izskatās, ka vairs nesūtīs
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
izskatās, ka vairs nesūtīs
Tev jāsaka, ka tev nesastādīs problēmas pierādīt ka tu esi viņa radinieks, taču pajautā čeku par tevis pārskaitīto naudu kas bija domāta tiesu , vai kā tur izdevumiem !!!
Un galvenais tagad nikni bombardēt un prasīt ļimardus kopā ar bērna bildi. Plēst drēbes ka naudu pārskaitīji un kāpēc nekas nenotiek. Citādāk brauksi ar kindžālu pie viņa, jo mums ir spēcīga musulmaņu ticība un visa klana atbalsts atdabūt likumīgi mantoto naudu…
vēl viens nasing spešle
WALA rakstīja: Tev jāsaka, ka tev nesastādīs problēmas pierādīt ka tu esi viņa radinieks, taču pajautā čeku par tevis pārskaitīto naudu kas bija domāta tiesu , vai kā tur izdevumiem !!!
piķis bija jāsūta pa taisno tiesai
aizsūtīju lai painformē mani kas un kā
šis atbildēja:
Kind Attn,
I am not happy with your behavior.
The court verdict remain open until i apply for a
cancellation which will warrant a charge on my behalf.I
will advise you forward to me the payment details if you
really deposited the fees.
If you do not i will appreciate you inform me to enable
me apply for a cancellation and search for another Latvian
citizen to assist me receive these funds.
Yours Sincerely,
Barr D.Darnbrough Esq.
Pirmais rakstīja:
WALA rakstīja: Tev jāsaka, ka tev nesastādīs problēmas pierādīt ka tu esi viņa radinieks, taču pajautā čeku par tevis pārskaitīto naudu kas bija domāta tiesu , vai kā tur izdevumiem !!!
Ja vien tā nav 10-tā tiesa, tad pretī jābūt kādam oficiālam papīram, ºēķinam, vai kam tādam
aizsūtīju viņam, ka man ir aizdomas, ka viņš sazinās vēl ar kādu latvijā lai dabūtu MANU naudu, jo "Kind Attn" nav mans vārds
Pirmais rakstīja: aizsūtīju viņam, ka man ir aizdomas, ka viņš sazinās vēl ar kādu latvijā lai dabūtu MANU naudu, jo "Kind Attn" nav mans vārds
WALA rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Ja vien tā nav 10-tā tiesa, tad pretī jābūt kādam oficiālam papīram, ºēķinam, vai kam tādam
bļā, bu es tak visu jau esmu uzrakstījis iepriekš! kas tu tāpat kā deksters māki tikai rakstīt?
reku tak tiesas lēmums
tas nigers vairs man nezvana, laikam būs jāaizsūta viņam, ka es braukšu pirmdien uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā apspriest visas lietas tet-a-tet
nav londonā kāds čomaks, kurš varētu uzzvanīt viņam ar UK kodu un pateikt, ka ir Tavs advokāts un grib Tavā vārdā ar viu tikties?
Pirmais rakstīja:
bļā, bu es tak visu jau esmu uzrakstījis iepriekš! kas tu tāpat kā deksters māki tikai rakstīt?
reku tak tiesas lēmums
www.nsnf.times.lv/...
Jā jopcik laikam kā Deskters Kamēr storijs iet uz beigām jau vairs sākumu neatceros ( pa vidu jāstrādā va zinies).
Lai tik Pirmais gatavo radniecības dokumentu paketi, tad "advokātu" ar krievisku akcentu ieks Londonas sameklēsim
es tava vieta šo aizsūtītu tam Daniel Darnbrough.... ja jau viņš ir specs kriminālistikā... tad lai paspēle ar to lohu....
modena rakstīja: es tava vieta šo aizsūtītu tam Daniel Darnbrough.... ja jau viņš ir specs kriminālistikā... tad lai paspēle ar to lohu....
fiška ir apstāklī, ka tam loham neko jau reāli nevar piesiet
Pirmais rakstīja:
modena rakstīja: es tava vieta šo aizsūtītu tam Daniel Darnbrough.... ja jau viņš ir specs kriminālistikā... tad lai paspēle ar to lohu....
bet jautrība?
pie tam gan jau brits kaut ko izdomas.... varbūt...
modena rakstīja:
Pirmais rakstīja:
bet jautrība?
pie tam gan jau brits kaut ko izdomas.... varbūt...
kāpēc viņam kautkas būtu jāizdomā? viņš strādā advokātu kantorī pie žīda.... vienīgais brīdis, kad viņš kautko izdomā ir brīdis, kad viņš klientam izraksta rēķinu
un šitādi nogeri, kas sola visiem latviešiem pa 15 ļimoniem tur nevienu neinteresē.... tas ir apmēram tāpat, kā latvijā nevienam pašvaldības mentam neinteresē rīgas tirgus spīķeri apčurājušais bezpajumtnieks bet ja to bomzi saģērbj smukā ancukā un tad jamais urinē, tad uzreiz ir klāt tas menc
aizsūtīju tam nigeram, ka es nākamnedēļ braucu uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā, ienesīšu western union maksājuma dokumentu
Pirmais rakstīja: aizsūtīju tam nigeram, ka es nākamnedēļ braucu uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā, ienesīšu western union maksājuma dokumentu
kur ir birojs? ja noturēsies 4 nedēļas atvedīšu tev UK karti.. varesi viņam zvanīt...
modena rakstīja:
Pirmais rakstīja: aizsūtīju tam nigeram, ka es nākamnedēļ braucu uz londonu un ieskriešu pie viņa birojā, ienesīšu western union maksājuma dokumentu
kur ir birojs? ja noturēsies 4 nedēļas atvedīšu tev UK karti.. varesi viņam zvanīt...
negribu es viņam zvanīt, nav kas par to samaksā
da naff tāda īstaa Daniela Dārnboro...
wiss tas lambbuilding mājas puslapis ir uzcepts dēļ lohiem kas gūglē ierakstit māk
iespējams....
moš paprasi saviem angļiem lai aiziet paskatās
Nu nez pasākums izskatās pietiekami īsts, un arī dažādas tipa "zaļās lapas" uzrāda atbilstošu šīs ēkas adrese, kontaktus un nodarbošanās veidu
ēkā ir miļons pastkastīšu un tikai viena no tām pieder tai firmelei kas itkā nodarbina to dārnboro
neņemšos spriest, tācu cik man zināms pat lielai firmai pilnīgi pietiek ar vienu pastkastīti, ja tā atrodas vienā adresē, un šī nemaz nav liela firma - mazs advokatu kantorelis. Tipa Barristers ir kaut kādi īpaša advokātu kategorija, kas specializējas ļoti šaurā "virzienā" (nezinu kā LViski notulkot)
megalohatrons