Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

megalohatrons

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

izskatās, ka vairs nesūtīs

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tev jāsaka, ka tev nesastādīs problēmas pierādīt ka tu esi viņa radinieks, taču pajautā čeku par tevis pārskaitīto naudu kas bija domāta tiesu , vai kā tur izdevumiem !!!

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Un galvenais tagad nikni bombardēt un prasīt ļimardus kopā ar bērna bildi. Plēst drēbes ka naudu pārskaitīji un kāpēc nekas nenotiek. Citādāk brauksi ar kindžālu pie viņa, jo mums ir spēcīga musulmaņu ticība un visa klana atbalsts atdabūt likumīgi mantoto naudu…

0 0 Atbildēt

vēl viens nasing spešle

www.apollo.lv/...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Tev jāsaka, ka tev nesastādīs problēmas pierādīt ka tu esi viņa radinieks, taču pajautā čeku par tevis pārskaitīto naudu kas bija domāta tiesu , vai kā tur izdevumiem !!!

piķis bija jāsūta pa taisno tiesai

0 0 Atbildēt

aizsūtīju lai painformē mani kas un kā

šis atbildēja:

Kind Attn,

I am not happy with your behavior.

The court verdict remain open until i apply for a

cancellation which will warrant a charge on my behalf.I

will advise you forward to me the payment details if you

really deposited the fees.

If you do not i will appreciate you inform me to enable

me apply for a cancellation and search for another Latvian

citizen to assist me receive these funds.

Yours Sincerely,

Barr D.Darnbrough Esq.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

WALA rakstīja: Tev jāsaka, ka tev nesastādīs problēmas pierādīt ka tu esi viņa radinieks, taču pajautā čeku par tevis pārskaitīto naudu kas bija domāta tiesu , vai kā tur izdevumiem !!!

Ja vien tā nav 10-tā tiesa, tad pretī jābūt kādam oficiālam papīram, ºēķinam, vai kam tādam

0 0 Atbildēt

aizsūtīju viņam, ka man ir aizdomas, ka viņš sazinās vēl ar kādu latvijā lai dabūtu MANU naudu, jo "Kind Attn" nav mans vārds

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: aizsūtīju viņam, ka man ir aizdomas, ka viņš sazinās vēl ar kādu latvijā lai dabūtu MANU naudu, jo "Kind Attn" nav mans vārds

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Ja vien tā nav 10-tā tiesa, tad pretī jābūt kādam oficiālam papīram, ºēķinam, vai kam tādam

bļā, bu es tak visu jau esmu uzrakstījis iepriekš! kas tu tāpat kā deksters māki tikai rakstīt?

reku tak tiesas lēmums

www.nsnf.times.lv/...

0 0 Atbildēt

tas nigers vairs man nezvana, laikam būs jāaizsūta viņam, ka es braukšu pirmdien uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā apspriest visas lietas tet-a-tet

0 0 Atbildēt

nav londonā kāds čomaks, kurš varētu uzzvanīt viņam ar UK kodu un pateikt, ka ir Tavs advokāts un grib Tavā vārdā ar viu tikties?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

bļā, bu es tak visu jau esmu uzrakstījis iepriekš! kas tu tāpat kā deksters māki tikai rakstīt?

reku tak tiesas lēmums

www.nsnf.times.lv/...

Jā jopcik laikam kā Deskters Kamēr storijs iet uz beigām jau vairs sākumu neatceros ( pa vidu jāstrādā va zinies).

Lai tik Pirmais gatavo radniecības dokumentu paketi, tad "advokātu" ar krievisku akcentu ieks Londonas sameklēsim

modena Reģ.: 03.09.2003
0 0 Atbildēt

es tava vieta šo aizsūtītu tam Daniel Darnbrough.... ja jau viņš ir specs kriminālistikā... tad lai paspēle ar to lohu....

0 0 Atbildēt

modena rakstīja: es tava vieta šo aizsūtītu tam Daniel Darnbrough.... ja jau viņš ir specs kriminālistikā... tad lai paspēle ar to lohu....

fiška ir apstāklī, ka tam loham neko jau reāli nevar piesiet

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

modena rakstīja: es tava vieta šo aizsūtītu tam Daniel Darnbrough.... ja jau viņš ir specs kriminālistikā... tad lai paspēle ar to lohu....

bet jautrība?

pie tam gan jau brits kaut ko izdomas.... varbūt...

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Pirmais rakstīja:

bet jautrība?

pie tam gan jau brits kaut ko izdomas.... varbūt...

kāpēc viņam kautkas būtu jāizdomā? viņš strādā advokātu kantorī pie žīda.... vienīgais brīdis, kad viņš kautko izdomā ir brīdis, kad viņš klientam izraksta rēķinu

un šitādi nogeri, kas sola visiem latviešiem pa 15 ļimoniem tur nevienu neinteresē.... tas ir apmēram tāpat, kā latvijā nevienam pašvaldības mentam neinteresē rīgas tirgus spīķeri apčurājušais bezpajumtnieks bet ja to bomzi saģērbj smukā ancukā un tad jamais urinē, tad uzreiz ir klāt tas menc

0 0 Atbildēt

aizsūtīju tam nigeram, ka es nākamnedēļ braucu uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā, ienesīšu western union maksājuma dokumentu

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: aizsūtīju tam nigeram, ka es nākamnedēļ braucu uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā, ienesīšu western union maksājuma dokumentu

kur ir birojs? ja noturēsies 4 nedēļas atvedīšu tev UK karti.. varesi viņam zvanīt...

0 0 Atbildēt

modena rakstīja:

Pirmais rakstīja: aizsūtīju tam nigeram, ka es nākamnedēļ braucu uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā, ienesīšu western union maksājuma dokumentu

kur ir birojs? ja noturēsies 4 nedēļas atvedīšu tev UK karti.. varesi viņam zvanīt...

www.lambbuilding.co.uk/...

negribu es viņam zvanīt, nav kas par to samaksā

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

da naff tāda īstaa Daniela Dārnboro...

wiss tas lambbuilding mājas puslapis ir uzcepts dēļ lohiem kas gūglē ierakstit māk

0 0 Atbildēt

iespējams....

moš paprasi saviem angļiem lai aiziet paskatās

0 0 Atbildēt

Nu nez pasākums izskatās pietiekami īsts, un arī dažādas tipa "zaļās lapas" uzrāda atbilstošu šīs ēkas adrese, kontaktus un nodarbošanās veidu

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

ēkā ir miļons pastkastīšu un tikai viena no tām pieder tai firmelei kas itkā nodarbina to dārnboro

0 0 Atbildēt

neņemšos spriest, tācu cik man zināms pat lielai firmai pilnīgi pietiek ar vienu pastkastīti, ja tā atrodas vienā adresē, un šī nemaz nav liela firma - mazs advokatu kantorelis. Tipa Barristers ir kaut kādi īpaša advokātu kategorija, kas specializējas ļoti šaurā "virzienā" (nezinu kā LViski notulkot)

Lasītākie raksti

Jaunie raksti