nu tak skaidri un gaiši jāpasaka, ka neko no WU nosaproti, un ka esi iemācījies pārvest naud bankā uz kontu, tipa izpalīdzīgas tantes bankā visu sadara, a tipa te Latvijas Pasts - tāda padomju laika atrauga, nelaipni, nevar paskaidrot utt. utjpr.....

Vari pateikt priekšā ka esi gatavs "pārvest" naudu arī cilvēķam kuram jams uzticas ...

un ko tu ar to kontu darīsi?

p.n.

krājbanka un hipobanka arī strādā ar vesternu

viņs man teica, ka jātaisa man cita pastkaste, jo šitajā kāds var ielīst... moš kāds vēlas papiedurties

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nu kad apniks ar to kadru čakarēties, tad vari uzrakstīt ka šim dokumentam ir acīmredzamas viltojuma pazīmes, kas izpaužas kā paraksta un zīmoga viltošana. Neviens paraksts nav ar vienāda resnuma līniju un līnija nesākas un nebeidzas ar taisnu malu. Pēc Lielbritānijas likumiem par dokumentu viltošanu viņš var ielidot uz kūrortu ar rūtainu sauli uz gadiem 5 kā minimums un vēl dabūt uz kakla desmitkārtīgu parādu no uzrakstītās summas.

Pret zīmogiem un ģērboņiem briti izturas ar īpašu pietāti…

0 0 Atbildēt

Ja jams kadrs grib kādu apčakarēt tad lai iemācās no sākuma ar fotošopu strādāt (sliktākā gadījumā ar Corel Photo Paint). Un vēl pirms velk ar peli parukstu lai ierauj gramus 150 visīti moš džekam sanāks arī ticams paraksts…

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja: Nu kad apniks ar to kadru čakarēties, tad vari uzrakstīt ka šim dokumentam ir acīmredzamas viltojuma pazīmes, kas izpaužas kā paraksta un zīmoga viltošana. Neviens paraksts nav ar vienāda resnuma līniju un līnija nesākas un nebeidzas ar taisnu malu. Pēc Lielbritānijas likumiem par dokumentu viltošanu viņš var ielidot uz kūrortu ar rūtainu sauli uz gadiem 5 kā minimums un vēl dabūt uz kakla desmitkārtīgu parādu no uzrakstītās summas.

Pret zīmogiem un ģērboņiem briti izturas ar īpašu pietāti…

fišaka ir apstāklī, ka tā nav dokumentu viltošana..... neviens no dokumentiem reāli dabā pat neizskatās līdzīgs, viņs spiež uz to, ka es nezinu kādiem tiem dokumentiem jābūt un ir kautko smuku uzzīmējis

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: …neviens no dokumentiem reāli dabā pat neizskatās līdzīgs, viņs spiež uz to, ka es nezinu kādiem tiem dokumentiem jābūt un ir kautko smuku uzzīmējis

Lai zīmēt iemācās ar brīvu roku… Moš tad arī kāds noticēs…

Paraksts ir tāda parodija…

Karoč džekam vēl gadi divi jāmācās intensīvi ar šopu strādāt un jātrennē roka, lai netrīc

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: www.nsnf.times.lv/...

tiesas lēmums tiem, kam slinkums kopēt

šeit savādāka veidlapa....

blogs.zdnet.com/...

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Pirmais rakstīja: …neviens no dokumentiem reāli dabā pat neizskatās līdzīgs, viņs spiež uz to, ka es nezinu kādiem tiem dokumentiem jābūt un ir kautko smuku uzzīmējis

Lai zīmēt iemācās ar brīvu roku… Moš tad arī kāds noticēs…

Paraksts ir tāda parodija…

Karoč džekam vēl gadi divi jāmācās intensīvi ar šopu strādāt un jātrennē roka, lai netrīc

viņs taču nav vainīgs, ka tas praiders tiesā nemāk normāli parakstīties

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Pirmais rakstīja: www.nsnf.times.lv/...

tiesas lēmums tiem, kam slinkums kopēt

šeit savādāka veidlapa....

blogs.zdnet.com/...

neģers toč nepārzin tiesas veidlapas...

www.benadir-watch.com/...

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: viņs taču nav vainīgs, ka tas praiders tiesā nemāk normāli parakstīties

Advancētā tiesa… Jāparakstās elektroniski ar fotošopa brašu un peli …

Aizsūti šamajam kāda izskatās īstā veidlapa un piestādi šamajam rēķinu lai apmaksā avansā lasītprasmes un fotošopa kursus…

0 0 Atbildēt

Nē zini kas jādara- jāaizsūta šim infa ka pie summām virs 1 mio latu visi darījumi veicami teiksim caur Latvijas Banku, un visām veidlapām ir jābūt notariāli apstiprinātām un tulkotām.

N karoč kaut ko puslīdz ticamu, bet tādu kas liktu kadram vēl krietni papūlēties.

0 0 Atbildēt

… jā un lai veiktu pārskaitījumu un tas būtu ticams un drošs ir nepieciešama iemaksa no viņa 10% apmērā (tā teikt vietējais darījuma nodoklis), kuru tu pēc tam pieskaitīsi klāt pie summas…

0 0 Atbildēt

tobiš ar viņu metodēm pret viņiem pašiem …

Lasītākie raksti

Jaunie raksti