turbopiile rakstīja: a varbūt tas džeks ir patiesība maskējies kāds no iauto publikas
vienīgais, kurš to varētu ir deksters, nopircis anglijas zelta zivi.... bet tas pajolis vispār nerunā inglišā
turbopiile rakstīja: a varbūt tas džeks ir patiesība maskējies kāds no iauto publikas
vienīgais, kurš to varētu ir deksters, nopircis anglijas zelta zivi.... bet tas pajolis vispār nerunā inglišā
uupis rakstīja:
turbopiile rakstīja: nez par ko ar šitadu var runāt viens otra balsi baudījāt?
es ar ar tādu nigeri būtu stundu runājis kamēr šamam pacietība (kredīts) beidzās .....
nu katram taču roka jāpieliek lai visa tādu nigeru iekrāptā naudiņa aiziet telefona kompānijām
Lai aizietu uz pastu un dabūtu WU blanku kuru aizpildīt es esmu par slinku. Bet ja kādam tam pietiek pacietības tad cepuri nost…
vispār interesanti fakti
viss internets ir pilns ar šitādu scameru storijiem, pat uz westernuniona maksājuma papīra ir lieliem burtiem uzrakstīts "BE CAREFUL WHEN STRANGERS ASKS YOU TO SEND MONEY"
uttttt. bet tāpat atrodas visādi deksteri, kas nepalaiž garām "vienreizēju izdevību"
ķipa tos pārējos apkrāpa, bet nu es gan esmu trāpījis uz īsta nosprāguša latviešu miljonāra vārdā Bendiks
a tas nigers pat ir latvijai speciālu epasta kasti uztaisījis un pacenties gūglē iztulkot ķipa latviski....
Sviestcs vispār caur to gūgli arī sarakstās ar tiem pamuļķa nigeriem
viņi šim nezvana....
uupis rakstīja: Lai aizietu uz pastu un dabūtu WU blanku kuru aizpildīt es esmu par slinku. Bet ja kādam tam pietiek pacietības tad cepuri nost…
gāju alfā garām pastam un paņēmu
tās sarunas ir interesantas....- balss intonācijā var nojaust kā viņam gājis ar citiem klientiem.... reiz jamais jau sarunas sākumā bija ritīgi izbesīts... trešo reizi atkārtojot vienu un to pašu
a ja palasa avīzes, tad pat latvijā ir atradusies viena dvēselīte, kas mēģinājusi pārdot mašīnu kautkādam smukam nigeram no ziloņkaula krasta
mašīna maksāja 10000.... www.db.lv/...
vai tikai apkrāptais autopārdevējs nav mācījies rīgas biznesa skolā www.rbs.lv/...
Pirmais rakstīja:
es tak saku, es visu laiku kautko nesaprotu, nemāku utttt, viņs man visu stāsta un tikai saka lai maksāju
nu? šis vel cer?
Pirmais, savam ostapiņam labrīt pateici?
turbopiile rakstīja:
Pirmais rakstīja:
es tak saku, es visu laiku kautko nesaprotu, nemāku utttt, viņs man visu stāsta un tikai saka lai maksāju
nu? šis vel cer?
vakar nezvanīja.... suka bļē.... laikam vēl nav bijis vesternuinon ofisā un atklājis, ka manā aizsūtītajā numurā trūkst viena cipara
aizsūtīju lai šis pasteidzās, ka es raizējos par saviem ļimoniem
P.S. iesaku Tev palasīt Grišamu, ļoti iedvesmojosi šādiem prikoliem
You have won ,One Million Pounds on UK online promo!
Contact the online claims agent for
collection.
Name:Mr.Marvel Mark
Tell: +447024039995
Email: marvel_mark01@9.cn
send Your Personal Infomation
1. Full Names: _____2. Address: ____3. Age: ___4. Sex: ___5. Marital Status:
____6. Occupation: ____7. Phone numbers: ____8. Fax number: ______9. Country:
Mrs Christiana Criswell (Co-ordinator)
Pirmais rakstīja: aizsūtīju lai šis pasteidzās, ka es raizējos par saviem ļimoniem
Tagad varēsi zvanīt pats… Tev neviens nezvanīs …
Ozz
Galerija
06.10.2009 15:28
tie nebija angļi bet jaunie krievi
======================
Shitas aniitis saknjojas veel laikos, kad nekaadi jaunie krievi veel i padomaa nebija
uupis rakstīja:
Pirmais rakstīja: aizsūtīju lai šis pasteidzās, ka es raizējos par saviem ļimoniem
Tagad varēsi zvanīt pats… Tev neviens nezvanīs …
Viņš taču netiek klāt naudai. Lai zvana,
Pirmais rakstīja: Viņš taču netiek klāt naudai. Lai zvana,
Bet ja viņš netiek klāt savai naudai tad tu netiksi klāt saviem ļimardiem…
oo skat kas man atnācis no paša onkuļa Googles:
From: Google Promotion Award Team.
Reply-To: ir.andreasgeorgetown@gala.net" target="_new">sir.andreasgeorgetown@gala.net
To: WALA
Subject: Notification Date: 07/10/2009
Date: Wed, 7 Oct 2009 23:39:13 +0300
Google Incorporation.
Stamford New Road,
Altrincham Cheshire,
WA14 1EP
London,
United Kingdom.
Winning No: GUK/877/798/2009
Ticket No: GUK/699/33/2009
Notification Date: 07/10/2009
GOOGLE ANNIVERSARY WINNING NOTIFICATION.
We wish to congratulate you once again on this note, for being part of our winners selected this year. This promotion was set-up to encourage the active users of the Google search engine and the Google ancillary services.
Hence we do believe with your winning prize, you will continue to be active and patronage to the Google search engine. Google is now the biggest search engine worldwide and in an effort to make sure that it remains the most widely used search engine, we ran an online e-mail beta test which your email address won £950,000.00 {Nine Hundred And Fifty Thousand Great British Pounds Sterling}
We wish to formally announce to you that you have successfully passed the requirements, statutory obligations, verifications, validations and satisfactory report Test conducted for all online winners.
A winning cheque will be issued in your name by Google Promotion Award Team, You have therefore won the entire sum of £950,000.00 {Nine Hundred And Fifty Thousand Great British Pounds Sterling} and also a certificate of prize claims will be sent along side your winning cheque.
Sir Andreas Georgetown.
Foreign Transfer Manager
Google Promotion Award Team
Email: ir.andreasgeorgetown@gala.net" target="_new">sir.andreasgeorgetown@gala.net
Fax: +44 (0) 7679 18722
You are advised to contact your Foreign Transfer Manager with the following details to avoid unnecessary delay and complications:
VERIFICATION AND FUNDS RELEASE FORM.
(1) Your contact address.
(2) Your Tel/Fax numbers.
(3) Your Nationality/Country.
(4) Your Full Name.
(5) Occupation/Company.
(6) Age/Gender.
(7) Ever won an online lottery?
The Google Promotion Award Team has discovered a huge number of double claims due to winners informing close friends relatives and third parties about their winning and also sharing their pin numbers. As a result of this, these friends try to claim the lottery on behalf of the real winners. The Google Promotion Award Team has reached a decision from headquarters that any double claim discovered by the Lottery Board will result to the canceling of that particular winning, making a loss for both the double claimer and the real winner, as it is taken that the real winner was the informer to the double claimer about the lottery. So you are hereby strongly advised once more to keep your winnings strictly confidential until you claim your prize.
Congratulations from the Staffs & Members of the Google interactive Lotteries Board Commission.
Sincerely,
Dr. Donald Lloyd.
Google Promotion Award Team.
##############################
Bet nu sit mani nost es nekādi nesaprotu kādēļ oficiālai Google personai ir atpakaļadrese ar @gala.net - es laikam stulbs
Oi jopcik es izrādās pat 3 x esmu kaut ko no googles vinnējis.
Tagad domāju - kā viņi uzzināja manu e-pasta adresi un kā uzzināja ka es kaut kādi noteikumiem kvalificējos
Laikam viņiem sistēma gļuko
sistēmaadministratoriem pie ka paliek spams iespējas kļūt par visuma īpašniekiem. .
turbopiile rakstīja: sistēmaadministratoriem pie ka paliek spams iespējas kļūt par visuma īpašniekiem. .
No sākuma lai sapērk zemesgabalus uz mēness un tad lien tālāk uz piena ceļa…
Bik izskataas peec "Google Overseas (Nigeria) Research & Development"
es uzoprasiju kur ir mana nauda
šis atbildēja:
Kind Attn,
There is no need to be playing with this transaction.Remember the court has your details and i intend to tell them you were trying to claim the funds of my late client when you are not his relative.
I hope you know the consequences of your act.
You will be kept posted soon if you do not correct this act.
Yours Sincerely,
Barr D.Darnbrough Esq.
megalohatrons