Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

megalohatrons

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Eu paga ,bet tokš mums tur bija ka veikalā pērkot kaut ko virs hmm, 500 Ls vai 1000 Ls bija jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Lai džeks atsūta notariāli apstiprinātu pases kopiju tai Džeinai vai kas nu tu bija tas adresāts WU pārvedumam

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

aizsūtīju viņam šito

hello again

we have another problem

our country has been affected by the global economic crisis.

We have a special government order - any amount over 1 000 000 Latvian lats could be transferred only through the Latvian central bank. We will need to translate all the documents in Latvian.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Eu paga ,bet tokš mums tur bija ka veikalā pērkot kaut ko virs hmm, 500 Ls vai 1000 Ls bija jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Lai džeks atsūta notariāli apstiprinātu pases kopiju tai Džeinai vai kas nu tu bija tas adresāts WU pārvedumam

par vēlu, es jau viņam naudu pārskaitīju

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: aizsūtīju viņam šito

hello again

we have another problem

We have a special government order - any amount over 1 000 000 Latvian lats could be transferred only through the Latvian central bank. We will need to translate all the documents in Latvian.

a nafig viņam ar Tevi vēl jāčakarējas, ja jau nauda pārskaitīta

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

WALA rakstīja: Eu paga ,bet tokš mums tur bija ka veikalā pērkot kaut ko virs hmm, 500 Ls vai 1000 Ls bija jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Lai džeks atsūta notariāli apstiprinātu pases kopiju tai Džeinai vai kas nu tu bija tas adresāts WU pārvedumam

par vēlu, es jau viņam naudu pārskaitīju

neko darīt, galvenais lai jams no WU tiek dzīvs mājās

0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja:

Pirmais rakstīja: aizsūtīju viņam šito

hello again

we have another problem

a nafig viņam ar Tevi vēl jāčakarējas, ja jau nauda pārskaitīta

nu gan jau viņš kautko izdomās

0 0 Atbildēt

saki, ka bez viņa klātbūtnes nekas nevar notikt un jūs varat satikties kādā neitralā valstī, piemēram Šveicē..

0 0 Atbildēt

varbūt radi Tavam čomam

www.diena.lv/...

0 0 Atbildēt

Vispār Pirmais tev jāsaka ka sakarā ar to ka šis dīls ir palicis tik sarežģīts, tu pieņem darbā savu juristu, kas palīdzēs veikt visas LV fomalitātes, vienīgi patreiz nenāk īsti prātā jēdzīga tālākā basnja, kas liktu lohotronistam turpināt nolohoties.

Tipa jāuzskribelē k-kāda pilnvara ar kuru minētais advokāts/jurists var tavā vaºdā veikt visas darbības ....

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Tipa jāuzskribelē k-kāda pilnvara ar kuru minētais advokāts/jurists var tavā vaºdā veikt visas darbības ....

… pie e-pastiem jānoliek boots, lai jau lohu ķērājs čatojas ar bootu …

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

WALA rakstīja: Tipa jāuzskribelē k-kāda pilnvara ar kuru minētais advokāts/jurists var tavā vaºdā veikt visas darbības ....

… … pie e-pastiem jānoliek boots, lai jau lohu ķērājs čatojas ar bootu …

čatoties jau pokui

viņs telefona sarunās ar mani ir norunājis vismaz pārdesmit paundus... kuiviņzin cik maksā no viņu zelta zivtiņas zavanīt uz latviju, bet kopā mēs esam runājuši vairs ne minūtes bet stundas...

laikam jāierīko 9000 numurs

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais

prikolīgāk viņu būtu āliņģī peldināt kautkur latgalē, vencpilī nav pat sniega

====================

Liekas, ir jau sen anglju izgudrota un gana efektiiva metode

"Noseru mediibas" Shai gadiijumaa vareetu buut "Noseru mediibu iipatniibas ziemaa"

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

tie nebija angļi bet jaunie krievi

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: tie nebija angļi bet jaunie krievi

Nu ja dikti vajag varu parunat ar austrumu cīņās (džiu-džitsu un varianti un kas tur vēl - nemaz visus nosaukumus nezinu) labi trennētu celtnieku brigādi, kas kā reiz tagad strādā iekš UK.

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Ozz rakstīja: tie nebija angļi bet jaunie krievi

Nu ja dikti vajag varu parunat ar austrumu cīņās (džiu-džitsu un varianti un kas tur vēl - nemaz visus nosaukumus nezinu) labi trennētu celtnieku brigādi, kas kā reiz tagad strādā iekš UK.

nedomāju, ka tas nigers gribēs tikties.... viņs jau ir svešu bildi savai apliecībai izmantojis....

bet nu piezvanīt jamie varētu uz to numuru...

tā, es braucu uz angliju - pats iemaksāšu viņu tiesā to naudu

0 0 Atbildēt

Neaizmirsti palūt lai cienījams sadarbības partneris tev pierezervē numuriņu uz sava vārda, tipa tu nebūsi kādu laiku sasniedzams

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: viņs telefona sarunās ar mani ir norunājis vismaz pārdesmit paundus... kuiviņzin cik maksā no viņu zelta zivtiņas zavanīt uz latviju, bet kopā mēs esam runājuši vairs ne minūtes bet stundas...

laikam jāierīko 9000 numurs

Katrs cīnās ar garlaicību kā nu māk …

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

taas viņu zivtiņas ir riktiigi leetas- bračka kaut kaadu bija uzgaajis kur pa 10 paundiem stundu vareeja runaat atspeeries

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Neaizmirsti palūt lai cienījams sadarbības partneris tev pierezervē numuriņu uz sava vārda, tipa tu nebūsi kādu laiku sasniedzams

vispār laba ideja

palūgt viņam lai viņa "līdzstrādnieks" pierezervē numuriņu Rudding Park Hotel un sagaida mani lidostā un ar privāto ķerru aizved līdz viesnīcai, pa ceļam pabaro Maze un ieved paspēlēties Grosvenor Victoria

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: taas viņu zivtiņas ir riktiigi leetas- bračka kaut kaadu bija uzgaajis kur pa 10 paundiem stundu vareeja runaat atspeeries

katrā gadījumā vakar vakarā runājoties saruna pārtrūka, šodien viņs teica, ka vakar esot beidzies kredīts....

nu vakar vien jau mēs kādu stundu runājām....

0 0 Atbildēt

nez par ko ar šitadu var runāt viens otra balsi baudījāt?

edgars80 Reģ.: 03.08.2004
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: nez par ko ar šitadu var runāt viens otra balsi baudījāt?

un apsprieda tā ārzemnieka dēla bildes..., pedāri

0 0 Atbildēt

es ar ar tādu nigeri būtu stundu runājis kamēr šamam pacietība (kredīts) beidzās un nekautrētos aizmirst par amerikāņu politkorektumu…

0 0 Atbildēt

a varbūt tas džeks ir patiesība maskējies kāds no iauto publikas

0 0 Atbildēt

es tak saku, es visu laiku kautko nesaprotu, nemāku utttt, viņs man visu stāsta un tikai saka lai maksāju

Lasītākie raksti

Jaunie raksti